Om Techno Classic Norway-Norsk Bilomsetning AS

Konkurrentene dine har brukt denne plassen til å beskrive bedriften sin. Visste du at du som gründer enkelt kan oppdatere bedriftsinformasjonen din her hos Gule Sider?

Techno Classic Norway-Norsk Bilomsetning AS, Firmainformasjon

Offisiell informasjon

Juridisk navnTECHNO CLASSIC NORWAY- NORSK BILOMSETNING AS
Selskapsform:Aksjeselskap
Stiftelsesdato28.12.1994
Org.nr:971653159
Aksjekapital1100000
Omsetning.-
Firmaskatt-
NACE-bransje45.112 Detaljhandel med biler og lette motorvogner, unntatt motorsykler

Lederstillinger/Administrasjon

Per Thomas StokkeDaglig leder
Paal EllingsenStyrets leder
Per Thomas StokkeStyremedlem
Tina Kongslie EllingsenVaramedlem

Omtaler om Techno Classic Norway-Norsk Bilomsetning AS

Trond Dolvik

mer enn ett år siden

Excellent!
Hadde bil på service. Pål og resten av verkstedet gjør en strålende jobb. Personlig service.
Anbefales.

Jack Fauske

mer enn ett år siden


1. Din bil tilfredsstiller ikke lenger avgasskravene den ble typegodkjent under. Dette igjen betyr at bilen ikke lenger er godkjent for bruk på offentlig vei, da det ikke lenger er samsvar mellom bilens egenskaper og dens godkjennings papirer

2. Bilen vil trolig aldri kunne justeres inn til å fungere optimalt. Problemer relatert til reduserte kaldstartegenskaper, drivstofforbruk, motorgange og økt fare for motorskade kan bli resultatet av denne type utskifting av deler på tvers av avgassnorme

Roy Werkland

mer enn ett år siden

Elendig kundeservice når noe skjer i ettertid, frekk og ignorant daglig leder som avskriver seg alt ansvar. Nå ligger saken hos forbrukerrådet. Styr unna!

Svar fra firma

Hvar så dum og kjøpte bil av di. Dette har vært helt jævlig. Fy faen så frekke folk

Lukas konge

mer enn ett år siden

Verste kunde behandling jeg har vært med på. Frekk selger

Askermann

mer enn ett år siden

Kjøpte ny Ford Fiesta Titanium her i mars 2014 da min forrige bil strøk på EU-godkjenningen og jeg var lei brukt. Jeg møtte en hyggelig eier/selger som var med hele prosessen. Prisen er god, servicen er god og hyggelige folk som ikke prøver å "pushe" produkter på deg er helt strålende. Jeg er meget fornøyd og anbefaler Techno Classics til familie og venner.

Arild Johnsen

mer enn ett år siden

Jeg har brukt dette firma siden År2000. Kjøpt 2 Jaguarer av dem,samt brukt verkstedet , det er noe av det beste jeg har vært bort i.De kan anbefales på det varmeste.Meget bra.5.0

Hans Werner Gustavsen

mer enn ett år siden

Det er ingen tvil om at Techno Classic er en bilforhandler som konkurrer på pris, og det virker for meg som det er lett for andre kunder, som meg selv, å være kritisk til kvalitet og service.

I mars 2013 jaktet jeg en bil jeg mener ville dekke mine og families behov for bykjøring og noen helg-turer. Den bilen jeg hadde bestemt meg for var en Range Rover Evoque 2013 Td4.

I den forbindelsen gjorde jeg mye research selv før jeg bestemte meg for å besøke Techno Classic. For meg var det avgjørende at den jeg skulle kjøpe bilen av var noen jeg kunne stole på, være service innstilt, tilby merkevareverksted for fremtidig service, og en pris jeg kunne leve med uten å få dårlig samvittighet på at jeg hadde brukt penger på feil sted.

Samtidig har jeg lyst til å si at jeg besøkte flere bilforhandlere i Drammen og Asker området. Jeg opplevde at jeg fikk mye oppmerksomhet rundt interessen for bilkjøp, men også at de ønsket å få til en handel så hurtig som mulig, og at prisen ikke var så viktig som alt annet de kunne tilby. Jeg har selv holdt på med kundeservice i 10 år, og har jobbet i bank de siste 8 årene. Jeg synes derfor jeg kan si at jeg har evnen til å skrelle vekk det som er overflatisk, og istedet fokusere på hva jeg faktisk får ut av en handel.

Min opplevelse med Techno Classic var at de forstod mitt behov og gjorde hele handelen til noe som innebar trygghet, tillit og ikke minst et veldig bra produkt. Jeg ble ikke møtt av en parodi på en bilselger med slips og flotte lokaler, istedet ble jeg møtt av noen som forstår hva jeg ønsker. Det handler om å vite hva du skal ha, og bruke tid på research. Jeg er mildt sagt kjempe fornøyd. Jeg har også allerede benyttet meg av merkevarverkstedet da jeg ønsket ekstra takrails. Dette gikk også veldig bra!

Mitt tips er å legge tvilen til side, gjøre deg opp en mening om hva du skal ha, og fokusere på hva du faktisk sitter igjen med som kunde etter handlen er gjennomført.

Lars

mer enn ett år siden

Har kjøpt bil av dette firma og er kjempefornøyd. God service og kompetente folk.
De hjelper også til utenom arbeids tid hvis det er noe spes.
Har bare godord å si om denne butikken.

Kristoffer Gundersen

mer enn ett år siden

Dette selskapet er helt på tryne. Dem lurer deg og tenker bare på sitt eget beste. Anbefaler alle og styre unna.

Jack Fauske

mer enn ett år siden

Antagelig Norges verste plass ! Se hva det uautoriserte Jaguar/Land Rover utsalget gjorde med bilen min etter motorhavari ringte jeg noe som for meg virket som merkeverksted Etter telefonsamtale med verksted V/Paal Ellingsen skulle det ha vært en original fabrikkgodkjent byttemotor noe som hørte helt riktig ut.Motoren dem byttet inn kom for øvrig fra en kondemnert Jaguar i Sverige som var levert til for opphugging (som også er delelageret til verksted) ! Ble grundig svindlet. Vurder selv om

Mats

mer enn ett år siden

Flinke og serviceinnstilte ansatte hos Paal, Morten & Co!
Stiller opp og ordner kundens ønsker raskt og smidig - anbefales! =)

kristoffer gundersen

mer enn ett år siden

Helt forferdelig kunde behandling. Anbefaler ingen å kjøpe bil fra dem. Det gjorde jeg desverre noe som jeg angrer veldig på. Dette kjøpet har vært et helvete. Kunne skrivet en bok om techno. (IKKE TIL Å STOLE PÅ)

Thomas Hansen

mer enn ett år siden

Jeg kjøpte min første XF hos Techno Classic feb 2013 med innbytte i en S-type. Fikk god innbyttepris samt en veldig hyggelig handel! Aldri noe problem, de fikser opp hvis det er noe galt. Har nå bestilt meg en ny XF fra de igjen!

thomas kafle löfvendahl

mer enn ett år siden

de har ikke diagnoseutstyr som duger til land rover.bytter deler helt til det ikke er noe mer å bytte og lommeboka er tom.låner deler av andre kundebiler.Du får tilbake bilen med flere feil enn da du leverte den.Reparer selv eller dra til sverige!

Andreas

mer enn ett år siden

Jeg har dessverre kjøpt flere biler hos TC men det skjer aldri igjen. De lover å rette opp feil ved bilene men med min bil har det ikke skjedd og den siste ble kjøpt i 2008. Den eneste måten man kan straffe slike forretninger er ved å ikke handle der. Har lest de andre omtalene og kan bare si meg enig. Disse er ikke til å stole på.

T

mer enn ett år siden

Ringte inn til disse folka her for noen uker siden og hadde innbytteforespørsel på en Jaguar de skulle selge. Hadde en bil til ca 8-900 tusen i bytte og fikk først og fremst beskjed om at dette var en "gammel dritt bil", forbauset over ordbruket deres ble jeg, men enda værre ble det når jeg drev å fortelle om utstyret på bilen. Fikk følgende beskjed "jaja.. ikke plag meg mer med dette.. vi er ikke innterresert" Makan til frekkhet. har også lagt merke til at flere av bilene deres har stått her en GOD stund på finn.. Til tross for lavere priser. Ringte inn til jaguar, og fikk verdens beste service, kjøpte meg Jaguar hos dem.

Anbefaler folk om å holde seg langt UNNA denne forhandleren. Ikke kjøp bil her, betal heller noen tusen lapper mer og kjøp hos en seriøs forhandler. Se bare på butikken deres, sliten lager fra 1900 tallet og frekke selgere. Disse kan ikke drive butikk i Norge.