Om firma

Tysse Tilhengere - tilhenger av norsk kvalitet. Forhandlere i hele Norge og et stort modellutvalg med over 100 standard modeller.

Les mer om bedriften
Telefonnummer
56 19 32...
Adresse

Osterøyvegen 3166

5284 Tyssebotnen

Hjemmeside og e-postGå til hjemmesideSend e-post

Mer informasjon

Åpningstider

Åpent

8:00 - 16:00

Omtaler

Bedriften har foreløpig ingen omtaler

Kart

test
KartVis kart

Få hjelp med markedsføring på nett

Lurer du på hvor synlig hjemmesiden din er på internett, og om den holder dagens standard? Det kan være lurt å utvide bedriften din. Vi i Gule Sider hjelper deg med å nå dine forretningsmål.

Bildegalleri

Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image

Om oss

Tysse Tilhengere - tilhenger av norsk kvalitet. Forhandlere i hele Norge og et stort modellutvalg med over 100 standard modeller.

Om firmaet

Tysse Mekaniske Verksted AS holder til på Tyssebotnen på Osterøy, 1 times biltur fra Bergen. Bedriften ble grunnlagt i 1964 av Bertin Kåre Tysse. I starten var Tysse's produkter stiger, flaggstenger og tørkestativ. Deretter produserte Tysse i mange år den kjente vedkappsagen T400. Produksjon av Tysse tilhenger startet i 1972 og har siden vært hovedproduktet. I dag er Tysse tilhenger norges største tilhengerprodusent.

Lokaler og utstyr

Tysse Mekaniske Verksted har et moderne produksjonslokale på ca. 13 000 kvm og totalt uteareal på ca. 30 000 kvm. Med en av Norges mest moderne maskinparker innen tynnplatebearbeiding, står Tysse klar til å utføre oppdrag innen stansing, nibling, knekking, robotsveising og montering av tynnplateprofiler og rør.

Tjenester

Tysse Mekaniske Verksted AS har en egen konstruksjons- og utviklingsavdeling med betydelig erfaring. Vår ekspertise benyttes i mange ulike sammenhenger. Vi produserer ikke bare etter spesifikasjoner fra kunde, men utfører også komplette oppdrag fra idé til ferdige produkter. Vår konstruksjonsavdeling benyttes aktivt i direkte samarbeid med kunden for å utvikle nye produkter, eller finne nye tekniske løsninger.

Tysse har leveranser til kunder i et bredt spekter: Bygg og anlegg, fiskeoppdrett, engineeringsbedrifter, transportnæringen, offentlige etater, forsvaret etc.

Tysse Mekaniske Verksted ASs valgte linker

Til deg som styrer bedriften

Synlig online
Vi fikser det for deg

Som gründer, er det å være synlig på nett viktigere i dag enn noen gang, men digital markedsføring kan noen ganger føles vanskelig. Det er derfor vi er her. Vi i Gule Sider brenner for alt som har med digital markedsføring å gjøre, og kan hjelpe deg med å sikre at din bedrift er synlig på nett.

NETTSJEKK
Har du riktig informasjon på nett?

Du kan enkelt oppdatere bedriftsinformasjonen din over hele internett. Bruk Min Gule Sider for å oppdatere din kontaktinformasjon, åpningstider, nøkkelord mm.

Hjemmesidesjekken
Gode hjemmesider tiltrekker seg flere kunder

Annenhver besøkende risikerer å forlate hjemmesiden din, hvis den tar mer enn 3 sekunder å laste inn. Google elsker raske og mobiltilpassede hjemmesider!

Firmainformasjon

Tysse Mekaniske Verksted AS

Omsetning

241 510 tkr

Fortjenestemargin

10.70 %

Antall ansatte

66

Ytterligere finansiell informasjon og en gratis årsrapport fra Tysse Mekaniske Verksted AS er tilgjengelig på Proff.no

Les mer om bedriften på Proff
Juridisk navn

TYSSE MEKANISKE VERKSTED AS

Org.nr:

933973891

Selskapsform:

AS

NACE-bransje

29.200 Produksjon av karosserier og tilhengere

Registrert i MVA

Ja

Stiftelsesdato

30.06.1983

Lederstillinger/Administrasjon
Arve Ekornes

Styrets leder

Ove Håland

Styremedlem

Viser 4 av 10
Proff logo
Mulige nummerkombinasjoner

56193200

5619 3200

561 93 200

56 19 32 00