Om Touch Torvbyen

I hjertet av Fredrikstad, Torvbyen kjøpesenter, finner du Touch, et helhetlig konsept innen velvære. Hos oss finner du kjente merkevarer i både parfymeriet, frisørsalongen og vår hudpleie avdeling. Touch Fredrikstad ble kåret til årets lærebedrift 2017, en utmerkelse vi er svært stolte av. Besøk oss når helhet teller.

Bildegalleri

  • Touch Torvbyen Frisør, Fredrikstad - 1
  • Touch Torvbyen Frisør, Fredrikstad - 2
  • Touch Torvbyen Frisør, Fredrikstad - 3

Omtaler om Touch Torvbyen

Rune Hellestad

mer enn ett år siden

I dag ble jeg anklaget for butikktyveri! Etter en prat med security vakten som kom springende etter meg på vei ut av Torvbyen ville jeg ha en forklaring fra de.Etter å ha sett på en parfyme,satt den tilbake,og fotografert den med mobilen mente de at den (eller noe annet?) hadde forsvunnet ned i lommen min.

Så,på dette magre grunnlaget ventet de til jeg var godt ute av butikken før de tilkalte vakten.Ingen spørsmål/konfrontasjon mens jeg var i butikken.Helt katastrofal kundebehandling.

Stine

mer enn ett år siden

Blir alltid fin på håret, utolig kreative, kunnskapsrike og dyktige jenter! Aldri vert så fornøyd før. Føler at jeg er i trygge hender, og det er så deilig å kunne slappe av og vite at man blir fin. Får alltid det jeg ønsker+++ Ikke minst hyggelige jenter!

Malou syversen

mer enn ett år siden

Elendig service

Mulige nummerkombinasjoner

693119356931 1935693 11 93569 31 19 35