Om Tannklinikk i Sentrum AS

Vi er spesialister på tannlegeskrekk og kan tilby smertefri behandling, bl an med Fotona Dental LASER også, dersom du ønsker det for å gjøre behandlingen til en bedre opplevelse for deg.

Om du ønsker en meget sentralt plassert tannlege i Oslo sentrum er Tannklinikk i Sentrum AS et ypperlig valg. Klinikken finner du rett ved Rådhuset, kort gangavstand fra Nasionaltheatret og Stortinget. Du er velkommen til å bestille din time hos oss i dag! I Fridtjof Nansens plass 8, 6 etasje.

Tannklinikk i Sentrum AS' valgte linker

Bildegalleri

  • Tannklinikk i Sentrum AS Allmenn Tannlege, Oslo - 1
  • Tannklinikk i Sentrum AS Allmenn Tannlege, Oslo - 2
  • Tannklinikk i Sentrum AS Allmenn Tannlege, Oslo - 3
  • Tannklinikk i Sentrum AS Allmenn Tannlege, Oslo - 4
  • Tannklinikk i Sentrum AS Allmenn Tannlege, Oslo - 5

Omtaler om Tannklinikk i Sentrum AS

Viktoriya Chunikhina

mer enn ett år siden

Jeg uttrykker min dype takknemlighet til tannlege Irina Knudsen, for utført arbeid, for høye kvalifikasjoner, for utmerket arbeid, for en snill og responsiv holdning til pasienten! Og jeg vil gjerne legge merke til det fremragende arbeidet . Tusen takk!!!

Cecilie Kähler Elgh

mer enn ett år siden

Irina Knudsen er den beste tannlegen jeg noen gang har vært hos. Jeg har vært pasienten hennes i flere år. Hun er svært dyktig og hun er flink på å holde seg oppdatert innen fagfeltet. Utstyret er moderne og fresht. Stolen er god å sitte i. Klinikken er lett å finne og er lett tilgjengelig med heis for dem som trenger det. Og klinikken ligger helt sentralt. Hun er svært hyggelig og profesjonell. Om man sliter med tannlegeskrekk er det en ekstra god grunn til å velge Irina. Hun orienterer pasienten underveis i behandlingen, og forklarer nøye hva hun skal gjøre. Dette skaper en god tillit og et rolig sinn. I tillegg til alle disse gode kvalifikasjonene, så er prisene også svært gunstige. Jeg vil virkelig varmt anbefale denne tannlegen til absolutt alle!

Heidi

mer enn ett år siden

Etter flere år på let etter en tannlege med forståelse for meg med tannlegeskrekk fant jeg endelig Irina, som virkelig gjorde rent med fantastisk resultat og helt uten smerte og redsel. Gleder meg til neste tannlegetime (helt sant, sovnet faktisk!) og anbefaler alle med engstelse for tannlegebesøk å booke time for hun er utrolig flink til å dempe angst og fremmer heller informasjon om god munnhygiene. Tannklinikk i Sentrum har helt nytt, oppdatert utstyr og kompetanse som sikrer deg smertefri behandling og nydelig smil.:-)

Anonym bruker

mer enn ett år siden

Undersøkelse + puss var billig, men hun brukte kun ett instrument, og ikke spesielt bra. Tok kanskje 8 minutter alt sammen.resultatene på tidligere undersøkelser og puss hos andre tannleher ar vært betraktelig bedre, keg kommer ikke ril å gå hit igjen. Hyggelig dame da.

Olga Fjeldskaar

mer enn ett år siden

Irina e er en veldig kompetent og dyktig tannlege. Hun bruker nødvendig tid med pasient, sørger for smertefritt behandling, lærer deg « kunsten å pusse tennene riktig»og I tillegg har hun et flott humør gjennom hele behandlingen at jeg glemte helt at jeg hadde tidligere tannlegeskrekk. Den har jeg ikke lenge!
Hun er tydelig ,ordentlig og veldig nøye på alt hun gjør!
Hun er veldig nøye når det gjelder behandling og hun gir profesjonelle tips !
Anbefaler med hele mitt hjerte!

Kenneth Larsen

mer enn ett år siden

Utrolig fornøyd med Irina som tannlege og tannlegetimen! Hyggelig og flink dame som jeg anbefaler til alle :)

Anonym bruker

mer enn ett år siden

Irina kan absolutt anbefales til alle med tannlegeskrekk (og uten). Har vært gjennom uttalige tannleger, gruet meg alltid til tannlegebesøk, hadde problemer med lokal bedøvelse, og på en tannlegebesøk hos henne ble kvitt med alle bekymringene. Veldig erfaren spesialist og godt menneske. Har kjempegod kommunikasjon med pasienten, så jeg gleder meg til neste besøk, jeg gjør det faktisk!

Svar fra firma

Tusen takk, Viktoria, for din tilbakemelding, det er veldig viktig for meg å få vite det. Velkommen tilba! Mvh, tannlege Irina Knudsen.

Marianne

mer enn ett år siden

absolut den beste behandling jeg har fått hos tannlege.Proff og hyggelig dame der bruker laser i sitt virke.Anbefales på det varmeste.Endelig smertefri etter flere år.

Mulige nummerkombinasjoner

220594002205 9400220 59 40022 05 94 00