Om Think Hair Wear AS

Konkurrentene dine har brukt denne plassen til å beskrive bedriften sin. Visste du at du som gründer enkelt kan oppdatere bedriftsinformasjonen din her hos Gule Sider?

Omtaler om Think Hair Wear AS

Anonym

mer enn ett år siden

Enorm kvalitetsforskjell på frisørene. Kun 1 av de 4 jeg har klippet meg hos er dyktig. To var middelmådig (tross mye skryt på sidene om erfaring og konkurranser), og en var virkelig dårlig, slik at jeg måtte gå til en annen frisør og rette opp i skaden...

Elèn

mer enn ett år siden

Jeg hadde kjempe flott langt hår og var sååå fornøyd men ville bare passe på tuppene helt nederst slik at de ikke var slitt. Jeg sa jeg var veldig redd for å klippe meg ettersom jeg var så fornøyd som det var. Jeg VISTE med fingrene hvor mye jeg ønsket å bli klippet HELT NEDERST I LENGDEN og det var KUN max 1 cm!! jeg sa det flere ganger også. jeg hadde med en venn som også hørte meg si det. Han visste også om at jeg IKKE ønsket å klippe mer. Denne ungen jenten (C)ble jeg anbefalt da jeg ringte og forklarte om både min "gru" for å bli klippet og om hvor lite jeg ønsket å få "stusset". Hun ble anbefalt for hun lærte opp de andre i salongen, ble det sagt! hun startet med klippingen... tok av lengder på mer enn 15cm OVER HELE HODET! stoppet ikke da jeg sa hun ikke måtte klippe mer men bare fotsatte til jeg måtte nesten reise meg!! ikke bare var det klippet enormt mye og faktisk helt opp til ørene, men det var så ujevnt og hakkete at jeg fikk nesten post trauma av det.. jeg klaget like etterpå men ble mottatt med at jeg hadde ønsket dette SELV!! DE VAR MEGET UFORSKAMMET og dette ble til en forferdelig opplevelse jeg aldri vil glemme!! flere som så håret mitt fikk sjokk!! jeg kunne få komme å klippe mer men HALLO!! det var kort nok nå.. dette tok meg 2 år å komme "over" til en viss grad men jeg er enda mer livredd for å klippe meg etter dette. en forferdelig opplevelse!!

lilcharlot

mer enn ett år siden

Helt forferdelig! jeg gikk for å ta lyse striper i etterveksten og fikk istedet heltbleket orange bunn. Måtte rett til en ny frisør og ordne opp.

Razor

mer enn ett år siden

Hårkunstner Øyvind Karlsen er alene på toppen.
Jeg har fått perfekt herreklipp hver 3 uke i 10 år. Hvem andre klarer å klippe perfekt hver gang ?

Silje

mer enn ett år siden

Klippet meg hos Kristin og jeg er kjempefornøyd med klippen. Fargen var også kjempefin!

MARTINE

mer enn ett år siden

JEG HAR FÅTT DEN BESTE BEHANDLINGEN NOENSINNE HOS EN FRISØR DA JEG I GÅR VAR HOS THINK HAIR WEAR. JEG ER SÅ FORNØYD MED FARGE OG KLIPP!

Malin

mer enn ett år siden

Hei Jeg heter Malin og sparer til langt hår, bruker fast shampoene for raskere vekst og ser syperfornøyd med stripene mine. Fikk Folie striper med to farger og er kjempefornøyd.

trudemor

mer enn ett år siden

Jeg fikk satt opp håret og sminket meg hos Natalia da jeg giftet meg. Jeg var VELDIG fornøyd med sminken og håret var akkurat som jeg ønsket. Fikk veldig god service ellers med champagne og jordbær, og de hadde satt av halve salongen til meg og min forlover. strålende!

Kenneth

mer enn ett år siden

Jeg har vært trofask kunde gjennom mangen år og hver gang er jeg strålende fornøyd. God service og faglig dyktige frisører. Alltid vennlig og hyggelig. Etter å ha deltatt på deres hårvisning sist lørdag er jeg bare enda mer imponert!