Om firma

Norges beste program for registrering og planlegging av arbeidstid! Tidsbanken benyttes i mer enn 1350 bedrifter og sikrer at arbeidstiden til mer enn 52000 ansatte blir riktig beregnet hver måned. Besøk oss på vår hjemmeside

Les mer om bedriften
Telefonnummer
55 27 37...
Adresse

Conrad Mohrs veg 11

5068 Bergen

Hjemmeside og e-postGå til hjemmesideSend e-post

Mer informasjon

Åpningstider

Det er ingen åpningstider lagt til for denne bedriften.

Omtaler

Bedriften har foreløpig ingen omtaler

Kart

test
KartVis kart

Få hjelp med markedsføring på nett

Lurer du på hvor synlig hjemmesiden din er på internett, og om den holder dagens standard? Det kan være lurt å utvide bedriften din. Vi i Gule Sider hjelper deg med å nå dine forretningsmål.

Bildegalleri

Company image
Company image
Company image
Company image

Om oss

Norges beste program for registrering og planlegging av arbeidstid!

Tidsbanken benyttes i mer enn 1350 bedrifter og sikrer at arbeidstiden til mer enn 52000 ansatte blir riktig beregnet hver måned.

Besøk oss på vår hjemmeside

Vi skaper vinnere!

Tidsbankens historie startet med behov for innsikt i våre egne bedrifter.

Vi er per i dag norges beste timelister på nett!

Hvor mange timer kan vi koste oss å vente på trucken før det lønner seg å kjøpe en ny? Hvor mye tid bruker vi på ekstra arbeid fra kundene våre som vi ikke får med på fakturaen?

Innsikt som dette muliggjør bedre beslutninger og bedre konkurransedyktighet, og det er det vi ønsker å gi til våre kunder. I 15 år har vi gjort det mulig for tusenvis av bedrifter å øke kontroll, stabilitet og omsetning.

Hver industri og bedrift er forskjellig så dette er ingen enkel oppgave, men hver ansatt i Tidsbanken AS har erfaring og er dedikert til å levere den rette løsningen til deg og din bedrift.

Snakk med oss og se hva Nordens mest tilpasningsdyktige system kan gjøre for deg!

​Få rådgivning med Tidsbanken!

Tidsbanken ASs valgte linker

Til deg som styrer bedriften

Synlig online
Vi fikser det for deg

Som gründer, er det å være synlig på nett viktigere i dag enn noen gang, men digital markedsføring kan noen ganger føles vanskelig. Det er derfor vi er her. Vi i Gule Sider brenner for alt som har med digital markedsføring å gjøre, og kan hjelpe deg med å sikre at din bedrift er synlig på nett.

NETTSJEKK
Har du riktig informasjon på nett?

Du kan enkelt oppdatere bedriftsinformasjonen din over hele internett. Bruk Min Gule Sider for å oppdatere din kontaktinformasjon, åpningstider, nøkkelord mm.

Hjemmesidesjekken
Gode hjemmesider tiltrekker seg flere kunder

Annenhver besøkende risikerer å forlate hjemmesiden din, hvis den tar mer enn 3 sekunder å laste inn. Google elsker raske og mobiltilpassede hjemmesider!

Mulige nummerkombinasjoner

55273700

5527 3700

552 73 700

55 27 37 00