Om firma

Vi er en kreativ Interflora butikk og har strenge krav til kvalitet og service. Vi yter alt for å tilfredstille våre kunder sine krav og ønsker. Vi leverer blomsterbuketter og dekorasjoner av høy kvalitet dit du ønsker. Gjennom...

Les mer om bedriften
Telefonnummer
56 33 90...
Adresse

Skogsleitet 16

5382 Skogsvåg

Hjemmeside og e-postGå til hjemmesideSend e-post

Mer informasjon

Åpningstider

Stengt

Omtaler

Bedriften har foreløpig ingen omtaler

Kart

test
KartVis kart

Få hjelp med markedsføring på nett

Lurer du på hvor synlig hjemmesiden din er på internett, og om den holder dagens standard? Det kan være lurt å utvide bedriften din. Vi i Gule Sider hjelper deg med å nå dine forretningsmål.

Bildegalleri

Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image

Om oss

Vi er en kreativ Interflora butikk og har strenge krav til kvalitet og service. Vi yter alt for å tilfredstille våre kunder sine krav og ønsker.

Vi leverer blomsterbuketter og dekorasjoner av høy kvalitet dit du ønsker. Gjennom Interflora kan vi levere hvor som helst i hele verden. Vi hjelper deg med å påskjønne en kollega, overraske kjæresten, hilse til en forretningsforbindelse, overbringe en kondolanse... Det meste kan sies enda bedre med blomster.

Om firmaet

Sund Senter Blomster er en kreativ blomsterbutikk med faglig flinke og hyggelige dekoratører og har et godt utvalg av planter, avskårne blomster og fine gaveartikler. Vi har mange års erfaring og lager det dere måtte ønske når det skal være binderi av buketter- dekorasjoner -kreative brudebuketter, kranser, bårebuketter etc. Vi følger årstidende med sesongens planter til innebruk og planter til hagen. Vi tilfører din bestilling det lille ekstra du måtte ønske, sjokolade, bamser, smykker, lys og andre gaveartikler. Vi leverer blomster til alle firma, kirker og adresser på Sotra og har daglig utkjøring. Blomstergaver skaper gode følelser.

Sund Senter Blomster ASs valgte linker

Til deg som styrer bedriften

Synlig online
Vi fikser det for deg

Som gründer, er det å være synlig på nett viktigere i dag enn noen gang, men digital markedsføring kan noen ganger føles vanskelig. Det er derfor vi er her. Vi i Gule Sider brenner for alt som har med digital markedsføring å gjøre, og kan hjelpe deg med å sikre at din bedrift er synlig på nett.

NETTSJEKK
Har du riktig informasjon på nett?

Du kan enkelt oppdatere bedriftsinformasjonen din over hele internett. Bruk Min Gule Sider for å oppdatere din kontaktinformasjon, åpningstider, nøkkelord mm.

Hjemmesidesjekken
Gode hjemmesider tiltrekker seg flere kunder

Annenhver besøkende risikerer å forlate hjemmesiden din, hvis den tar mer enn 3 sekunder å laste inn. Google elsker raske og mobiltilpassede hjemmesider!

Firmainformasjon

Sund Senter Blomster AS

Omsetning

4 349 tkr

Fortjenestemargin

49.70 %

Antall ansatte

5

Ytterligere finansiell informasjon og en gratis årsrapport fra Sund Senter Blomster AS er tilgjengelig på Proff.no

Les mer om bedriften på Proff
Juridisk navn

SUND SENTER BLOMSTER AS

Org.nr:

984881266

Selskapsform:

AS

NACE-bransje

47.761 Butikkhandel med blomster og planter

Registrert i MVA

Ja

Stiftelsesdato

18.09.2002

Lederstillinger/Administrasjon
Liv Kjerstin Berge

Daglig leder

Liv Kjerstin Berge

Styrets leder

Ove Magne Berge

Varamedlem

Proff logo
Mulige nummerkombinasjoner

56339013

5633 9013

563 39 013

56 33 90 13