Om Timanilærer og fysioterapeut Einar Fagerheim

Jeg tilbyr 60 minutter gratis prøvetime i Klassisk massasje, Timani eller Fysioterapi, for at du kan finne ut om jeg har noe å tilby deg. Spesialpriser for studenter og uføretrygdede. Mine hovedprodukt er: Klassisk massasje for velvære, Fysioterapi og Timani for musikere og skuespillere. Du får time innen 1 virkedag. Se min hjemmeside for gode referanser.

Fysioterapi

Min fysioterapi er sterkt preget av at jeg også er utdannet timanilærer. Derfor bruker jeg først og fremst effektive øvelser som hjelper deg til å være tilstede i kroppen din. Slik at det oppleves lettere å bevege seg. Noen ganger bruker jeg massasje og manuelle teknikker i tillegg

Klassisk massasje for velvære.

Av og til er det godt for både kropp og sjel å bare ta imot massasje av store deler av kroppen. Uten tanke på spesielle helseproblem. Jeg tilbyr klassisk massasje med tørre og varme hender (ingen oljer o.l.). Du bestemmer selv hvor dyp massasje du vil ha.

Timani for musikere og skuespillere.

Timani er en norsk metodikk som er utviklet av pianisten Tina Margareta Nilssen - derav navnet Timani. Metodikken går ut på å få kontakt med «nøkkelstrukturer» (eks. muskler og bindevev) som er sentrale når man spiller og synger. Det er ikke uvanlig at man får positive aha-opplevelser under en timanitime. Timani påvirker bl.a. rappiditet, legato, klang, spontanitet og spilleglede.

Lær deg effektiv gangteknikk

Det er mange måter å gå på. I alle tilfeller kommer man seg dit man skal, men noen gangteknikker sliter på knær, hofter, rygg og nakke. Jeg kan hjelpe deg å finne frem til en effektiv gangteknikk, der du bruker minimalt med krefter og sparer kroppen din for slitasje. I tillegg blir det kjekkere å gå, og det ser mer elegant ut.

Å sitte godt og lenge uten ryggstøtte

Ønsker du å kunne sitte lenge og behagelig uten ryggstøtte og uten polstring i setet? Dette er mulig for de fleste. Jeg kan lære deg å sitte på en "effektiv måte". Det handler om å bli godt kjent med kroppens muskler og bindevev.

Hvordan står du på beina?

Har du hev-og-senk-pult på kontoret? Eller har du en jobb der du må stå i lengre perioder? Da kan det være særdeles godt å lære seg å stå på en effektiv måte. Slik at du sliter minst mulig på knær, hofter, rygg og nakke, samtidig som det blir lett å gjøre jobben din.

Kjøp gavekort - massasje eller Timani

Gavetips: Kjøp gavekort på massasje eller Timani. https://system.easypractice.net/giftcards/fysioterapeut-og-timanilaerer-einar-fagerheim

Timanilærer og fysioterapeut Einar Fagerheims valgte linker

Bildegalleri

  • Timanilærer og fysioterapeut Einar Fagerheim Fysioterapeut, Stavanger - 1
  • Timanilærer og fysioterapeut Einar Fagerheim Fysioterapeut, Stavanger - 2
  • Timanilærer og fysioterapeut Einar Fagerheim Fysioterapeut, Stavanger - 3
  • Timanilærer og fysioterapeut Einar Fagerheim Fysioterapeut, Stavanger - 4
  • Timanilærer og fysioterapeut Einar Fagerheim Fysioterapeut, Stavanger - 5
  • Timanilærer og fysioterapeut Einar Fagerheim Fysioterapeut, Stavanger - 6

Timanilærer og fysioterapeut Einar Fagerheim, Firmainformasjon

Offisiell informasjon

Juridisk navnEINAR FAGERHEIM
Selskapsform:Enkeltpersonforetak
Stiftelsesdato-
Org.nr:983953581
Aksjekapital0
Omsetning.-
Firmaskatt-
NACE-bransje86.902 Fysioterapitjeneste

Lederstillinger/Administrasjon

Einar FagerheimInnehaver

Kategorier

Mulige nummerkombinasjoner

474524124745 2412474 52 41247 45 24 12