Trollskogen Barnehage Ikenberget SA logo

Trollskogen Barnehage Ikenberget SA

Om firma

I Trollskogen barnehage legges det stor vekt på at barna skal få være mye ute og bli bedre kjent med naturen som omgir dem. Temaet natur og friluftsliv har de siste årene satt sitt preg på hverdagen vår. Med ryggsekk og...

Les mer om bedriften
Telefonnummer
56 35 44...
Adresse

Stølen 13

5911 Alversund

Hjemmeside og e-postGå til hjemmesideSend e-post

Mer informasjon

Åpningstider

Stengt

Omtaler

Bedriften har foreløpig ingen omtaler

Kart

test
KartVis kart

Få hjelp med markedsføring på nett

Lurer du på hvor synlig hjemmesiden din er på internett, og om den holder dagens standard? Det kan være lurt å utvide bedriften din. Vi i Gule Sider hjelper deg med å nå dine forretningsmål.

Om oss

I Trollskogen barnehage legges det stor vekt på at barna skal få være mye ute og bli bedre kjent med naturen som omgir dem. Temaet natur og friluftsliv har de siste årene satt sitt preg på hverdagen vår. Med ryggsekk og refleksvest ferdes barna på tur i det flotte nærmiljøet.Ta kontakt for omvisning hos oss.

Om oss

Trollskogen barnehage er en privat barnehage som ligger på Alverflaten ved Ikenberget i Alversund.

Vi er en andelsbarnehage hvor alle foreldre eier hver sin andel. Styringsorganet består av et eierstyre, samarbeidsutvalg, foreldreråd og årsmøte. Målet vårt er å få et nært og godt samarbeid med foreldrene.

Barnehagen ligger på Ikenberget i Alversund. Den har 5 avdelinger. Vi har i år en friluftsavdeling (Trifolium) med barn fra 3-5 år, 2 avdelinger med barn fra 3-5 år (Nemorosa og Myosotis), og 2 småbarnsavdelinger med barn fra 1-2. (Linnea og Tussilago.)

I år er vi 25 faste ansatte, 1 styrer, 1 styrerassistent, 5 pedagogisk ledere, 4 førskolelærere, 10 barne-og ungdomsledere og 4 assistenter.

Vi er opptatt av at barna skal få gode erfaringer innen friluftsliv. Den daglige leken, omsorgen og læringen kan like godt utføres ute i skogen som inne i barnehagen. Vi er opptatt av at alle skal føle seg inkludert hos oss. Og har høy trivselsfaktor blant våre ansatte. Som gode rollemodeller, har vi en større forutsetning for å få trygge barn. Vårt største mål er nemlig at alle barn skal være trygge og har gode relasjoner både til lekekamerater og oss voksne.

Trollskogen Barnehage Ikenberget SAs valgte linker

Til deg som styrer bedriften

Synlig online
Vi fikser det for deg

Som gründer, er det å være synlig på nett viktigere i dag enn noen gang, men digital markedsføring kan noen ganger føles vanskelig. Det er derfor vi er her. Vi i Gule Sider brenner for alt som har med digital markedsføring å gjøre, og kan hjelpe deg med å sikre at din bedrift er synlig på nett.

NETTSJEKK
Har du riktig informasjon på nett?

Du kan enkelt oppdatere bedriftsinformasjonen din over hele internett. Bruk Min Gule Sider for å oppdatere din kontaktinformasjon, åpningstider, nøkkelord mm.

Hjemmesidesjekken
Gode hjemmesider tiltrekker seg flere kunder

Annenhver besøkende risikerer å forlate hjemmesiden din, hvis den tar mer enn 3 sekunder å laste inn. Google elsker raske og mobiltilpassede hjemmesider!

Firmainformasjon

Trollskogen Barnehage Ikenberget SA

Omsetning

18 925 tkr

Fortjenestemargin

11.80 %

Antall ansatte

53

Ytterligere finansiell informasjon og en gratis årsrapport fra Trollskogen Barnehage Ikenberget SA er tilgjengelig på Proff.no

Les mer om bedriften på Proff
Juridisk navn

TROLLSKOGEN BARNEHAGE IKENBERGET SA

Org.nr:

982953006

Selskapsform:

SA

NACE-bransje

88.911 Barnehager

Registrert i MVA

Nei

Stiftelsesdato

31.05.2000

Lederstillinger/Administrasjon
Vera Søpstad

Daglig leder

Stig Brendehaug

Styrets leder

Viser 4 av 8
Proff logo
Mulige nummerkombinasjoner

56354460

5635 4460

563 54 460

56 35 44 60