Trygg Renhold AS Stor-Oslo logo

Trygg Renhold AS Stor-Oslo

Om firma

Trygg Renhold har over 70 års erfaring som profesjonell leverandør av daglig og periodisk renhold. Fagmessig utført renhold legger grunnlaget for et godt arbeidsmiljø og bidrar til trivsel på arbeidsplassen. Regelmessig og...

Les mer om bedriften
Telefonnummer
22 68 82...
Adresse

Stanseveien 4

0975 Oslo

Hjemmeside og e-postGå til hjemmesideSend e-post

Mer informasjon

Åpningstider

Det er ingen åpningstider lagt til for denne bedriften.

Omtaler

Bedriften har foreløpig ingen omtaler

Kart

test
KartVis kart

Få hjelp med markedsføring på nett

Lurer du på hvor synlig hjemmesiden din er på internett, og om den holder dagens standard? Det kan være lurt å utvide bedriften din. Vi i Gule Sider hjelper deg med å nå dine forretningsmål.

Bildegalleri

Company image
Company image

Om oss

Trygg Renhold har over 70 års erfaring som profesjonell leverandør av daglig og periodisk renhold. Fagmessig utført renhold legger grunnlaget for et godt arbeidsmiljø og bidrar til trivsel på arbeidsplassen. Regelmessig og profesjonelt utført renhold forlenger levetiden på inventar og bygninger, og reduserer de totale vedlikeholdskostnadene. Trygg Renhold A/S Stor-Oslo har nedslagsfelt i Oslo og Akershus.

Trygg Renhold - et godt og stabilt renholdsfirma

Trygg Renhold er stort nok til å ha ledere og medarbeidere med kunnskaper og erfaring til å gjennomføre alle delene av oppdragene på en profesjonell måte. Samtidig er vi ikke større enn at vi har en fleksibel organisasjon som innretter seg etter kundens behov. En servicebedrifts arbeid og omdømme er i avgjørende grad bestemt av de mennesker som arbeider i den og som leder den. Blant våre fordeler er at våre ledere, i henhold til firmafilosofien, bruker det meste av arbeidstiden ute blant kunder og ansatte, og derved direkte påvirker renholdskvaliteten og servicesikkerheten. Vi som arbeider i Trygg Renhold anstrenger oss hele tiden for å innfri selskapets viktigste serviceprinsipper:

- Kunden skal ha full verdi for sine penger.

- Vår faglige og servicemessige kvalitet skal være noe av det beste i markedet.

- Våre rutiner for kvalitetssikring og kundekontakt skaper et gjensidig godt samarbeid. Dette gjør at det er hyggelig for våre oppdragsgivere å benytte oss.

Daglig renhold

Trygg Renhold har over 70 års erfaring som profesjonell leverandør av daglig og periodisk renhold. Fagmessig utført renhold legger grunnlaget for et godt arbeidsmiljø og bidrar til trivsel på arbeidsplassen. Regelmessig og profesjonelt utført renhold forlenger levetiden på inventar og bygninger, og reduserer de totale vedlikeholdskostnader. Vi utfører daglig renhold i samsvar med et arbeidsomfang knyttet til den renholdsstandard kunden har valgt.

Periodisk renhold

Trygg Renhold har over 70 års erfaring som profesjonell leverandør av daglig og periodisk renhold.

Fagmessig utført renhold legger grunnlaget for et godt arbeidsmiljø og bidrar til trivsel på arbeidsplassen.

Regelmessig og profesjonelt utført renhold forlenger levetiden på inventar og bygninger, og reduserer de totale vedlikeholdskostnader.

Vi utfører periodisk renhold i samsvar med avtalt arbeidsomfang og pris. Vi har både kompetanse og nødvendig utstyr for å utføre alle typer periodiske renholdsoppgaver, såsom:

Hovedrengjøring

Renhold av tak, vegger, lysarmatur og fastmontert innredning

Oppskuring og polishbehandling av gulv

Teppe- og møbelrens

Rensing og oljebehandling av parkett

Byggrenhold

Fasaderenhold

Vi har lang og bred erfaring og høy kompetanse når det gjelder valg av kjemi og metode for fasaderenhold. Maskinparken vår består av avanserte høytrykkspylere med liftbil. Vi har tilgang på alt av spesiallifter fra våre samarbeidspartnere som gjør at vi kan komme til nesten overalt. Vi sørger for nødvendige sperretillatelser og sikrer området det arbeides på slik at ulykker kan unngås.

Vinduspuss

Alle vinduer trenger årlig vedlikehold. Vi utfører utvendig og innvendig vinduspuss for en rekke store/mellomstore og små kunder i Oslo- og Akershusområdet. Ingen utfordringer er for store og våre profesjonelle vinduspussere kan utføre vinduspuss i alle høyder. Vi sørger for nødvendige sperretillatelser og sikrer området det arbeides på slik at ulykker kan unngås.

Trygg Renhold AS Stor-Oslos valgte linker

Til deg som styrer bedriften

Synlig online
Vi fikser det for deg

Som gründer, er det å være synlig på nett viktigere i dag enn noen gang, men digital markedsføring kan noen ganger føles vanskelig. Det er derfor vi er her. Vi i Gule Sider brenner for alt som har med digital markedsføring å gjøre, og kan hjelpe deg med å sikre at din bedrift er synlig på nett.

NETTSJEKK
Har du riktig informasjon på nett?

Du kan enkelt oppdatere bedriftsinformasjonen din over hele internett. Bruk Min Gule Sider for å oppdatere din kontaktinformasjon, åpningstider, nøkkelord mm.

Hjemmesidesjekken
Gode hjemmesider tiltrekker seg flere kunder

Annenhver besøkende risikerer å forlate hjemmesiden din, hvis den tar mer enn 3 sekunder å laste inn. Google elsker raske og mobiltilpassede hjemmesider!

Firmainformasjon

Trygg Renhold AS Stor-Oslo

Omsetning

34 040 tkr

Fortjenestemargin

18.40 %

Antall ansatte

75

Ytterligere finansiell informasjon og en gratis årsrapport fra Trygg Renhold AS Stor-Oslo er tilgjengelig på Proff.no

Les mer om bedriften på Proff
Juridisk navn

TRYGG RENHOLD AS STOR-OSLO

Org.nr:

923291628

Selskapsform:

AS

NACE-bransje

81.210 Rengjøring av bygninger

Registrert i MVA

Ja

Stiftelsesdato

24.11.1978

Lederstillinger/Administrasjon
Monica Auren Bye

Daglig leder

Trygve Ivar Auren

Styrets leder

Liv Mette Auren

Varamedlem

Proff logo
Mulige nummerkombinasjoner

22688280

2268 8280

226 88 280

22 68 82 80