Om firma

Stord Dyreklinikk har fem ansatte, blant dem to veterinærer og tre assistenter med lang erfaring.,Klinikken er utstyrt med resepsjon og venterom, tre behandlingsrom, en operasjonsstue med gassanestesi og overvåkningsutstyr....

Les mer om bedriften
Telefonnummer
53 41 50...
Adresse

Sæ 18

5417 Stord

Hjemmeside og e-postGå til hjemmesideSend e-post

Mer informasjon

Åpningstider

Stengt

Omtaler

Bedriften har foreløpig ingen omtaler

Kart

test
KartVis kart

Få hjelp med markedsføring på nett

Lurer du på hvor synlig hjemmesiden din er på internett, og om den holder dagens standard? Det kan være lurt å utvide bedriften din. Vi i Gule Sider hjelper deg med å nå dine forretningsmål.

Bildegalleri

Company image

Om oss

Stord Dyreklinikk har fem ansatte, blant dem to veterinærer og tre assistenter med lang erfaring.Klinikken er utstyrt med resepsjon og venterom, tre behandlingsrom, en operasjonsstue med gassanestesi og overvåkningsutstyr. Klinikken har også røntgen, blodanalyse og tannbehandlingsrom.

Gratis parkering for våre kunder finner du utenfor inngangsdøren i tillegg til rundt hele bygget.

De forskjellige behandlingene vi tilbyr er beskrevet mer utfyllende under feltet tjenester her på hjemmesiden.

Vi baserer driften på timebestilling, dette for å spare dyr, dyreeiere og veterinærer for unødig ventetid. Men vi tilbyr akutthjelp i åpningstiden.

Priser

Du vil finne prisene våre i resepsjonen. Vi vil alltid prøve å gi en konkret forhåndspris, men på grunn av at vi ikke alltid på forhånd vet hvilke undersøkelser som må til, eller hvilken behandling som trengs for dyret ditt, kan dette være vanskelig å avgjøre på stedet. Behandling vil alltid bli avtalt og diskutert med eier. Betaling må skje på behandlingstidspunktet med kontanter eller bankkort, vi aksepterer ikke kreditt.

Utgiftene hos veterinæren er som oftest større enn hos fastlegen din. Grunnen til dette er at hos veterinæren betaler du for alt der og da, hos legen betaler du en egenandel, mens de virkelige utgiftene blir dekket gjennom trygdestystemet. For dyr finnes det ikke noe slikt trygdesystem, derfor må du som dyreeier dekke regningen selv.

I motsetning til legetjenester/tannlegetjenester, er veterinærtjenesten momsbelagt. Det vil si at 25 % av alt du betaler går til statskassen.

Vi vil derfor på det sterkeste anbefale å forsikre dyret ditt.

Til deg som styrer bedriften

Synlig online
Vi fikser det for deg

Som gründer, er det å være synlig på nett viktigere i dag enn noen gang, men digital markedsføring kan noen ganger føles vanskelig. Det er derfor vi er her. Vi i Gule Sider brenner for alt som har med digital markedsføring å gjøre, og kan hjelpe deg med å sikre at din bedrift er synlig på nett.

NETTSJEKK
Har du riktig informasjon på nett?

Du kan enkelt oppdatere bedriftsinformasjonen din over hele internett. Bruk Min Gule Sider for å oppdatere din kontaktinformasjon, åpningstider, nøkkelord mm.

Hjemmesidesjekken
Gode hjemmesider tiltrekker seg flere kunder

Annenhver besøkende risikerer å forlate hjemmesiden din, hvis den tar mer enn 3 sekunder å laste inn. Google elsker raske og mobiltilpassede hjemmesider!

Firmainformasjon

Stord Dyreklinikk AS

Omsetning

6 729 tkr

Fortjenestemargin

22.70 %

Antall ansatte

8

Ytterligere finansiell informasjon og en gratis årsrapport fra Stord Dyreklinikk AS er tilgjengelig på Proff.no

Les mer om bedriften på Proff
Juridisk navn

STORD DYREKLINIKK AS

Org.nr:

976723228

Selskapsform:

AS

NACE-bransje

75.000 Veterinærtjenester

Registrert i MVA

Ja

Stiftelsesdato

05.09.1996

Lederstillinger/Administrasjon
Siv Irene Hersvik

Daglig leder

Siv Irene Hersvik

Styrets leder

Håvard Kambo

Varamedlem

Proff logo
Mulige nummerkombinasjoner

53415000

5341 5000

534 15 000

53 41 50 00