Om firma

Spesialforretning innen kaffe, te og gourmetprodukter som olivenoljer, sjokolade, pasta og mye annet. Dessuten fører vi ECM espressomaskiner som kjent for å være det aller ypperste innen espresso. Vi har 30 ulike kaffeer, 200...

Les mer om bedriften
Telefonnummer
38 02 27...
Adresse

Markens gate 25B

4611 Kristiansand S

Hjemmeside og e-postGå til hjemmesideSend e-post

Mer informasjon

Åpningstider

Stengt

Omtaler

(4)

Vis omtaler

Kart

test
KartVis kart

Få hjelp med markedsføring på nett

Lurer du på hvor synlig hjemmesiden din er på internett, og om den holder dagens standard? Det kan være lurt å utvide bedriften din. Vi i Gule Sider hjelper deg med å nå dine forretningsmål.

Bildegalleri

Company image
Company image

Om oss

Spesialforretning innen kaffe, te og gourmetprodukter som olivenoljer, sjokolade, pasta og mye annet. Dessuten fører vi ECM espressomaskiner som kjent for å være det aller ypperste innen espresso.

Vi har 30 ulike kaffeer, 200 typer te, utvalg i sjokolade, pasta, olivenoljer, siruper. Vi har også gode priser på det aller meste og vi er instilte på å yte topp service. Eget verksted for espressomaskiner.

Tea & Coffee Shop Lillan Balstads valgte linker

Omtaler

Lars Marius Wold

Mer enn ett år siden

Alt blir ikke behandlet med respekt, å da tenner jeg, frekk kundeservice. Vil tydeligvis ikke ha kunder. Så dette...

Svar fra firma

Vi skulle svært gjerne ha visst hva som gikk så forferdelig galt her. Når man gir strykkarkter så er ikke det noe vi synes er særlig hyggelig, men har vi gjort noe galt så vil vi gjerne rette det opp igjen. Problemet med slike generelle karakteristikker som dette er at vi ikke kan vite om dette er ren sjikane eller noe som skal gjøres noe med. Fint om man er litt mer konkret og kanskje tar problemet der og da i butikken i stedet for å prøve å ramme noen på denne måten. Vi har ikke ord på oss for dårlig kundebehandlig akkurat.

D

Daniel

Mer enn ett år siden

Jeg så at Tea & Coffe Shop fikk dårlig omtale her, men ga de likevel en sjanse, og er strålende...

e

eivind kalvatn

Mer enn ett år siden

Frar.der alle . handle hos "Tea and Coffee Shop" i Kristiansand, elendig kundeservice og gir en lang bl.s i...

Svar fra firma

Må nesten få svare på denne:
Kalvatn kjøpte en Rancilio Silvia espressomaskin som han angret på og returnerte til oss. Helt greit, - til vi åpnet den på postkontoret og så hvordan maskinen var behandlet. Vi skal ikke gå inn på det, annet enn at vi ikke ville godta angrerett i dette tilfellet. Med 2 postfunksjonærer som vitne fikk vi medhold hos Forbrukkerrådet. Kalvatn anket til Forbrukertvistutvalget som satte all dokumentasjon og vitneutsagn til side og ga Kalvatn medhold. Vi har returnert beløpet til han og selger maskinen til halv pris om noen er interessert. Av 1000 solgte maskiner har vi kun hatt dette ene problemet. Vi klager ikke.
Vh Tea & Coffee Shop.

A

Astrid

Mer enn ett år siden

Dette er langt bedre enn Solberg Hansen mfl. Har skaffet meg en ny kaffeleverandør der helt klart

Til deg som styrer bedriften

Synlig online
Vi fikser det for deg

Som gründer, er det å være synlig på nett viktigere i dag enn noen gang, men digital markedsføring kan noen ganger føles vanskelig. Det er derfor vi er her. Vi i Gule Sider brenner for alt som har med digital markedsføring å gjøre, og kan hjelpe deg med å sikre at din bedrift er synlig på nett.

NETTSJEKK
Har du riktig informasjon på nett?

Du kan enkelt oppdatere bedriftsinformasjonen din over hele internett. Bruk Min Gule Sider for å oppdatere din kontaktinformasjon, åpningstider, nøkkelord mm.

Hjemmesidesjekken
Gode hjemmesider tiltrekker seg flere kunder

Annenhver besøkende risikerer å forlate hjemmesiden din, hvis den tar mer enn 3 sekunder å laste inn. Google elsker raske og mobiltilpassede hjemmesider!

Firmainformasjon

Tea & Coffee Shop Lillan Balstad

Omsetning

0 tkr

Fortjenestemargin

0.00 %

Antall ansatte

8

Ytterligere finansiell informasjon og en gratis årsrapport fra Tea & Coffee Shop Lillan Balstad er tilgjengelig på Proff.no

Les mer om bedriften på Proff
Juridisk navn

TEA & COFFEE SHOP Lillan Balstad

Org.nr:

933996816

Selskapsform:

ENK

NACE-bransje

47.292 Butikkhandel med kaffe og te

Registrert i MVA

Ja

Stiftelsesdato

Lederstillinger/Administrasjon
Proff logo
Mulige nummerkombinasjoner

38022777

3802 2777

380 22 777

38 02 27 77