Om Stord Dyreklinikk AS

Stord Dyreklinikk har fem ansatte, blant dem to veterinærer og tre assistenter med lang erfaring.Klinikken er utstyrt med resepsjon og venterom, tre behandlingsrom, en operasjonsstue med gassanestesi og overvåkningsutstyr. Klinikken har også røntgen, blodanalyse og tannbehandlingsrom.

Gratis parkering for våre kunder finner du utenfor inngangsdøren i tillegg til rundt hele bygget.

De forskjellige behandlingene vi tilbyr er beskrevet mer utfyllende under feltet tjenester her på hjemmesiden.

Vi baserer driften på timebestilling, dette for å spare dyr, dyreeiere og veterinærer for unødig ventetid. Men vi tilbyr akutthjelp i åpningstiden.

Priser

Du vil finne prisene våre i resepsjonen. Vi vil alltid prøve å gi en konkret forhåndspris, men på grunn av at vi ikke alltid på forhånd vet hvilke undersøkelser som må til, eller hvilken behandling som trengs for dyret ditt, kan dette være vanskelig å avgjøre på stedet. Behandling vil alltid bli avtalt og diskutert med eier. Betaling må skje på behandlingstidspunktet med kontanter eller bankkort, vi aksepterer ikke kreditt.

Utgiftene hos veterinæren er som oftest større enn hos fastlegen din. Grunnen til dette er at hos veterinæren betaler du for alt der og da, hos legen betaler du en egenandel, mens de virkelige utgiftene blir dekket gjennom trygdestystemet. For dyr finnes det ikke noe slikt trygdesystem, derfor må du som dyreeier dekke regningen selv.

I motsetning til legetjenester/tannlegetjenester, er veterinærtjenesten momsbelagt. Det vil si at 25 % av alt du betaler går til statskassen.

Vi vil derfor på det sterkeste anbefale å forsikre dyret ditt.

Eier du bedriften?

Logg in
  • Stord Dyreklinikk AS Veterinær, Stord - 1

Stord Dyreklinikk AS, Firmainformasjon

Offisiell informasjon

Juridisk navn

STORD DYREKLINIKK AS

Selskapsform:

Aksjeselskap

Stiftelsesdato

05.09.1996

Org.nr:

976723228

Aksjekapital

30000

Omsetning.

-

Firmaskatt

-

NACE-bransje

75.000 Veterinærtjenester

Lederstillinger/Administrasjon

Daglig leder

Siv Irene Hersvik

Styrets leder

Siv Irene Hersvik

Varamedlem

Håvard Kambo

Økonomisk informasjon

Omsetning

7 095 tkr

Fortjenestemargin

27,5 %

Antall ansatte

11