Om Tannlegene i Concordiabygget AS

Tannlegene i Concordiabygget er en spesialistklinikk med erfarne spesialister/tannleger innen fagfeltene oral protetikk, oral kirurgi, periodonti, kjeve/ansiktsrøntgen og allmennpraksis. Vi ønsker nye og gamle pasienter velkommen til flotte og moderne lokaler i hjertet av Lillestrøm

Spesialistklinikk i Lillestrøm siden 1994

Tannlegene i Concordiabygget er en spesialistklinikk med erfarne spesialister/tannleger innen fagfeltene oral protetikk, oral kirurgi, periodonti, kjeve/ansiktsrøntgen og allmennpraksis. Vi vil yte vårt beste for å ivareta deg og dine tenner. Våre tannleger har ulike kompetansefelt, og samarbeider om enkle og kompliserte problemstillinger. Vi diskuterer ulike løsninger på pasientenes problemer før behandling bestemmes i samråd med pasienten. Vi legger stor vekt på å informere våre pasienter om ulike muligheter og om selve behandlingen. Vi legger stor vekt på faglig utvikling og flere av oss deltar i undervisningen ved Det odontologiske fakultet i Oslo (Tannlegehøyskolen).

Vi ønsker nye og gamle pasienter velkommen til flotte og moderne lokaler i hjertet av Lillestrøm!

Kjeveortopeden i Concordiabygget er en ny spesialistklinikk innen kjeveortopedi med en erfaren tannlege og spesialist, utdannet ved Universitet i Oslo.

Vi tilbyr regulering til barn, ungdom og voksne med eller uten henvisning.

Reguleringstannlegen utfører all behandling innen kjeveortopedi som klassisk regulering med metall eller tannfargede porselenklosser, usynlig regulering med klosser på baksiden av tennene (Incognito) og avtakbar regulering, alt etter ditt behov.

Har du spørsmål eller ønsker å bestille en uforpliktende konsultasjonstime? Ta kontakt med din nye reguleringstannlege i Lillestrøm via telefon: 63 80 55 77 eller på e-post: [email protected]

Tannlegene i Concordiabygget AS' valgte linker

Tannlegene i Concordiabygget AS, Firmainformasjon

Offisiell informasjon

Juridisk navnTANNLEGENE I CONCORDIABYGGET AS
Selskapsform:Aksjeselskap
Stiftelsesdato23.06.2006
Org.nr:990016143
Aksjekapital400000
Omsetning.-
Firmaskatt-
NACE-bransje86.230 Tannhelsetjenester

Lederstillinger/Administrasjon

Knut Erik EideDaglig leder
Knut Erik EideStyrets leder
Ivar Sigurd EideVaramedlem

Omtaler om Tannlegene i Concordiabygget AS

Helene

mer enn ett år siden

Proffe og trivlige tannleger som absolutt kan anbefales:-)

Mulige nummerkombinasjoner

638055776380 5577638 05 57763 80 55 77