Om Strømsheim Bygg AS

Med vår faglige kompetanse, våre dyktige medarbeidere, våre seriøse leverandører og vår økonomiske soliditet, så er våre kunder garantert trygghet i og i tiden etter byggeprosessen.

Om oss

Strømsheim Bygg AS er et lokalt byggmesterfirma med tilhørighet i Ålesund. Firmaet ble etablert i 1984 som Brødr. Strømsheim, og vi har bygget stort og smått i Ålesund i 34 år. Vi er i overkant av 20 ansatte og omsatte i 2017 for vel 49 mill.

Med vår faglige kompetanse, våre dyktige medarbeidere, våre seriøse leverandører og vår økonomiske soliditet, så er våre kunder garantert trygghet i og i tiden etter byggeprosessen.

Vi tar på oss de fleste typer tømrerarbeid (både stort og smått) og setter kvalitet og fagkunnskap i fokus. Våre ansatte er høyt kvalifiserte fagfolk og kan løse de aller fleste oppgaver innen vårt fag. Våre hovedoppgaver er kontorinnredning, nybygg, tilbygg og rehabilitering av både næringsbygg og boliger. Eneboligene vi setter opp er i all hovedsak arkitekttegnet. Vi tar også på oss totalprosjekter der tømrerarbeidet utgjør en vesentlig del. Kundemassen vår er både stat, kommune, borettslag, private og næring.

I forbindelse med at Møre og Romsdal Politidistrikt er en av våre store kunder så er alle våre ansatte sikkerhetsklarert og med rent rulleblad. Våre kunder kan derfor være trygge på alle våre medarbeidere. Det er trygt å ha oss i hus.

Vi er godkjent opplæringsbedrift og er tilknyttet ByggOpp Møre & Romsdal (Opplæringskontoret for bygg- og anleggsteknikk M&R). Vi har til enhver tid 2 lærlinger hos oss for opplæring slik at vi skal kunne bringe gode håndverkstradisjoner videre.

Bildegalleri

  • Strømsheim Bygg AS Tømrer, Bygningssnekker, Ålesund - 1
  • Strømsheim Bygg AS Tømrer, Bygningssnekker, Ålesund - 2
  • Strømsheim Bygg AS Tømrer, Bygningssnekker, Ålesund - 3
  • Strømsheim Bygg AS Tømrer, Bygningssnekker, Ålesund - 4
  • Strømsheim Bygg AS Tømrer, Bygningssnekker, Ålesund - 5
  • Strømsheim Bygg AS Tømrer, Bygningssnekker, Ålesund - 6

Mulige nummerkombinasjoner

701292547012 9254701 29 25470 12 92 54