Se på kart

byggtapetsering 

treff 24 bedrifter i dette området

Malerfirma Tore Ask & Sønn AS

Sagveien 63160 Stokke
logo

Malerfirma Tore Ask & Sønn AS ble stiftet i 1960, og utfører i dag alt innen tapetsering, gulv, flis og maling i Vestfold og omegn!

SVK Bygg & Maling

Åpent

Ivateigen 6040 Vigra
logo

Maler og tapetserer. Snekring. Flislegging.

Malerfirma Hans Kjøstelsen AS

Åpent

Floaveien 41610 Fredrikstad
logo

Malerfirma Hans Kjøstelsen AS tilbyr alt innen innvendig og utvendig malerarbeid. Ta kontakt med oss i dag for en uforpliktende samtale om ditt prosjekt.De fem ansatte i Malerfirma Hans Kjøstelsen AS farter rundt i Fredrikstad, Sarpsborg om omegn for å lyse opp hverdagen til sine kunder. Alle har lang erfaring innen faget, og påtar seg oppdrag innen malerarbeid, sprøytemaling, tapetsering og gulvlegging.

Maleran AS

Åpent

Prestenggata 349008 Tromsø
logo

Maleran AS er en mesterbedrift. Vi har lang fartstid i bransjen og er en sikker samarbeidspartnerVi tilbyr alt innen maling og gulvarbeider.

Brødrene Samuelsen AS

Industrigata 153414 Lierstranda
logo

Brødrene Samuelsen AS er ett malermester firma som holder til i Lier.Vi utfører oppdrag i store deler av Buskerud.Vi er sterkt engasjert i seriøsitet samt fagutdanning for bransjen, og er medlem av lokale bransjeforeninger og laug.

Surnadal Håndverk AS

Åpent

Øravegen 46650 Surnadal
logo

Vårt konsept er å gi deg en helhetlig tjeneste, vi hjelper deg med prosjektet ditt fra start til slutt. I vår butikk får du hjelp av interiørkonsulent til å velge farger, materialer og gulvtyper. Butikken leverer det du måtte trenge av varer til prosjektet og våre håndverkere til å utføre jobben for deg. Enkelt, ikke sant? Vi tilbyr våre tjenester og varer til bedrifter, privatpersoner, kommuner og fylker, så her er alle velkommen.

JM Malerservice AS

Åpent

Begbyveien 211654 Sellebakk
logo

Vi er et malerfirma med mange års erfaring oss imellom. Vi etterstreber en ting og det er at kunden alltid skal være fornøyd. Vi ønsker å bruke vår ekspertise for å virkeliggjøre kundenes visjoner i forbindelse med malerarbeid. Vår lidenskap skal gjenspeile seg gjennom tjenestene vi utfører.

Engers Malerfirma AS

(4.99)

Andebuveien 233170 Sem
logo

Selskapet er fusjonert etter 27 år så Engers Malerfirma har eksistert i 27 år. Alt i innvendig/utvendig maling arbeider. Vi har ca 77 ansatte på sommeren og er store aktører i Vestfold, Telemark, Buskerud, Oslo og Østfold. Innvendig har vi 15 mann. Kvalitet er det som går igjen i vårt firma med topp kvalitet produkter til det beste for våre kunder.

Bjørn Simonsen & Sønn AS

Åpent

Schleppegrells gate 70556 Oslo
logo

De fleste oppdrag vi utfører er for våre faste forbindelser i kommune/stat, borettslag/sameier, byggmestere/entreprenører, bedrifter, institusjoner, foreninger og private, men vi ønsker alltid kontakt med nye kunder.Vi er femte generasjons malermestere!

Bodømaleren AS

Trollåsveien 388011 Bodø
logo

Vi utfører alt av innvendig og utvendig malerarbeider.Hos oss kan du alltid føle deg trygg med våre håndverkere som har lang erfaring. Vårt håndverk er av ypperste kvalitet og til fornuftig pris! Vi er meget effektive og unngår forsinkelse.Ta uforpliktende kontakt for hjelp med små og store prosjekter.Vi kommer gjerne på en gratis befaringKontakt oss gjennom mail eller ring oss på tlf. 47010820.

Mtg AS

Åpent

Ingvald Ystgaards veg 7B7047 Trondheim

Pro Painter Mihajlovic

Åpent

Elveveien 28A1462 Fjellhamar

Fasade & Interiørgruppen AS

Storebotn 145309 Kleppestø

Malemester Lars Finnestrand AS

Bjørkåsvegen 1B7970 Kolvereid

Malermester Eilif Andersen AS

Ellerhusens vei 25043 Bergen

Jakob Opdal AS

Åpent

Smistadbakken 27026 Trondheim

Malermester Odd Johansson & Co AS

Nesveien 631664 Rolvsøy

Fargerike Grimstad

Bark Silas' vei 84876 Grimstad

Brødrene Jakobsen AS

Bark Silas' vei 84876 Grimstad

Jki Gulv og Byggtapetsering

Åpent

Lyngveien 83260 Larvik

Morten Bjørnstad Maling og Byggtapetsering AS

Rokosjøvegen 8192340 Løten

Laksevåg Malerforretning AS

Trollhaugmyra 85353 Straume

Østfold Byggtapetsering AS

Norderhaugveien 61684 Vesterøy

Ove Smith - Male og Byggtapetsering

Elvegata 10D3513 Hønefoss