Om Trollskogen Barnehage Ikenberget SA

I Trollskogen barnehage legges det stor vekt på at barna skal få være mye ute og bli bedre kjent med naturen som omgir dem. Temaet natur og friluftsliv har de siste årene satt sitt preg på hverdagen vår. Med ryggsekk og refleksvest ferdes barna på tur i det flotte nærmiljøet.Ta kontakt for omvisning hos oss.

Om oss

Trollskogen barnehage er en privat barnehage som ligger på Alverflaten ved Ikenberget i Alversund.

Vi er en andelsbarnehage hvor alle foreldre eier hver sin andel. Styringsorganet består av et eierstyre, samarbeidsutvalg, foreldreråd og årsmøte. Målet vårt er å få et nært og godt samarbeid med foreldrene.

Barnehagen ligger på Ikenberget i Alversund. Den har 5 avdelinger. Vi har i år en friluftsavdeling (Trifolium) med barn fra 3-5 år, 2 avdelinger med barn fra 3-5 år (Nemorosa og Myosotis), og 2 småbarnsavdelinger med barn fra 1-2. (Linnea og Tussilago.)

I år er vi 25 faste ansatte, 1 styrer, 1 styrerassistent, 5 pedagogisk ledere, 4 førskolelærere, 10 barne-og ungdomsledere og 4 assistenter.

Vi er opptatt av at barna skal få gode erfaringer innen friluftsliv. Den daglige leken, omsorgen og læringen kan like godt utføres ute i skogen som inne i barnehagen. Vi er opptatt av at alle skal føle seg inkludert hos oss. Og har høy trivselsfaktor blant våre ansatte. Som gode rollemodeller, har vi en større forutsetning for å få trygge barn. Vårt største mål er nemlig at alle barn skal være trygge og har gode relasjoner både til lekekamerater og oss voksne.

Trollskogen Barnehage Ikenberget SAs valgte linker

Trollskogen Barnehage Ikenberget SA, Firmainformasjon

Offisiell informasjon

Juridisk navnTROLLSKOGEN BARNEHAGE IKENBERGET SA
Selskapsform:Samvirkeforetak
Stiftelsesdato31.05.2000
Org.nr:982953006
Aksjekapital0
Omsetning.-
Firmaskatt-
NACE-bransje88.911 Barnehager

Lederstillinger/Administrasjon

Vera SøpstadDaglig leder
Stig BrendehaugStyrets leder
Cecilie ErstadNestleder
Erik Andreas TvedtStyremedlem
Mia Birkeland FossStyremedlem
Gunn AsheimStyremedlem
Renate MyklebustVaramedlem
Regine MerkesvikVaramedlem