Om Svinsås Auto Melhus AS

MECA-konsernet er en ledende aktør på ettermarkedet for bildeler, verktøy, forbruksartikler, billakk og verkstedutstyr.

Vår virksomhet baseres på en effektiv distribusjon av reservedeler og verktøy via våre avdelinger til profesjonelle bilverksteder. Alt vi gjør har ett formål – et enklere og mer kostnadseffektivt bilhold for forbrukeren med høyeste kvalitet og service.

Svinsås Auto Melhus AS' valgte linker

Bildegalleri

  • Svinsås Auto Melhus AS Bildel, Bilrekvisita - Engroshandel, Melhus - 1
  • Svinsås Auto Melhus AS Bildel, Bilrekvisita - Engroshandel, Melhus - 2
  • Svinsås Auto Melhus AS Bildel, Bilrekvisita - Engroshandel, Melhus - 3
  • Svinsås Auto Melhus AS Bildel, Bilrekvisita - Engroshandel, Melhus - 4
  • Svinsås Auto Melhus AS Bildel, Bilrekvisita - Engroshandel, Melhus - 5
  • Svinsås Auto Melhus AS Bildel, Bilrekvisita - Engroshandel, Melhus - 6
  • Svinsås Auto Melhus AS Bildel, Bilrekvisita - Engroshandel, Melhus - 7
  • Svinsås Auto Melhus AS Bildel, Bilrekvisita - Engroshandel, Melhus - 8
  • Svinsås Auto Melhus AS Bildel, Bilrekvisita - Engroshandel, Melhus - 9
  • Svinsås Auto Melhus AS Bildel, Bilrekvisita - Engroshandel, Melhus - 10

Omtaler om Svinsås Auto Melhus AS

.

mer enn ett år siden

Ble like skuffa alle de tre gangene jeg har forsøkt å levere bil til reparasjon der. Fikk det inntrykket at de ikke var interessert i oppdraget. Ene gangen fikk jeg bare beskjed om å etterfylle frostvæske. Og etterfylt hadde jeg gjort i flere uker allerede, og mistenkte at toppakning var gåen. Men de ville ikke ta inn bilen og se på saken, ikke interessert i hele tatt i mitt problem ( Fikk bekreftet gåen toppakning hos annet verksted).
En annen gang var jeg innom med en Citroen C5, den ville de heller ikke se på, fordi Citroen er så spesiell iflg. kundebehandleren. Slik er det ikke lenger etter mitt syn, og i hvertfall ikke når det gjelder mitt ærend, som var skifte av bærebru. Da får de heller slutte å reklamere med at de reparerer alle merker. Fikk i alle fall reparert også det på annet verksted, som ikke er merkeverksted, null problem. Når Svinsaas Melhus ikke er interessert i å reparere, så skal i alle fall jeg la dem slippe det.

Robert

mer enn ett år siden

Kundebehandler skulle ordne alt, også sjekke om jeg hadde krav på leiebil. Han bedyret at alt var ok. Det siste jeg sa var: "sørg nå ikke for at jeg får en regning på leiebil". Da jeg kom igjen var ventetid uendelig. Tank ikke var full på leiebil. Først var støtfanger som jeg fikk montert helt skeiv. Blinklyset virket ikke lenger, og det var sprekk i den nye plast spoileren. Et par mnd senere kommer det et brev fra Avis fra samme sted. Der står det: "ettersom ikke forsikring dekker leiebil, tillatter vi oss å fakturere deg direkte".Nederst på siden stod det: "beløpet er belastet ditt kredittkort". De har da fått tak i mitt kredittkortnr da jeg viste legitimasjon, og trukket dette uten min viten!