Tilliten Beate Gundersen logo

Tilliten Beate Gundersen

Om firma

Tilliten Beate Gundersen er en privat helsetjeneste rettet mot voksne gjennom enesamtaler og grupper. Aktuelle tema. *Pårørende til en person som sliter med rus og avhengighet. *Sorgstøtte og sorggrupper for etterlatte og den...

Les mer om bedriften
Telefonnummer
416 55 ...
Adresse

Munkerudtunet 10

1164 Oslo

Hjemmeside og e-postGå til hjemmesideSend e-post

Mer informasjon

Åpningstider

Stengt

Omtaler

Kart

test
KartVis kart

Få hjelp med markedsføring på nett

Lurer du på hvor synlig hjemmesiden din er på internett, og om den holder dagens standard? Det kan være lurt å utvide bedriften din. Vi i Gule Sider hjelper deg med å nå dine forretningsmål.

Bildegalleri

Company image
Company image
Company image

Lignende bedrifter i nærheten

Biomedisinsk Helse AS

Håvalds vei 3A

Nordstrandklinikken

Kongsveien 91

Enga et tilbud i rusfeltet

Etterstadgata 12

Anonyme Alkoholikere

Hammersborggata 20

Om oss

Tilliten Beate Gundersen er en privat helsetjeneste rettet mot voksne gjennom enesamtaler og grupper. Aktuelle tema. *Pårørende til en person som sliter med rus og avhengighet. *Sorgstøtte og sorggrupper for etterlatte og den sorg som ingen sender blomster til. *Ernæring, kosthold og fysisk aktivitet. *Medavhengighet. Det gode medmenneskelige møtet. Du blir møtt med respekt og interesse. Under trygge rammer kan vi samtale om og utforske det du måtte ha på hjertet. Autorisert helsefagarbeider.

ENESAMTALER

Dette er det gode medmenneskelige møtet. Du blir møtt med respekt og interesse. Under trygge rammer kan vi samtale om og utforske det du måtte ha på hjertet. Det kan være godt å få sagt noe om det som kanskje har plaget en over lengre tid. Du kommer som den du er med dine behov.

GRUPPER FOR PÅRØRENDE

Tilbudet er for voksne pårørende som står i nær relasjon til noen som sliter med rus eller andre sykdommer. Utfordringer i balansen mellom hjelperrollen og å ivareta egne behov kan være vond. Å komme sammen med andre i liknende situasjon og lytte til andres erfaringer kan være helende og dempe følelsen av å være alene. Mange opplever at de får en arena hvor det er mulig å senke skuldrene og «være seg selv».

SORGGRUPPER

Tilbudet er rettet mot voksne som har behov for et rom der de kan sørge og bearbeide sorg. Å være sammen med andre i en gruppe som har erfaring med liknende situasjon, kan gi god støtte gjennom gjenkjennelse og bekreftelse.

Etterlatte som blir stående igjen alene etter å ha levd mange år i et parforhold, opplever at det er godt å kunne møtes i et trygt fellesskap hvor man kan lytte til andre og snakke om hvordan man har det. Livet er forandret for alltid. I tillegg til sorgen kommer alle de praktiske gjøremålene som skal håndteres i hverdagen. Det er en krevende prosess. I sorggruppene har man «tillatelse» til å sørge, samtidig som latter og glede også kommer til uttrykk. Sorgstøtte og håp, når man trenger det som mest.

FOREDRAG

Tilpassede informasjonsforedrag om temaene pårørendeproblematikk og medavhengighet holdes for personer som arbeider innen offentlig og privat rusomsorg og pårørendeproblematikk.

Tilliten Beate Gundersens valgte linker

Til deg som styrer bedriften

Synlig online
Vi fikser det for deg

Som gründer, er det å være synlig på nett viktigere i dag enn noen gang, men digital markedsføring kan noen ganger føles vanskelig. Det er derfor vi er her. Vi i Gule Sider brenner for alt som har med digital markedsføring å gjøre, og kan hjelpe deg med å sikre at din bedrift er synlig på nett.

NETTSJEKK
Har du riktig informasjon på nett?

Du kan enkelt oppdatere bedriftsinformasjonen din over hele internett. Bruk Min Gule Sider for å oppdatere din kontaktinformasjon, åpningstider, nøkkelord mm.

Hjemmesidesjekken
Gode hjemmesider tiltrekker seg flere kunder

Annenhver besøkende risikerer å forlate hjemmesiden din, hvis den tar mer enn 3 sekunder å laste inn. Google elsker raske og mobiltilpassede hjemmesider!

Firmainformasjon

Tilliten Beate Gundersen

Omsetning

0 tkr

Fortjenestemargin

0.00 %

Antall ansatte

Ytterligere finansiell informasjon og en gratis årsrapport fra Tilliten Beate Gundersen er tilgjengelig på Proff.no

Les mer om bedriften på Proff
Juridisk navn

TILLITEN BEATE GUNDERSEN

Org.nr:

927008203

Selskapsform:

ENK

NACE-bransje

86.904 Annen forebyggende helsetjeneste

Registrert i MVA

Nei

Stiftelsesdato

Lederstillinger/Administrasjon
Beate Gundersen

Daglig leder

Proff logo
Mulige nummerkombinasjoner

41655550

4165 5550

416 55 550

41 65 55 50