Om firma

Vi er åpne for utlevering av malersprøyte og overflatebehandlingsutstyr. Overflatebehandlingsutstyr! Vi har eget lager og kort leveringstid til hele landet! Spesialisert oss på malersprøyter, sandblåserutstyr, og med lang...

Les mer om bedriften
Telefonnummer
22 21 90...
Adresse

Kristoffer Robins vei 13

0978 Oslo

Hjemmeside og e-postGå til hjemmesideSend e-post

Mer informasjon

Åpningstider

Stengt

Omtaler

Bedriften har foreløpig ingen omtaler

Kart

test
KartVis kart

Få hjelp med markedsføring på nett

Lurer du på hvor synlig hjemmesiden din er på internett, og om den holder dagens standard? Det kan være lurt å utvide bedriften din. Vi i Gule Sider hjelper deg med å nå dine forretningsmål.

Bildegalleri

Spray Service AS Malerutstyr, Oslo - 1
Spray Service AS Malerutstyr, Oslo - 2
Spray Service AS Malerutstyr, Oslo - 3
Spray Service AS Malerutstyr, Oslo - 4
Spray Service AS Malerutstyr, Oslo - 5
Spray Service AS Malerutstyr, Oslo - 6
Spray Service AS Malerutstyr, Oslo - 7
Spray Service AS Malerutstyr, Oslo - 8
Spray Service AS Malerutstyr, Oslo - 9
Spray Service AS Malerutstyr, Oslo - 10

Om oss

Vi er åpne for utlevering av malersprøyte og overflatebehandlingsutstyr. Overflatebehandlingsutstyr! Vi har eget lager og kort leveringstid til hele landet! Spesialisert oss på malersprøyter, sandblåserutstyr, og med lang erfaring i markedet kan vi enkelt råde deg til riktig produkt/deler til jobben.

Om firmaet

SPRAY SERVICE AS ble etablert i 1979 og er et av firmaene med lengst erfaring med salg av overflatebehandlingsutstyr i Norge. Vi har spesialisert oss på salg av tradisjonelt utstyr for over flatebehandling. Det er med stolthet vi kan si at innen bransjen har vårt firma det bredeste spekter av utstyr for over flatebehandling. Mer spesifikt vil det si at vi leverer sprøytemaler-, sprøytelakkerings-, pulverlakkerings- og sandblåseutstyr samt termisk sprøyteutstyr til all slags industri, håndverk, shipping og landbruk samt oljevirksomhet i Nordsjøen.

Vårt serviceverksted holder et rikholdig lager av rekvisita og reservedeler. Våre ansatte har årtiers erfaring i bransjen.

Til deg som styrer bedriften

Synlig online
Vi fikser det for deg

Som gründer, er det å være synlig på nett viktigere i dag enn noen gang, men digital markedsføring kan noen ganger føles vanskelig. Det er derfor vi er her. Vi i Gule Sider brenner for alt som har med digital markedsføring å gjøre, og kan hjelpe deg med å sikre at din bedrift er synlig på nett.

NETTSJEKK
Har du riktig informasjon på nett?

Du kan enkelt oppdatere bedriftsinformasjonen din over hele internett. Bruk Min Gule Sider for å oppdatere din kontaktinformasjon, åpningstider, nøkkelord mm.

Hjemmesidesjekken
Gode hjemmesider tiltrekker seg flere kunder

Annenhver besøkende risikerer å forlate hjemmesiden din, hvis den tar mer enn 3 sekunder å laste inn. Google elsker raske og mobiltilpassede hjemmesider!

Firmainformasjon

Spray Service AS

Omsetning

18 084 tkr

Fortjenestemargin

9.20 %

Antall ansatte

6

Ytterligere finansiell informasjon og en gratis årsrapport fra Spray Service AS er tilgjengelig på Proff.no

Les mer om bedriften på Proff
Juridisk navn

SPRAY SERVICE AS

Org.nr:

932052598

Selskapsform:

AS

NACE-bransje

46.630 Engroshandel med maskiner og utstyr til bergverksdrift, olje- og gassutvinning og bygge- og anleggsvirksomhet

Registrert i MVA

Ja

Stiftelsesdato

10.09.1979

Lederstillinger/Administrasjon
Viser 4 av 5
Proff logo
Kategorier
Nøkkelord
malersprøyter, malerutstyr, sandblåseutstyr, industrilakkering, malesprøyte, malingssprøyte, sandblåsing, pulverlakkering, sandblåsingsutstyr, termiske sprøyter, sprøytemalerutstyr, airless, maling, sandblåsepistol, kabinett, høytrykk, sprøyteutstyr, malere, pulverlakk, høytykksprøyting, slanger, airblast, lavtrykkspistoler, dyser, malersprøyte, sprøytelakkering, titan, sandblåser, ansiktskjerm, malesprøyteutstyr, lysbuesprøyting, overflatebehandlingsmidler, hvlp, malersprøyte malere, lakk, sandblåseapparat, maler, etterkjøler, tynnegjennvinner, lakksprøyter, termisk, Vernerutstyr, lakkeringsutstyr, teknikk, sandblåsningsutstyr, mistless, sandblåsedyser, sprøyting, male, verneutstyr, våtlakk, metalliseringsutstyr, sandblåsekabinett, lavtrykksprøyting, sandblasting, overflatebehandlingsanlegg, sprannpresse, sandblåsedyse, høytrykksmalerpumpe, sandblåsning, overflatebehandling, sandblåseapparater, sandblåse, malerverktøy, larius, termisksprøyte, sandblåserservice, sprøytelakkeringsutstyr, sprøytemaling, sandblåsingsservice, pulverlakkeringsutstyr, høytrykksprøyte, flammesprøyting, termisk sprøyte, metallisering, sprøytepistoler, lakkering, saltmåler, saltmåleutstyr, miro, sandblåserutstyr, spray painting equipment, sandblåsingservice, sandblåsere, lavtrykk, apparat, sprayservise, sanblåsingservice, lakksprøyte, blåserensing, sprøytepistol, termisk sprøyteutstyr, overflatebehandlingsutstyr, termisksprøyteutstyr, spray service as
Mulige nummerkombinasjoner

22219040

2221 9040

222 19 040

22 21 90 40