Om Trygg Renhold AS Stor-Oslo

Trygg Renhold har over 70 års erfaring som profesjonell leverandør av daglig og periodisk renhold. Fagmessig utført renhold legger grunnlaget for et godt arbeidsmiljø og bidrar til trivsel på arbeidsplassen. Regelmessig og profesjonelt utført renhold forlenger levetiden på inventar og bygninger, og reduserer de totale vedlikeholdskostnadene. Trygg Renhold A/S Stor-Oslo har nedslagsfelt i Oslo og Akershus.

Trygg Renhold - et godt og stabilt renholdsfirma

Trygg Renhold er stort nok til å ha ledere og medarbeidere med kunnskaper og erfaring til å gjennomføre alle delene av oppdragene på en profesjonell måte. Samtidig er vi ikke større enn at vi har en fleksibel organisasjon som innretter seg etter kundens behov. En servicebedrifts arbeid og omdømme er i avgjørende grad bestemt av de mennesker som arbeider i den og som leder den. Blant våre fordeler er at våre ledere, i henhold til firmafilosofien, bruker det meste av arbeidstiden ute blant kunder og ansatte, og derved direkte påvirker renholdskvaliteten og servicesikkerheten. Vi som arbeider i Trygg Renhold anstrenger oss hele tiden for å innfri selskapets viktigste serviceprinsipper:

- Kunden skal ha full verdi for sine penger.

- Vår faglige og servicemessige kvalitet skal være noe av det beste i markedet.

- Våre rutiner for kvalitetssikring og kundekontakt skaper et gjensidig godt samarbeid. Dette gjør at det er hyggelig for våre oppdragsgivere å benytte oss.

Daglig renhold

Trygg Renhold har over 70 års erfaring som profesjonell leverandør av daglig og periodisk renhold. Fagmessig utført renhold legger grunnlaget for et godt arbeidsmiljø og bidrar til trivsel på arbeidsplassen. Regelmessig og profesjonelt utført renhold forlenger levetiden på inventar og bygninger, og reduserer de totale vedlikeholdskostnader. Vi utfører daglig renhold i samsvar med et arbeidsomfang knyttet til den renholdsstandard kunden har valgt.

Periodisk renhold

Trygg Renhold har over 70 års erfaring som profesjonell leverandør av daglig og periodisk renhold.

Fagmessig utført renhold legger grunnlaget for et godt arbeidsmiljø og bidrar til trivsel på arbeidsplassen.

Regelmessig og profesjonelt utført renhold forlenger levetiden på inventar og bygninger, og reduserer de totale vedlikeholdskostnader.

Vi utfører periodisk renhold i samsvar med avtalt arbeidsomfang og pris. Vi har både kompetanse og nødvendig utstyr for å utføre alle typer periodiske renholdsoppgaver, såsom:

Hovedrengjøring

Renhold av tak, vegger, lysarmatur og fastmontert innredning

Oppskuring og polishbehandling av gulv

Teppe- og møbelrens

Rensing og oljebehandling av parkett

Byggrenhold

Fasaderenhold

Vi har lang og bred erfaring og høy kompetanse når det gjelder valg av kjemi og metode for fasaderenhold. Maskinparken vår består av avanserte høytrykkspylere med liftbil. Vi har tilgang på alt av spesiallifter fra våre samarbeidspartnere som gjør at vi kan komme til nesten overalt. Vi sørger for nødvendige sperretillatelser og sikrer området det arbeides på slik at ulykker kan unngås.

Vinduspuss

Alle vinduer trenger årlig vedlikehold. Vi utfører utvendig og innvendig vinduspuss for en rekke store/mellomstore og små kunder i Oslo- og Akershusområdet. Ingen utfordringer er for store og våre profesjonelle vinduspussere kan utføre vinduspuss i alle høyder. Vi sørger for nødvendige sperretillatelser og sikrer området det arbeides på slik at ulykker kan unngås.

Trygg Renhold AS Stor-Oslos valgte linker

Eier du bedriften?

Logg in
  • Trygg Renhold AS Stor-Oslo Rengjøring, Oslo - 1
  • Trygg Renhold AS Stor-Oslo Rengjøring, Oslo - 2

Trygg Renhold AS Stor-Oslo, Firmainformasjon

Offisiell informasjon

Juridisk navn

TRYGG RENHOLD AS STOR-OSLO

Selskapsform:

Aksjeselskap

Stiftelsesdato

24.11.1978

Org.nr:

923291628

Aksjekapital

250000

Omsetning.

-

Firmaskatt

-

NACE-bransje

81.210 Rengjøring av bygninger

Lederstillinger/Administrasjon

Daglig leder

Monica Auren Bye

Styrets leder

Trygve Ivar Auren

Varamedlem

Liv Mette Auren

Økonomisk informasjon

Omsetning

36 178 tkr

Fortjenestemargin

10,8 %

Antall ansatte

79