Om firma

Vi på Stokke Dyreklinikk bestreber oss på å gi ditt dyr den aller beste behandling og deg som eier den beste service.

Les mer om bedriften
Telefonnummer
33 33 77...
Adresse

Nygaards alle 4

3160 Stokke

Hjemmeside og e-postGå til hjemmeside

Mer informasjon

Åpningstider

Stengt

Omtaler

Bedriften har foreløpig ingen omtaler

Kart

test
KartVis kart

Få hjelp med markedsføring på nett

Lurer du på hvor synlig hjemmesiden din er på internett, og om den holder dagens standard? Det kan være lurt å utvide bedriften din. Vi i Gule Sider hjelper deg med å nå dine forretningsmål.

Bildegalleri

Company image
Company image
Company image

Om oss

Vi på Stokke Dyreklinikk bestreber oss på å gi ditt dyr den aller beste behandling og deg som eier den beste service.

Om klinikken

Stokke Dyreklinikk ble startet i 1997 av veterinær Jannicke Fonnum i de gamle lokalene til telefonsentralen i Stokke (Storgata 14).

I 2009 flyttet vi til moderne og tidsriktige lokaler i Nygaards Allé 4e vis a vie Kiwi. I 2018 utvidet vi klinikken ytterligere til 270 m2. Vi har nå egen katteavdeling. Klinikken er sentralt plassert i Stokke sentrum og det er gratis parkeringsplasser i umiddelbar nærhet.

Det jobber tre veterinærer, to dyrepleiere og en klinikkassistent/resepsjonist ved klinikken. De ansatte ved klinikken har lang erfaring og er opptatt av kvalitet i arbeidet, og av å gi deg og ditt dyr den best mulige service og behandling. Vi har alltid lagt og vil alltid legge vekt på grundighet, faglig integritet og god utredning av alle pasienter ved Stokke Dyreklinikk.

Klinikken består av resepsjon med forsalg (Royal Canin, Specific og Hills). I resepsjonen er det egne ventesoner for hunder og katter. Vi har fire undersøkselsesrom. To av disse er kun for katter. Det er eget operasjonsrom, eget tannrom, eget ultralyd/endoskopirom og eget røntgen/laser rom. Klinikken har egne separate oppstallingsrom for hunder og katter som skal opereres eller er inne for lengre utredninger. Her er de i skjermede og rolige omgivelser. Vi har også et eget rom for livets slutt med egen utgang. Klinikken har enkel adkomst for rullestolbrukere.

Stokke Dyreklinikk ASs valgte linker

Til deg som styrer bedriften

Synlig online
Vi fikser det for deg

Som gründer, er det å være synlig på nett viktigere i dag enn noen gang, men digital markedsføring kan noen ganger føles vanskelig. Det er derfor vi er her. Vi i Gule Sider brenner for alt som har med digital markedsføring å gjøre, og kan hjelpe deg med å sikre at din bedrift er synlig på nett.

NETTSJEKK
Har du riktig informasjon på nett?

Du kan enkelt oppdatere bedriftsinformasjonen din over hele internett. Bruk Min Gule Sider for å oppdatere din kontaktinformasjon, åpningstider, nøkkelord mm.

Hjemmesidesjekken
Gode hjemmesider tiltrekker seg flere kunder

Annenhver besøkende risikerer å forlate hjemmesiden din, hvis den tar mer enn 3 sekunder å laste inn. Google elsker raske og mobiltilpassede hjemmesider!

Firmainformasjon

Stokke Dyreklinikk AS

Omsetning

9 059 tkr

Fortjenestemargin

28.10 %

Antall ansatte

7

Ytterligere finansiell informasjon og en gratis årsrapport fra Stokke Dyreklinikk AS er tilgjengelig på Proff.no

Les mer om bedriften på Proff
Juridisk navn

STOKKE DYREKLINIKK AS

Org.nr:

895505692

Selskapsform:

AS

NACE-bransje

75.000 Veterinærtjenester

Registrert i MVA

Ja

Stiftelsesdato

30.04.2010

Lederstillinger/Administrasjon
Proff logo
Mulige nummerkombinasjoner

33337730

3333 7730

333 37 730

33 33 77 30