Timanilærer og fysioterapeut Einar Fagerheim

Om firma

Jeg tilbyr 60 minutter gratis prøvetime i Klassisk massasje, Timani eller Fysioterapi, for at du kan finne ut om jeg har noe å tilby deg. Spesialpriser for studenter og uføretrygdede. Mine hovedprodukt er: Klassisk massasje...

Les mer om bedriften
Telefonnummer
474 52 ...
Adresse

Sandeidgata 19

4012 Stavanger

Hjemmeside og e-postGå til hjemmesideSend e-post

Mer informasjon

Åpningstider

Stengt

Omtaler

Bedriften har foreløpig ingen omtaler

Kart

test
KartVis kart

Få hjelp med markedsføring på nett

Lurer du på hvor synlig hjemmesiden din er på internett, og om den holder dagens standard? Det kan være lurt å utvide bedriften din. Vi i Gule Sider hjelper deg med å nå dine forretningsmål.

Bildegalleri

Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image

Om oss

Jeg tilbyr 60 minutter gratis prøvetime i Klassisk massasje, Timani eller Fysioterapi, for at du kan finne ut om jeg har noe å tilby deg. Spesialpriser for studenter og uføretrygdede. Mine hovedprodukt er: Klassisk massasje for velvære, Fysioterapi og Timani for musikere og skuespillere. Du får time innen 1 virkedag. Se min hjemmeside for gode referanser.

Fysioterapi

Min fysioterapi er sterkt preget av at jeg også er utdannet timanilærer. Derfor bruker jeg først og fremst effektive øvelser som hjelper deg til å være tilstede i kroppen din. Slik at det oppleves lettere å bevege seg. Noen ganger bruker jeg massasje og manuelle teknikker i tillegg

Klassisk massasje for velvære.

Av og til er det godt for både kropp og sjel å bare ta imot massasje av store deler av kroppen. Uten tanke på spesielle helseproblem. Jeg tilbyr klassisk massasje med tørre og varme hender (ingen oljer o.l.). Du bestemmer selv hvor dyp massasje du vil ha.

Timani for musikere og skuespillere.

Timani er en norsk metodikk som er utviklet av pianisten Tina Margareta Nilssen - derav navnet Timani. Metodikken går ut på å få kontakt med «nøkkelstrukturer» (eks. muskler og bindevev) som er sentrale når man spiller og synger. Det er ikke uvanlig at man får positive aha-opplevelser under en timanitime. Timani påvirker bl.a. rappiditet, legato, klang, spontanitet og spilleglede.

Lær deg effektiv gangteknikk

Det er mange måter å gå på. I alle tilfeller kommer man seg dit man skal, men noen gangteknikker sliter på knær, hofter, rygg og nakke. Jeg kan hjelpe deg å finne frem til en effektiv gangteknikk, der du bruker minimalt med krefter og sparer kroppen din for slitasje. I tillegg blir det kjekkere å gå, og det ser mer elegant ut.

Å sitte godt og lenge uten ryggstøtte

Ønsker du å kunne sitte lenge og behagelig uten ryggstøtte og uten polstring i setet? Dette er mulig for de fleste. Jeg kan lære deg å sitte på en "effektiv måte". Det handler om å bli godt kjent med kroppens muskler og bindevev.

Hvordan står du på beina?

Har du hev-og-senk-pult på kontoret? Eller har du en jobb der du må stå i lengre perioder? Da kan det være særdeles godt å lære seg å stå på en effektiv måte. Slik at du sliter minst mulig på knær, hofter, rygg og nakke, samtidig som det blir lett å gjøre jobben din.

Kjøp gavekort - massasje eller Timani

Gavetips: Kjøp gavekort på massasje eller Timani. https://system.easypractice.net/giftcards/fysioterapeut-og-timanilaerer-einar-fagerheim

Timanilærer og fysioterapeut Einar Fagerheims valgte linker

Til deg som styrer bedriften

Synlig online
Vi fikser det for deg

Som gründer, er det å være synlig på nett viktigere i dag enn noen gang, men digital markedsføring kan noen ganger føles vanskelig. Det er derfor vi er her. Vi i Gule Sider brenner for alt som har med digital markedsføring å gjøre, og kan hjelpe deg med å sikre at din bedrift er synlig på nett.

NETTSJEKK
Har du riktig informasjon på nett?

Du kan enkelt oppdatere bedriftsinformasjonen din over hele internett. Bruk Min Gule Sider for å oppdatere din kontaktinformasjon, åpningstider, nøkkelord mm.

Hjemmesidesjekken
Gode hjemmesider tiltrekker seg flere kunder

Annenhver besøkende risikerer å forlate hjemmesiden din, hvis den tar mer enn 3 sekunder å laste inn. Google elsker raske og mobiltilpassede hjemmesider!

Firmainformasjon

Timanilærer og fysioterapeut Einar Fagerheim

Omsetning

0 tkr

Fortjenestemargin

0.00 %

Antall ansatte

Ytterligere finansiell informasjon og en gratis årsrapport fra Timanilærer og fysioterapeut Einar Fagerheim er tilgjengelig på Proff.no

Les mer om bedriften på Proff
Juridisk navn

EINAR FAGERHEIM

Org.nr:

983953581

Selskapsform:

ENK

NACE-bransje

86.902 Fysioterapitjeneste

Registrert i MVA

Nei

Stiftelsesdato

Lederstillinger/Administrasjon
Proff logo
Mulige nummerkombinasjoner

47452412

4745 2412

474 52 412

47 45 24 12