Om Universemed AS

Klinikken tilbyr et bredt utvalgt av behandlinger innen de fleste områder innen estetisk medisin og er en eksklusiv leverandør av Linerase preparater i Norge, Sverige og Danmark.

Full konsultasjon - lege

Analyse av ansikt og utfordringer. Identifisering av primære og sekundære oppgaver, behandlingsplan, fotodokumentasjon, generelle anbefalinger og eventuell introduksjon av allierte ressurspersoner

Injisertbart kollagen

Injisertbart kollagen Linerase 100 mg. Linerase Collagen (HTIC) er et unikt injiserbart type 1 naturlig kollagenpreparat. Dette er den mest fysiologiske og sikreste måten å gjenopprette og vedlikeholde strukturen til dermis på i alle aldre. Ingen kjemiske midler benyttes i produksjonen av produktet. Produktet gir ikke ikke allergiske reaksjoner. Økning i antall fibroblaster etter påføring av Linerase kollagen er dokumentert og bevist.

Kjemisk peeling

White Peel® er en sammensatt og kombinert peeling som er ideell for kort behandling av flere urenheter i ansiktet. Behandlingen er ideel for aldring og fotoaldring, melasma, kloasma, uren hud med akne-tendens, arrdannelse og dyskromiske utfall av akne. White Peel®, en kombinert peeling, som i sin tur består av: Gel Peel og White Peel cream.

Filler Juvederm

Fillere - En filler er en gelé som injiseres i huden i små mengder for å gjenopprette struktur og fylde i huden eller leppene. Fillere kan brukes til å behandle linjer, rynker og volumtap. Behandlingen kan også benyttes til å konturere ansiktet, forstørre leppene og fremheve feminine eller maskuline trekk. Den gir økt spenst og fukt til huden, og stimulerer kollagenproduksjonen. Juvederm Ultra 3 brukes først og fremst til å fylle moderate til dypere ansiktsrynker som oppstår rundt nesen og munnen: nasolabiale folder og marionettlinjer. I tillegg kan Juvederm Ultra 3 også brukes til å forbedre leppekonturen og leppevolumet.

Radiesse- Injeksjon

Radiesse er en ultimat filler som gir en umiddelbar anti-aldringseffekt. Den gjenskaper volum og korrigerer rynker, for eksempel nasolabiale folder, munnrynker og latterrynker. Med Radiesse kan du også redusere forekomsten av overfladiske kar og aknearr. Radiesse inneholder syntetisk kalsiumhydroksylapatitt (kalium- og fosfationer) som ligner mye på hudens naturlige stoffer. I lang tid stimulerer Radiesse naturlig kollagenproduksjon og forbedrer hudens tekstur enda mer. Forskjellen på Radiesse og en filler med hyaluronsyre er at Radiesse gir mer volum og har lengre holdbarhet, vanligvis mellom 12-18 måneder.

Universemed AS' valgte linker

Bildegalleri

  • Universemed AS Kroppspleie, Hudpleie, Asker - 1
  • Universemed AS Kroppspleie, Hudpleie, Asker - 2
  • Universemed AS Kroppspleie, Hudpleie, Asker - 3
  • Universemed AS Kroppspleie, Hudpleie, Asker - 4
  • Universemed AS Kroppspleie, Hudpleie, Asker - 5
  • Universemed AS Kroppspleie, Hudpleie, Asker - 6
  • Universemed AS Kroppspleie, Hudpleie, Asker - 7

Universemed AS, Firmainformasjon

Offisiell informasjon

Juridisk navn-
Selskapsform:-
Stiftelsesdato-
Org.nr:-
Aksjekapital-
Omsetning.-
Firmaskatt-
NACE-bransje

Lederstillinger/Administrasjon

Nøkkelord

Nøkkelord mangler

Mulige nummerkombinasjoner

920268199202 6819920 26 81992 02 68 19406064204060 6420406 06 42040 60 64 20