Om Unifon AS

Unifon er en ledende leverandør av mobiltelefoni og kommunikasjonstjenester for bedrifter. Vi har tjenester som tilfredsstiller alt fra små til store og forskjellige behov. Med mange positive anmeldelser og tilfredse kunder, ønsker vi å gi deg et innblikk i Unifons tjenester, kundetilbakemeldinger og hvordan vi jobber for å sikre den beste mulige opplevelsen for våre kunder.

En oversikt over Unifons tjenester

Unifon tilbyr et bredt spekter av tjenester for bedrifter, inkludert:

- Mobiltelefoni: Mobilabonnement med gode dekningsforhold levert på Telenor sitt nett og

store datapakker til konkurransedyktige priser

- Bedriftsnettet er markedsledende og inkluderer funksjoner og tjenester som skiller seg fra

konkurrenter

- Tale i Teams: Integrer Microsoft Teams som en del av bedriftens telefoniløsning for enkel

samhandling

- Telefoni: Telefoniløsninger som passer bedriftens behov, uansett størrelse eller

eksisterende utstyr

- Mobilt Internett: Rask og sikker tilgang til internett med høye hastigheter og store mengder

data

- Kostnadskontroll: Fordel kostnader automatisk mellom jobb og privat, og unngå unødvendige utgifter. Den ansatte kan betale private kostnader på faktura med Vipps Splittbetaling. For mer informasjon om hver av disse tjenestene, besøk vår nettside Unifon.no.

Kundenes anmeldelser og erfaringer med Unifon

Vi er stolte av å ha hjulpet mange bedrifter med å forbedre sin kommunikasjon og samarbeid gjennom våre tjenester. I denne delen vil vi dele noen av de positive tilbakemeldingene og erfaringene fra våre fornøyde kunder. La deres historier gi deg et innblikk i hvordan Unifon kan gjøre en forskjell for din bedrift.

Westcon

"Vi valgte Unifon fordi de er konkurransedyktige på pris samtidig som de leverer på våre krav til teknisk løsning og funksjonalitet. Vi er særlig fornøyd med integrasjonen mellom mobil og Tale i Teams. Unifon har hele veien strukket seg for å komme oss i møte og gir rask og god service. Vi kan trygt anbefale Unifon som en profesjonell og seriøs tilbyder innen telefonitjenester."

- Jorunn Bringeland Berge, Senior IKT-konsulent

1881 Group

"1881 Group så etter et telefonisystem som kunne samle alle våre bedrifter under en og samme paraply, og samtidig dekke våre behov - det fant vi hos Unifon. Implementeringen gikk raskt og problemfritt. Unifon oppleves som lydhøre for endringsønsker vi har for fremtiden. Det er heller ikke til å legge skjul på at vi er fornøyd både med pris og dekning hos Unifon"

- Espen Venli, Senior IT Administrator

Sport 1 Gruppen

"Sport 1 Gruppen AS har rammeavtale med Unifon på levering av telefoni til Sport 1s medlemsbutikker. Vi oppfatter dem som en profesjonell samarbeidspartner som yter god service, rask levering og konkurransedyktige priser."

- Stian Skindlo, IT-ansvarlig

Stormberg

“Unifon tilbyr en totalpakke med spesielt god dekning, 5G-nett, store datapakker, overlegen oversikt og funksjonalitet. Vi bruker Unifon Bedriftsnett på kundeservice, hovedkontoret og lageret. Her får vi full kontroll på samtaler og alt fungerer sømløst. Vi kan virkelig anbefale Unifon"

- Tom Høgstøl, IT -og utviklingssjef

Strai Kjøkken

“Vi er veldig fornøyde og kan absolutt anbefale Unifon. God dekning, bedriftsnett som er enkelt å bruke og alltid rask og god oppfølging fra kundeservice om det skulle være noe."

- Tom Andrè Vikane, Økonomi

Hennig Olsen

“Unifon leverte en løsning med god pris, Telenor-dekning, bra sentralbord og support. Da vi ønsket en besøksregistrering med litt mer funksjonalitet, tok de utfordringen på strak arm. Entusiasme og lokal tilknytning er også et pluss."

- Paal Johnsen, IT Sjef

Eier du bedriften?

Logg in
  • Unifon AS Telekommunikasjon, Kristiansand - 1
  • Unifon AS Telekommunikasjon, Kristiansand - 2
  • Unifon AS Telekommunikasjon, Kristiansand - 3
  • Unifon AS Telekommunikasjon, Kristiansand - 4
  • Unifon AS Telekommunikasjon, Kristiansand - 5
  • Unifon AS Telekommunikasjon, Kristiansand - 6
  • Unifon AS Telekommunikasjon, Kristiansand - 7
  • Unifon AS Telekommunikasjon, Kristiansand - 8

Unifon AS, Firmainformasjon

Offisiell informasjon

Juridisk navn

UNIFON AS

Selskapsform:

Aksjeselskap

Stiftelsesdato

19.07.2004

Org.nr:

987100648

Aksjekapital

1849958

Omsetning.

-

Firmaskatt

-

NACE-bransje

61.200 Trådløs telekommunikasjon

Lederstillinger/Administrasjon

Daglig leder

Thore Berthelsen

Styrets leder

Gunnar Jacobsen

Styremedlem

Ervin Wittner

Styremedlem

Raymond Østtorp

Styremedlem

Thore Berthelsen

Styremedlem

Tor Willy Dahl

Varamedlem

Birgitte Christensen Babinski

Varamedlem

Linn Kristina Wiksten Pettersen

Økonomisk informasjon

Omsetning

246 065 tkr

Fortjenestemargin

−7,3 %

Antall ansatte

108

Nøkkelord

mobilkommunikasjonphonectbedriftsmobiltelefon bedriftmobilleverandør bedriftbredbånd bedrift mobiltelefonibeste mobilabonnement bedriftteleoperatørerunifon asmobilabonnement liten bedrifttelefoniløsningermobiltelefonbedriftsnettmobilabonnement bedrift priserbedriftstelefonisentralbordtelefonmobilabonnement priser bedriftbedrift mobil abonnementmobilabonnement fpr bedriftmobilabonnementmobilnettip telefoniunifon norgetale i teamsinternett bedrifttelenor mobilabonnement bedriftmobilabonnement bedrift uten bindingbillig mobilabonnement bedriftpriser mobilabonnement bedriftbillig abonnement bedrifttrådløst internett bedriftbedrift mobilabonnementunifontelefon bedrift mobilabonnementbeste mobilabonnement for bedrifterbeste sentralbordløsningsentralbordløsning telenorunifon svindelfakturakontrollmobilt internettunifon anmeldelsertest mobilabonnement bedriftmobilnett bedriftbeste mobilabonomment for bedrifter i 2023mobilabonnement bedrift best prismobilt sentralbordbedrift mobiltelefonnorges beste bedrift mobilabonnement 2023mobilabonnement bedrift testfast telefoniskybasert sentralbordløsningbedrift telefonmobilabonnement bedrift telenormobilabonnement for små bedrifter med telia nettmobiltelefonitelenor bedrift mobilabonnementunifonemobilabonnement bedriftbedrift mobilnettmobil abonnement bedriftmobilabonnement bedrift bedriftbillig mobilt sentralbordteams integrasjonunifon erfaringerabonnement bedriftbillig ip telefonimobilabonnement for små bedrifteradministrasjon mobil bedriftmobil integrasjon bedriftmobiltelefoni bedriftsentralbordløsning bedriftit løsninger bedriftmobil levernadør bedriftmobilabonnement for bedriftsentralbordløsning på mobilmobil bedriftmobildatamobilt bedriftsnettbedrift bredbånd og mobil

Mulige nummerkombinasjoner

05015