Om Sulland Sarpsborg

Konkurrentene dine har brukt denne plassen til å beskrive bedriften sin. Visste du at du som gründer enkelt kan oppdatere bedriftsinformasjonen din her hos Gule Sider?

Bildegalleri

  • Sulland Sarpsborg Bilverksted - Lette kjøretøy, Sarpsborg - 1
  • Sulland Sarpsborg Bilverksted - Lette kjøretøy, Sarpsborg - 2
  • Sulland Sarpsborg Bilverksted - Lette kjøretøy, Sarpsborg - 3

Sulland Sarpsborg, Firmainformasjon

Offisiell informasjon

Juridisk navnSULLAND ØSTFOLD AS
Selskapsform:Aksjeselskap
Stiftelsesdato09.12.1977
Org.nr:911352400
Aksjekapital8865000
Omsetning.-
Firmaskatt-
NACE-bransje45.112 Detaljhandel med biler og lette motorvogner, unntatt motorsykler, 45.200 Vedlikehold og reparasjon av motorvogner, unntatt motorsykler

Lederstillinger/Administrasjon

Morten WemeDaglig leder
Odd Arvid SullandStyrets leder
Morten WemeStyremedlem
Svein Arild JohnsgårdStyremedlem
Torje Aleksander SullandStyremedlem
Øyvind SullandStyremedlem
Unn Beathe SullandVaramedlem

Omtaler om Sulland Sarpsborg

Hilde

mer enn ett år siden

Fikk innbrudd i bilen mens jeg var i Sverige. Dagen etter skulle jeg hjem til Lillehammer. Ringte til Stamsaas Sarpsborg lik dag og de skulle hjelpe meg. De bestilte siderute og ønsket meg velkommen like etter. Jeg kunne ikke være der før klokken 18 sent på en fredag. De holdt åpent for å hjelpe meg. Klokken ble 20 før de ble ferdig. I tilleg hjalp de meg med forsikringspapirer mens jeg ventet på reparasjonen og jeg fikk tilbud om frukt og drikke. Jeg fikk mer hjelp enn hva man kan forvente. Jeg fikk ikke betalt for meg på stedet engang. Hadde ikke lommebok siden den ble stjålet. Jeg kombinerer service hos Stamsaas når jeg skal til Sverige. De har vunnet meg.

Morten

mer enn ett år siden

Selger var meget hyggelig.
Er missfornøyd med å ikke få tilbudt lånebil når bilen er inne for en garantisak. Tilbudt å leie en bil for mellom 300 og 400 kr dagen. Håpløst.....

Ford for ever

mer enn ett år siden

Har fått hyggelig service hos både selger og verksted i 15 år!

Ford

mer enn ett år siden

Så snart de har fått solgt deg en bil gir de totalt blanke, men er flinke til å tilby dyre og unødvendige tilleggsprodukter du ikke trenger.
Dårlig kundebehandling, generelt elendig service og holder ikke hva de lover.

Magnus

mer enn ett år siden

Når du først får tak i dem er de veldig hyggelige, men forvent å måtte ringe 5-6 ganger før de svarer. Etter bilen har vært på verkstedet får du alltid en ny feil i retur. Lånebil ved garantisaker kan du glemme. Vi kjøper aldri bil herfra igjen!

Ottar

mer enn ett år siden

Hyggelig mennesker og god behandling på salgssiden. Totalt motsatt på kundemottak/bilutleie/verksted. Var ganske bra for noen år siden, men har svekket seg klart den siste tiden. Jeg vurderer sterkt annet verksted/annen biltype pga. servicen

John R. Gilje-Aasen

mer enn ett år siden

Kjenner ikke igjen dette at Stamsaas ikke følger opp. Har den 3. bilen derifra, og har fra dag en, fått en aldeles utmerked oppfølging. Hyggelige selger, som tilbyr det JEG trenger.
Ypperlig service på verksteded.