Om Studio Alf Salongdrift AS

Konkurrentene dine har brukt denne plassen til å beskrive bedriften sin. Visste du at du som gründer enkelt kan oppdatere bedriftsinformasjonen din her hos Gule Sider?

Studio Alf Salongdrift AS, Firmainformasjon

Offisiell informasjon

Juridisk navnSTUDIO ALF SALONGDRIFT AS
Selskapsform:Aksjeselskap
Stiftelsesdato12.11.2001
Org.nr:983934706
Aksjekapital100000
Omsetning.-
Firmaskatt-
NACE-bransje96.020 Frisering og annen skjønnhetspleie

Lederstillinger/Administrasjon

Erik Øgreid HartvigsenDaglig leder
Erik Øgreid HartvigsenStyrets leder

Omtaler om Studio Alf Salongdrift AS

Nina

mer enn ett år siden

Jeg var ny i byen og skulle ta etterveksten og klippe litt, hadde hørt så mye bra om Alf-frisører på Grensen så valget var lett. Dro dit med store forhåpninger. Fargen ble elendig, da jeg satt håret i hestehale hadde jeg flekker og striper i hodebunnen, det så veldig stygt ut. Da jeg gikk tilbake noen dager etter for å klage ble jeg fortalt av en lite entusiastisk person i kassen at «nei sånn skulle det jo ikke være...men jeg kunne jo bare booke ny time?» Så jeg booket time på nytt for å prøve å få flekkene vekk, ikke bare måtte jeg nå betale 1800 kr for dette, men det ble denne gangen midtstripe i stedet. En lang blond tydelig stripe midt på hodet når jeg dro det bakover. Personene som hjalp meg var heller ikke særlig hyggelige, de var ikke interessert i å prate med meg men heller kollegaene sine og virket som om de ville være alle andre steder. Følte meg veldig i veien. Har aldri dratt tilbake dit. Flekker, midtstripe og elendig service? nei takk

krølle

mer enn ett år siden

Jeg har aldri truffet en frisør som er såååå pirkete!
Det var fantastisk å se han jobbe!!!!
Resultatet ble perfekt og han gjorde akkurat slik jeg ville! Og det er ikke mange som kan krøllete nærmest krusete hår!!!!
Jeg anbefaler alle å gå til Lærlingen Kim, han gir også den beste hodebunns massasjen:)

Kan anbefales!!

mer enn ett år siden

Etter å ha lest omtale her på Gule sider, måtte jeg teste Studio Alf i Vika. Ble tatt godt imot, av imøtekommende og blide folk! God atmosfære og god service! Var kjempefornøyd med frisøren og hennes arbeid! Absolutt til å anbefale.

Elendig

mer enn ett år siden

Total fiasko begge gangene mine hos Studio ALf. Var missfornøyd i Grensen for 3 år siden og var så dum å prøve på Frogner nå. Liksom hyggelig frisør som konsentrerer seg mer om å selge masse produkter enn å utføre en bra behandling. Resultatet blir deretter, og helt meningsløst dårlig hår! Uinteressert i å kjøpe noe av en så krampaktig frisør/selger! Huff så forferdelig å være missfornøyd med håret sitt…:(((

Krølle

mer enn ett år siden

Har vanskelig hår, mye krøller. Hilde hos Studio Alf er den beste frisør jeg har hatt, hun gjør en kjempejobb og jeg er meget fornøyd. At hun er superhyggelig i tillegg er en bonus.

Anne Kathrine Langerud

mer enn ett år siden

Jeg har vært kunde hos Studio Alf i Bogstadveien siden slutten av 90- tallet og har vært kunde hos flere frisører. Alle som har klippet og farget håret mitt har vært kjempe flinke. Jeg har veldig langt og tykt hår og det er ingen enkel sak å farge det så det blir pent. Jeg har prøvd flere andre frisører i Oslo (fordi de har beliggenhet nærmere der jeg bor) men kommer alltid tilbake til Studio Alf for da blir jeg fornøyd. Jeg har time til uka og gleder meg til å få "shampo reklamehår igjen".

F

mer enn ett år siden

Var helt tilfeldig innom og håpet på en time. Heldigvis hadde noen avbestilt så jeg fikk time på flekken. Så blide og koselige damer der. Frisøren min Arhild var så koselig og hyggelig å snakke med, ikke minst ble resultatet SÅ bra!
Tusen takk igjen, kommer garantert tilbake:)

Fornøyd

mer enn ett år siden

Var og klippet meg i Vika, der ble jeg møtt med en gjeng utrolig hyggelige frisører og veldig bra service. Det var en god atmosfære der, blant de ansatte. Og ikke minst håret mitt fikk full pleie etter en lang sommerferie. Gikk ut med masse produkter som jeg er flittig til å bruke for å få samme resultat som frisøren min.

Crew

mer enn ett år siden

Jeg har klippet meg i deres salong i Vika to ganger.. Kommer inn og møter hyggelige mennesker som tilbyr alt av forfriskninger.. Jeg bare lukker øynene og ber dem klippe meg som det passer og har blitt veldig fornøyd begge gangene – skal absolutt tilbake!

Uflaks

mer enn ett år siden

Hadde hørt mye om fantastiske studio alf og ble ekstremt skuffet.
Frisøren min var tydeligvis for kul for å prate noe særlig, og var ikke så interresert i hva JEG ønsket.
Stylingen til slutt var også elendig. Ble satt i en hårtørrer, og når man har langt hår resulterer dette i tørt på toppen og vått nedover ryggen.
Gikk ut med flatt og vått hår. Mulig jeg var uheldig med frisøren.