Om Storo Hud- og Fotpleie

Våre terapeuter er godt kvalifiserte med forskjellige spesialiteter og vil hjelpe deg til å finne de produktene og den behandlingen som passer akkurat din hud.

OM OSS

Alle mennesker er forskjellige, det er også huden. Vi har en stor behandlingsmeny og produkter for alle typer hud, uansett alder og kjønn, og kan tilby en rekke ulike hudpleiebehandlinger både for ansiktet, kroppen, hender og føtter.

Våre terapeuter er godt kvalifiserte med forskjellige spesialiteter og vil hjelpe deg til å finne de produktene og den behandlingen som passer akkurat din hud.

Vi forhandler og bruker produkter i våre behandlinger fra alle de største og mest anerkjente hudpleieleverandørene. I vår bransje kommer det stadig nye produkter. Vi er opptatt av å følge med, teste og gjøre oss opp en mening. Du skal derfor kunne være trygg på at de anbefalingene vi gir deg er oppdatert, relevante og gode.

Hva kan du forvente?

Når du kommer til oss kan du forvente å bli møtt av interesserte terapeuter som lytter til deg, og gjør sitt ytterste for at du skal få den behandlingen og produktene som passer din hud best. Du vil møte oss i en dempet og behagelig atmosfære som vi håper får deg til å slappe av, og nyte behandlingen vi gir deg. Du kan også forvente at vi jobber fokusert, og er genuint opptatt av deg når du er hos oss. Vi lykkes først når du er fornøyd med resultatet.

Hvem er vi?

Vi som jobber her har ulik bakgrunn og kompetanse, men er fleksible og stiller opp for hverandre. Vi er idèrike og engasjerte. Vi setter av tid til å gi hverandre behandlinger med jevne mellomrom og gir tilbakemeldinger på hvordan vi opplever behandlingene og de ulike produktene. Vi spør selvsagt også gjerne våre kunder hvordan de opplever våre behandlinger.

Storo Hud- og Fotpleies valgte linker

Storo Hud- og Fotpleie, Firmainformasjon

Offisiell informasjon

Juridisk navnSTORO HUD OG FOTPLEIE AS
Selskapsform:Aksjeselskap
Stiftelsesdato16.06.2008
Org.nr:992811366
Aksjekapital150000
Omsetning.-
Firmaskatt-
NACE-bransje96.020 Frisering og annen skjønnhetspleie

Lederstillinger/Administrasjon

Cecilie EngenDaglig leder
Cecilie EngenStyrets leder
Margrethe FormoVaramedlem

Omtaler om Storo Hud- og Fotpleie