Om Torvet Psykoterapi

Marie- Therese Brockstedt Kvamme er-Europeisk godkjent psykoterapeut - medlem av MNGF og EAGT.-Klinisk Gestaltpsykoterapeut MNGF.-Relasjonell traumeterapeut.-Sertifisert FlexId instruktør.Utdannelse:Markedsøkonom.Bachelor i sosiologi.Emner i Juss/strafferett.The living body psychotherapyGestaltterapiutdannelse med klinisk etterutdanning(6år).Psykosomatisk/Traumeterapeut/metasundheds-terapeut ved RVTS.Sertifisert Flerkulturell identitet instruktør.TRE-Instruktør.

Hennes spesialfelt:

Hennes arbeidserfaring er fra spesialisthelsetjenesten, Rusfeltet, palliativ fase, fengselshelsetjenesten, flyktning/integrering og som privat praktiserende. Hun har jobbet i traumeteam og med sjelesorg.

Hun 10 års erfaring som psykoterapeut. Er opptatt av å møte deg som du er med din historie og dine utfordringer uten fordommer og tolkninger.

Hun tilbyr individuelle samtaler, parterapi, grupper og kurs.

Terapiformen er basert på emosjonsfokusert- , mentaliserigsbassert-, gestaltterapi og traumesensitiv tilnærming. Hun jobber helhetlig som vil si at kropp, følelser og tanker henger sammen. Hun tilpasser den terapi formen som passer for deg.

Hun tar i bruk ulike verktøy som mindfullness, fenomenologi, eksistensen, ulike avspenningsøvelse, kunst og uttrykk samt psykodynami og psykomotorikk.

Marie-Therese er opptatt av her og nå. Tar som terapeut tak i det som dukker opp i møtet mellom deg og henne.

Hun er opptatt av hvordan vi som mennesker er i kontakt med oss selv, med andre relasjoner, omgivelsene, samfunnet og verden. Videre hvordan dette påvirker oss som individer og omvendt.

Hun er spesialist på Traumer og hvilke smerteuttrykk dette gir oss.

Hun jobber med sorg, angst, traumer, kroppsterapi, mindfullness, ulike smerte uttrykk, identietet, relasjoner, valg og at livet ikke alltid er så lett å leve. Hun er opptatt av prosess som betyr bevegelse. At alle vil møte på utfordringer, stagnering, kriser osv. på livets vei.

Hun er opptatt av den trygge relasjonen og at i denne relasjonen skjer endring, vekst og refleksjon.

Du trenger ingen henvisning fra lege og det er kort ventetid.

Bildegalleri

  • Torvet Psykoterapi Psykolog, Horten - 1

Torvet Psykoterapi, Firmainformasjon

Offisiell informasjon

Juridisk navnGESTALTPSYKOTERAPEUT MARIE-THERESE BROCKSTEDT KVAMME
Selskapsform:Enkeltpersonforetak
Stiftelsesdato-
Org.nr:997950364
Aksjekapital0
Omsetning.-
Firmaskatt-
NACE-bransje86.909 Andre helsetjenester

Lederstillinger/Administrasjon

Marie-Therese Brockstedt KvammeInnehaver