Om Sportytude Økern AS

Velkommen til 1500 kvm på Økern med døgnåpen treningsglede! Fullt utstyrt treningssenter med gruppetreningssaler og flinke instruktører. Sentral beliggenhet. Du kan trene hos oss døgnet rundt 365 dager i året. Medlemskap på Sportytude Økern gir også tilgang til helt nye Sportytude SNØ!

Sportytude Økern AS' valgte linker

Bildegalleri

  • Sportytude Økern AS Treningssenter, Oslo - 1
  • Sportytude Økern AS Treningssenter, Oslo - 2
  • Sportytude Økern AS Treningssenter, Oslo - 3

Omtaler om Sportytude Økern AS

CityCat Elvis-Mathias

mer enn ett år siden

Lav standard på utstyr. Vanskelig å si opp medlemskap. Føler meg lurt da det var gratis trening og innmelding i mars, da ingen sa ifra om dette da jeg meldte meg inn i midten av februar. Ikke å anbefale da alle andre treningstudioer iallefall holder standarden over 90-tallet.

Andrea

mer enn ett år siden

Har vært medlem i ett år og er veldig misfornøyd. Dårlig tilbudt av timer. Uprofesjonele personlig trenere. Utrolig dårlig rengjøring.. Treningsal blir ikke vasket på flere døgn... Til og med dusj ikke vasket på flere døgn. Veldig ekkelt. Har sagt opp medlemskapet men allikevel ble fakturert i to mnd etter det! Så vær ope på at man må si opp minst i to mnd før! Tragisk. Lite service innstilt. Anbefaler ikke!

Lene

mer enn ett år siden

Kjempe bra senter med utrolig bra service! Blide og imøtekommende instruktører som presser oss maks!

Kjempefornøyd kunde:)

mer enn ett år siden

Kjempe godt miljø, pent og rent, flinke instruktører, masse utvalg av utstyr så jeg slipper å stå i kø, døgnåpent hele året og så ble prisen 100 kr. lavere når jeg hadde vørt medlem i 6 mnd.!
Og så har de nesten alt her, men jeg kan selv velge hva jeg vil ha tilgang til og betale for!

Camilla

mer enn ett år siden

Squash, saltimer, styrke, spinning! Her er et senter med MYE å gjøre og HØY trivselsfaktor!:):) Anbefales!

anonym

mer enn ett år siden

Fantastisk treningssenter. Du kan gjøre alt mulig. Tror ikke jeg noen sinne har møtt en så hjelpsom og hyggelig betjening ! Anbefales !!!