Om firma

Unitech Power Systems ble etablert i 1985. Etter mer enn 30 års drift er selskapet anerkjent for sin ekspertise innen design, analyse og revisjon av elektriske systemer. Nær 35 spesialister jobber med våre kunder fra våre...

Les mer om bedriften
Telefonnummer
51 95 89...
Adresse

Jåttåvågveien 18

4020 Stavanger

Hjemmeside og e-postGå til hjemmesideSend e-post

Mer informasjon

Åpningstider

Stengt

Omtaler

Bedriften har foreløpig ingen omtaler

Kart

test
KartVis kart

Få hjelp med markedsføring på nett

Lurer du på hvor synlig hjemmesiden din er på internett, og om den holder dagens standard? Det kan være lurt å utvide bedriften din. Vi i Gule Sider hjelper deg med å nå dine forretningsmål.

Bildegalleri

Company image
Company image
Company image
Company image

Om oss

Unitech Power Systems ble etablert i 1985. Etter mer enn 30 års drift er selskapet anerkjent for sin ekspertise innen design, analyse og revisjon av elektriske systemer. Nær 35 spesialister jobber med våre kunder fra våre kontorer i Stavanger og Oslo.

Om firmaet

Unitech Power Systems tilbyr tjenester innen alle prosjektfaser, fra tidlig konseptutvikling til idriftsettelse, målinger, drift og hendelsesundersøkelser i kraftsystemet.

Våre viktigste markeder er i olje- og gass-, industri- og energisektorene. Vi har gjennomført analyser for de fleste av installasjonene på norsk kontinentalsokkel. Våre viktigste tjenesteområder er elektrisk sikkerhet og driftsstøtte, kraftsystemanalyser, nett-tilkopling, power management-systemer, studier og prosjektstøtte, undervannskraftsystemer, kraftelektronikk og motordrifter, samt høyspentkabelsystemer.

Vi gjennomfører analyser i programvarepakker som Power Analytics Designbase (tidligere EDSA), ETAP, DIgSILENT PowerFactory, PSCAD, Flux 2D, Matlab og FebDok. Vår prosjekteringsavdeling har en unik kombinasjon av teoretisk kunnskap og praktisk erfaring som gjør dem i stand til å støtte våre kunder på en god måte i rundt 150 prosjekter hvert år.

Unitech Power Systems var inntil høsten 2016 europeisk hovedagent og leverandør av programvarefamilien Paladin, utviklet av Power Analytics (USA). Paladin DesignBase, tidligere kjent som EDSA, er et av de mest brukte verktøy for kraftsystemanalyse i bransjen. Til tross for at agenturet nå er avsluttet er vi et av Power Analytics' største brukermiljøer.

Unitech Power Systems ASs valgte linker

Til deg som styrer bedriften

Synlig online
Vi fikser det for deg

Som gründer, er det å være synlig på nett viktigere i dag enn noen gang, men digital markedsføring kan noen ganger føles vanskelig. Det er derfor vi er her. Vi i Gule Sider brenner for alt som har med digital markedsføring å gjøre, og kan hjelpe deg med å sikre at din bedrift er synlig på nett.

NETTSJEKK
Har du riktig informasjon på nett?

Du kan enkelt oppdatere bedriftsinformasjonen din over hele internett. Bruk Min Gule Sider for å oppdatere din kontaktinformasjon, åpningstider, nøkkelord mm.

Hjemmesidesjekken
Gode hjemmesider tiltrekker seg flere kunder

Annenhver besøkende risikerer å forlate hjemmesiden din, hvis den tar mer enn 3 sekunder å laste inn. Google elsker raske og mobiltilpassede hjemmesider!

Firmainformasjon

Unitech Power Systems AS

Omsetning

72 126 tkr

Fortjenestemargin

37.50 %

Antall ansatte

35

Ytterligere finansiell informasjon og en gratis årsrapport fra Unitech Power Systems AS er tilgjengelig på Proff.no

Les mer om bedriften på Proff
Juridisk navn

UNITECH POWER SYSTEMS AS

Org.nr:

979785615

Selskapsform:

AS

NACE-bransje

62.020 Konsulentvirksomhet tilknyttet informasjonsteknologi

Registrert i MVA

Ja

Stiftelsesdato

20.03.1998

Lederstillinger/Administrasjon
Inge-Bent Kindem

Daglig leder

Marte Mogstad

Styrets leder

Egil Birkemoe

Nestleder

Bjørn Bungum

Styremedlem

Viser 4 av 8
Proff logo
Mulige nummerkombinasjoner

51958900

5195 8900

519 58 900

51 95 89 00