Sykehusapoteket i Tromsø logo

Sykehusapoteket i Tromsø

Om firma

Sykehusapoteket er en del av Helse Nord. Vi har et bredt utvalg av legemidler og apotekvarer tilpasset sykehuset og brukerne. Sykehusapoteket er for alle.

Les mer om bedriften
Telefonnummer
77 78 18...
Adresse

Sykehusvegen 38

9019 Tromsø

Hjemmeside og e-postGå til hjemmesideSend e-post

Mer informasjon

Åpningstider

Stengt

Omtaler

Bedriften har foreløpig ingen omtaler

Kart

test
KartVis kart

Få hjelp med markedsføring på nett

Lurer du på hvor synlig hjemmesiden din er på internett, og om den holder dagens standard? Det kan være lurt å utvide bedriften din. Vi i Gule Sider hjelper deg med å nå dine forretningsmål.

Om oss

Sykehusapoteket er en del av Helse Nord. Vi har et bredt utvalg av legemidler og apotekvarer tilpasset sykehuset og brukerne. Sykehusapoteket er for alle.

​Om helseforetaket

Sykehusapotek Nord HF eier og driver sykehusapotek i Bodø, Tromsø og Harstad, og har avdelinger ved sykehusene i Narvik, Lofoten, Vesterålen, Kirkenes, Mo, Sandnessjøen og Mosjøen. Apotekene er samlokalisert med sykehus i regionen. Hovedkontoret er i Tromsø. Den største delen av den årlige omsetningen på 424 millioner (2015) er relatert til virksomhet som er rettet mot driften (pasientbehandlingen) ved sykehusene. I 2015 var det 106 ansatte i foretaket.

Sykehusapotekene i Bodø, Harstad og Tromsø har publikumsutsalg med et bredt vareutvalg rettet mot sykehusenes pasienter, leveranse av legemidler til sykehusene, produksjonsavdelinger som lager spesielle legemidler tilpasset den enkelte pasient og rådgivningsavdelinger som driver med klinisk farmasi, tilsyn med legemiddelhåndteringen i sykehusene og enkelte kommuner, undervisning og annen farmasifaglig rådgivning.

Avdelingene i Narvik, Lofoten og Vesterålen leverer legemidler til sykehusene og har rådgivning, mens avdelingene i Kirkenes, Mo i Rana, Mosjøen og Sandnessjøen driver med rådgivning. Apotekene er samlokalisert med sykehus i regionen. Hovedkontoret er i Tromsø. Den største delen av den årlige omsetningen på 424 millioner (2015) er relatert til virksomhet som er rettet mot driften (pasientbehandlingen) ved sykehusene. I 2015 var det 106 ansatte i foretaket. I tillegg er forskning en viktig del av virksomheten.​

Sykehusapoteket i Tromsøs valgte linker

Til deg som styrer bedriften

Synlig online
Vi fikser det for deg

Som gründer, er det å være synlig på nett viktigere i dag enn noen gang, men digital markedsføring kan noen ganger føles vanskelig. Det er derfor vi er her. Vi i Gule Sider brenner for alt som har med digital markedsføring å gjøre, og kan hjelpe deg med å sikre at din bedrift er synlig på nett.

NETTSJEKK
Har du riktig informasjon på nett?

Du kan enkelt oppdatere bedriftsinformasjonen din over hele internett. Bruk Min Gule Sider for å oppdatere din kontaktinformasjon, åpningstider, nøkkelord mm.

Hjemmesidesjekken
Gode hjemmesider tiltrekker seg flere kunder

Annenhver besøkende risikerer å forlate hjemmesiden din, hvis den tar mer enn 3 sekunder å laste inn. Google elsker raske og mobiltilpassede hjemmesider!

Firmainformasjon

Sykehusapoteket i Tromsø

Omsetning

648 493 tkr

Fortjenestemargin

8.70 %

Antall ansatte

182

Ytterligere finansiell informasjon og en gratis årsrapport fra Sykehusapoteket i Tromsø er tilgjengelig på Proff.no

Les mer om bedriften på Proff
Juridisk navn

SYKEHUSAPOTEK NORD HF

Org.nr:

983974937

Selskapsform:

SÆR

NACE-bransje

46.460 Engroshandel med sykepleie- og apotekvarer

47.730 Butikkhandel med apotekvarer

Registrert i MVA

Ja

Stiftelsesdato

18.12.2001

Lederstillinger/Administrasjon
Viser 4 av 12
Proff logo
Mulige nummerkombinasjoner

77781800

7778 1800

777 81 800

77 78 18 00