Om Sykehusapoteket i Tromsø

Sykehusapoteket er en del av Helse Nord. Vi har et bredt utvalg av legemidler og apotekvarer tilpasset sykehuset og brukerne. Sykehusapoteket er for alle.

​Om helseforetaket

Sykehusapotek Nord HF eier og driver sykehusapotek i Bodø, Tromsø og Harstad, og har avdelinger ved sykehusene i Narvik, Lofoten, Vesterålen, Kirkenes, Mo, Sandnessjøen og Mosjøen. Apotekene er samlokalisert med sykehus i regionen. Hovedkontoret er i Tromsø. Den største delen av den årlige omsetningen på 424 millioner (2015) er relatert til virksomhet som er rettet mot driften (pasientbehandlingen) ved sykehusene. I 2015 var det 106 ansatte i foretaket.

Sykehusapotekene i Bodø, Harstad og Tromsø har publikumsutsalg med et bredt vareutvalg rettet mot sykehusenes pasienter, leveranse av legemidler til sykehusene, produksjonsavdelinger som lager spesielle legemidler tilpasset den enkelte pasient og rådgivningsavdelinger som driver med klinisk farmasi, tilsyn med legemiddelhåndteringen i sykehusene og enkelte kommuner, undervisning og annen farmasifaglig rådgivning.

Avdelingene i Narvik, Lofoten og Vesterålen leverer legemidler til sykehusene og har rådgivning, mens avdelingene i Kirkenes, Mo i Rana, Mosjøen og Sandnessjøen driver med rådgivning. Apotekene er samlokalisert med sykehus i regionen. Hovedkontoret er i Tromsø. Den største delen av den årlige omsetningen på 424 millioner (2015) er relatert til virksomhet som er rettet mot driften (pasientbehandlingen) ved sykehusene. I 2015 var det 106 ansatte i foretaket. I tillegg er forskning en viktig del av virksomheten.​

Sykehusapoteket i Tromsøs valgte linker

Sykehusapoteket i Tromsø, Firmainformasjon

Offisiell informasjon

Juridisk navnSYKEHUSAPOTEK NORD HF
Selskapsform:Annet foretak jf. særskilt lov
Stiftelsesdato18.12.2001
Org.nr:983974937
Aksjekapital0
Omsetning.-
Firmaskatt-
NACE-bransje46.460 Engroshandel med sykepleie- og apotekvarer, 47.730 Butikkhandel med apotekvarer

Lederstillinger/Administrasjon

Hilde Gustavsen ErstadDaglig leder
Grete EllingsenStyrets leder
Gunnar Skov SimonsenNestleder
Lars SmåbrekkeStyremedlem
Morten StøverStyremedlem
Catarina SivertsenStyremedlem
Ellen Marie MellingenStyremedlem
Sylvi Pedersen VatneStyremedlem
Kjell Hermann HalvorsenVaramedlem
Beate Chatrin BorgeVaramedlem
Anna ArnesenVaramedlem
Martine Vråberg JohansenVaramedlem

Viser 4 av 12