Om Sztyblewski Overflateteknikk

Vår unike tilnærming kombinerer avanserte teknikker innen maling, belegg og teksturering for å skape unike og personlige atmosfærer i ethvert rom. Fra lekre veggmalerier til elegante gulvbelegg, vi skreddersyr løsninger som overgår forventningene til våre kunder. Med fokus på kvalitet, kreativitet og kundetilfredshet, er Sztyblewski Overflateteknikk dedikert til å gjøre hver overflate til et kunstverk."

Sztyblewski Overflateteknikk tilbyr et bredt spekter av tjenester innen overflatebehandling og dekorasjon. Dette inkluderer:

1. Veggmaleri: Skreddersydde kunstneriske malerier som kan transformere vegger til fantastiske kunstverk, enten det er abstrakte design, naturmotiver eller andre temaer.

2. Gulvbelegg: Spesialiserte teknikker for å skape unike gulvbelegg, inkludert epoksy-, marmorering- og flisemønstre, som gir rommet et distinkt utseende.

3. Teksturering: Applikasjon av teksturer på vegger eller andre overflater for å legge til dybde, interesse og visuell appell.

4. Møbelrestaurering: Gjenopplivning av gamle møbler gjennom maling, lakkering eller annen behandling for å gi dem et nytt liv og en moderne stil.

5. Overflatebeskyttelse: Påføring av beskyttende belegg for å forlenge levetiden til overflater og sikre mot slitasje, skader eller værpåvirkning.

6. Konsultasjon og design: Personlig rådgivning og designhjelp for å skape skreddersydde løsninger som passer kundens estetiske preferanser og behov.

Med sin ekspertise og kreative tilnærming til overflatebehandling, gir Sztyblewski Overflateteknikk omfattende løsninger som løfter enhver innendørs eller utendørs plass til et nytt nivå av estetisk appell.

Sztyblewski Overflateteknikks valgte linker

Eier du bedriften?

Logg in
  • Sztyblewski Overflateteknikk Maler, Gjøvik - 1
  • Sztyblewski Overflateteknikk Maler, Gjøvik - 2

Sztyblewski Overflateteknikk, Firmainformasjon

Offisiell informasjon

Juridisk navn

SZTYBLEWSKI OVERFLATETEKNIKK

Selskapsform:

Enkeltpersonforetak

Stiftelsesdato

-

Org.nr:

928050998

Aksjekapital

0

Omsetning.

-

Firmaskatt

-

NACE-bransje

43.341 Malerarbeid

Lederstillinger/Administrasjon

Daglig leder

Robert Sztyblewski

Innehaver

Robert Sztyblewski

Økonomisk informasjon

Omsetning

-

Fortjenestemargin

-

Antall ansatte

-