Om Trondheim Syd Eiendom AS

Konkurrentene dine har brukt denne plassen til å beskrive bedriften sin. Visste du at du som gründer enkelt kan oppdatere bedriftsinformasjonen din her hos Gule Sider?

Omtaler om Trondheim Syd Eiendom AS

Heidi Sandnes

mer enn ett år siden

PROA Eiendomsmegling avd. Heimdal, Arvid Johansen : Vi er svært godt fornøyde med det arbeidet PROA Eiendomsmegling,Arvid Johansen, gjorde da vi solgte leiligheten vår i Bratsberg,Mai-14.Megler oppleves som grundig,ryddig, tydelig,behagelig og vi føltes oss veldig godt ivaretatt gjennom hele salgsprossen.Vi er også godt fornøyd med fotografen og den hjelp vi fikk til boligstyling. Anbefales!!!

Robert Skånøy

mer enn ett år siden

Jeg kunne rett og slett ikke vært mer fornøyd med hele prosessen. Enkelt og greit.

Nn

mer enn ett år siden

Profesjonelt gjennomført boligsalg med god og tålmodig veiledning gjennom hele salgs- og overtakelsesprosessen. Supert samarbeidsforhold og kjempebra salgsoppgave med ditto bilder.

Johan Petter Mæhre

mer enn ett år siden

Trygg og god megler! Gir 5/5 stjerner til denne karen. Flott jobb.

Elisabeth Wold

mer enn ett år siden

Jeg er veldig fornøyd med at Torill Sneve var min megler da jeg solgte leiligheten min. Alltid posetiv og blid. Hele gjennomføringen var profesjonell.
Fornøyd med prospektet og annonser.
Veldig flink interiørkonsulent også, fint at d er med i pakken.
Anbefales:)

Karina Domagala

mer enn ett år siden

Torill inponerte meg da hun skulle selge et hus vi tok visning på. Alltid tilgjengelig, hjelpsom, finner svar du trenger uansett hva det skulle gjelde, å stole på, viser engasjement i arbeidet og folket rund. I tillegg er hun åpen person som gjør det lettere å kommunisere for alle parter. Alle papirene ser alltid til å være i orden. Drømme prospekt, omtale og markedsføring.
det var ingen tvil om hvem jeg skulle velge som megler etter at vi kjøpte huset og måtte selge leiligheten :-) Anbefales på det sterkeste.

Rolf Arne Johnsen

mer enn ett år siden

Brukte Proa Eiendomsmegling ved salg av huset. Fikk en profesjonell oppfølging og behandling. Brukte Toril Sneve og kan anbefales. Meget gode bilder. Fikk med mange mennesker på visning.

Inger Løvseth

mer enn ett år siden

Profesjonell, kunnskapsrik, trygg og veldig hyggelig.
Etter tre boligsalg: Nydelige salgsprospekter med ditto bilder. God hjelp av interiørkonsulent.
Ble holdt orientert hele veien, også gjennom budrundene. Hvis noe var uklart, var det bare å ringe, ble alltid godt mottatt. Følte også at en ble hørt ved egne forslag.
Kort sagt: Verdensklasse - kan anbefales!

Katrine Dibble Fullerton

mer enn ett år siden

Vi kan på det varmeste anbefale Arvid Johansen på PROA Eiendomsmegling avd. Heimdal. Hele prosessen med ham har vært ryddig og behagelig.

Peder Foss

mer enn ett år siden

Solgte småbruk på Hovin. Spennende salg som ble glimrende gjennomført. Grundige karer som er til å stole på. Profesjonelt og flott levert jobb.

Guri Nordtømme

mer enn ett år siden

Vi er svært godt fornøyde med det arbeidet PROA Eiendomsmegling gjorde da vi solgte huset vårt i Klæbu høsten 2013. Megler opplevdes som grundig, ryddig og tydelig, og vi følte oss godt ivaretatt gjennom hele salgsprosessen. Vi er også fornøyde med hjelpen vi fikk til boligstyling, og med fotograferingen og salgsoppgaven. Vi kan derfor trygt anbefale PROA Eiendomsmegling og Arvid Johansen – de gjør en profesjonell jobb i alle ledd!

Selvfølgelig topp score!

Bente og Stein Wæraas

mer enn ett år siden

Faglig dyktig. Kompetent. Engasjert og interessert.
Inngir trygghet og tillit. Anbefales sterkt ved salg og kjøp av bolig.

Vidar Nymo

mer enn ett år siden

Profesjonell, engasjerende og dyktig megler.
Alltid hyggelig, blid, imøtekommende og løsningsorientert. Gode samarbeidspartnere både på takst og fotografering. Anbefales :-)

Gunn og Jan Egil Nyborg

mer enn ett år siden

Brukte megler Torill Sneve. En meget profesjonell og fantastisk megler. Fikk en profesjonell behandling og oppfølging hele tiden. Både annonser og prospekt var flott og profesjonelt. Dyktig fotograf også :) Hvis vi lurte på noe underveis var det bare å ringe. Alltid hyggelige svar. Veldig godt fornøyd med Proa Heimdal. Kan anbefales på det sterkeste :)

Mildrid Gjervan

mer enn ett år siden

Jeg kan på det varmeste anbefale Arvid Johansen og hans dyktige medarbeidere. Annonse og prospekt var profesjonelt og flott utarbeidet. Fikk god oppfølging hele veien med en påfølgende profesjonell budrunde.Har også fått råd og tips vedr. kjøp av ny bolig etter salget.

Lars

mer enn ett år siden

Proffesjonell, presis, hyggelig.
Tok våre ønsker på alvor. Laget et veldig fint prospekt.
Fint at interiørkonsulent er med i pakken. Ble veldig fine bilder. Godt fornøyd med hele prosessen.

Kategorier

Kategorier mangler

Nøkkelord

Nøkkelord mangler

Mulige nummerkombinasjoner

725992407259 9240725 99 24072 59 92 40