Om Sprek Treningssenter Verdal

Alle medlemmer vil til enhver tid møte høyt faglig kvalifiserte veiledere på senteret som kan gi deg gode råd og veiledning om trening og helse.

Om Sprek

Sprek ble etabler i 2003, og åpnet dørene på Sprek Verdal 2. januar i 2004. Grunderne Anne Sigrid Stiklestad Christoffersen fra Leksdal, og mannen Carl Olav Christoffersen fra Drammen bodde i Oslo og var begge styrkeløftere i verdensklasse, med edelt metall fra mangt et toppmesterskap, da de bestemte seg for å vende sine respektive neser mot Verdal.

Vi skalv litt i knærne da vi sa opp hver vår trygge jobb og vinka farvel til karrierer i Oslo, for å satse på noe helt nytt i Verdal, medgir Anne Sigrid. Men vi hadde trent på toppnivå nesten hver dag i femten år, og visste vi hadde noe å lære folk om hva slags verdi trening har, både for den som vil til topps, og for den som bare vil holde seg frisk og sunn.

Siden den gang har de bygd stein på stein, og i løpet av årene har Sprek utviklet seg til et senter med et sterkt og erfarent team med høy kompetanse, som per i dag teller 26 ansatte.

De har også fått en medeier i Johannes Czaikowski, som er treningsfaglig ansvarlig og PT-koordinator, samt prosjektleder for oppstarten på Sprek Moan.

Målet er å få flest mulig til å forstå helsegevinsten ved trening!

Sprek-teamet brenner for å få verdalinger og folk flest opp av godstolen. Det er den sterkeste drivkrafta til å stå på, sjøl om betalinga ikke alltid har stått i stil med de mange timene og lange arbeidsdagene de har lagt ned på SPREK gjennom åra. Men det gir sånn en glede -både aktive idrettsutøvere og andre- trives her, og at de gjør fremgang, sier Carl Olav.

Anne Sigrid forteller om de mange glad-historiene som er en motivasjon i seg selv:

Dama som slapp å operere skuldra, fordi den var blit helt bra bare med trening.

Mannen som kunne slutte med lykkepiller fordi han ble lykkelig nok av å trene.

Den eldre kvinnen som kunne slutte med blodtrykksmedisin på grunn av trening og kostomlegging.

Men vi måtte nok skuffe mannen som kom hit og lurte på om vi skrev ut recept på Brad Pitt kropp, ler Carl Olav.

Og nå må vi ymte frampå om følgende: Dere har begge vært i verdenstoppen i en idrett som ikke akkurat er kjent for å være rein? De parer nesten i kor.

Fra dag 1 har vi vært krystallklare på vårt antidoping-standpunkt. Og vi har gjort alt vi kan for å skape gode holdninger på senteret vårt. SPREK var faktisk et av de første sentrene i landet med å bli sertifisert som Rent Senter av Antidoping Norge. Det betyr blant annet at alle våre ansatte skoleres til å se etter faresignaler blant kundene, og at vi har et kontinuerlig arbeid på senteret for å forebygge dopingmisbruk. Ved mistanke kaller vi inn medlemmer til samtale, og om nødvendig gjennomfører vi dopingtester

  • Sprek Treningssenter Verdal Treningssenter, Verdal - 1
  • Sprek Treningssenter Verdal Treningssenter, Verdal - 2
  • Sprek Treningssenter Verdal Treningssenter, Verdal - 3

Sprek Treningssenter Verdal, Firmainformasjon

Offisiell informasjon

Juridisk navn

SPREK VERDAL AS

Selskapsform:

Aksjeselskap

Stiftelsesdato

01.03.2011

Org.nr:

996696758

Aksjekapital

222000

Omsetning.

-

Firmaskatt

-

NACE-bransje

93.110 Drift av idrettsanlegg

Lederstillinger/Administrasjon

Daglig leder

Carl Olav Christoffersen

Styrets leder

Pål Hofstad

Styremedlem

Carl Olav Christoffersen

Styremedlem

Johannes Czaikowski

Styremedlem

Anne Sigrid Stiklestad Christoffersen

Varamedlem

Erik Stiklestad

Økonomisk informasjon

Omsetning

11 323 tkr

Fortjenestemargin

−10,2 %

Antall ansatte

34

Nøkkelord

Nøkkelord mangler

Mulige nummerkombinasjoner

416084254160 8425416 08 42541 60 84 25