Om firma

Urmaker Næss legger vekt på fagkunnskap og merkevarer, og er til enhver tid oppdatert og kurset til å gi deg rett veiledning.

Les mer om bedriften
Telefonnummer
73 52 52...
Adresse

Olav Tryggvasons gate 28

7011 Trondheim

Hjemmeside og e-postGå til hjemmesideSend e-post

Mer informasjon

Åpningstider

Stengt

Omtaler

Bedriften har foreløpig ingen omtaler

Kart

test
KartVis kart

Få hjelp med markedsføring på nett

Lurer du på hvor synlig hjemmesiden din er på internett, og om den holder dagens standard? Det kan være lurt å utvide bedriften din. Vi i Gule Sider hjelper deg med å nå dine forretningsmål.

Bildegalleri

Company image
Company image
Company image

Om oss

Urmaker Næss legger vekt på fagkunnskap og merkevarer, og er til enhver tid oppdatert og kurset til å gi deg rett veiledning.

Over inngangspartiet står det Urmaker Næss.

Dette gjenspeiler hvilken type butikk vi går inn i. Urmakeren. Reparatøren. Fagkompetansen. Gjennom årene har verkstedet stadig blitt oppgradert og kompetansen spisset. Investering i maskinelt utstyr og kursing i inn og utland har gjort at det til en hver tid kan tilbys rask og fagmessig arbeid.

Gamle arvestykker, lommeur, armbåndsur i edle metaller og populære vintageklokker blåses nytt liv i på verkstedet hos urmakeren. Nyere som gamle mekaniske ur trenger service og ettersyn. Dette blir utført etter fabrikkenes anbefalinger og deler byttes kun med originale. Som godkjent autorisert verksted er de fleste ur velkommen inn for godt stell og pleie. Små rutinemessige jobber vil også bli behandlet fagmessig for å på beste mulig måte tilfredstille til pro-blemfritt bruk i lang tid.

Mikromekanikk og ingeniørkunst på miniatyrnivå.

Urmakeriet er langt mere enn et relativt rutinepreget batteriskifte. Det er ikke bare å vippe lokket av uret og blindt putte et nytt batteri på plass. Måling/testing av det gamle batteriet, rengjøring av pakninger og smøring av disse, montering av nytt batteri og testing samt justering av urets funktioner. Til sist trykktesting av vanntette ur. Dette for å kunne forsikre om at uret kan brukes slik det er laget for å kunne.

For å kunne sørge for at dette blir fagmessig utført, er det kun faglærte urmakere som hos oss gjør disse arbeidsoppgaver. En trygghet for deg som kunde. Hverdagen for oss mikromekanikerer er fylt opp av de mest kompliserte oppgaver. Mekaniske ur (ur med “gammel-dags” opptrekk) er en stadig økende andel av reparasjonsmengden. Knøttsmå vidunder av noen urverk. Deler så små at et knappenålshode blir kjempestort ved sammenlikning. Og med tannhjul så små at det ville være umulig å jobbe med uten forstørrende luper på øyet. Til tider en tålmodighetsprøvelse som overgår veldig mye.

Alle ur med visere trenger ettersyn/service. Urverket i en klokke er i hvileløs bevegelse 24 timer i døgnet, 365 dager i året. Blir 8760 timer det. Og med tanke på anbefalt servicefrekvens på et mekanisk urverk på 5 år, vil det si konstant bevegelse i 43800 timer. Og det uten annet en tilførsel av kraft for å få det til å gå. Balanse-hjulet i et mekanisk urverk svinger ca. 8000 km. pr. time.

Til sammenligning kjører en bil i gjenomsnitt ca 15000 km. pr. år. Ved en overhaling av et enkelt mekanisk urverk, uten tilleggsfunktioner, bruker vi urmakere ca 1 gram forskjellige oljetyper på mellom 20 og 30 forskjellige smøresteder. Selv om det føles som verdens største selvfølge at uret ditt viser deg rett tid, er det ingeniørkunst på miniatyrnivå du bærer på hånden.

La oss stelle med uret ditt med jevne mellomrom og du vil oppleve å få en trofast venn på håndleddet. Såvel gamle som nye ur er velkommen for et lite spaopphold hos oss. Skulle du ønske bare en vask/rengjøring av kasse og lenke, eller kanskje en polering/sliping, vil vi også tilby det. Vårt verksted er utstyrt og oppdatert for å imøtekomme de forskjellige høyprofilerte fabrikkers krav til kompetanse og utstyr.

Velkommen inn med ditt underverk.

Urmaker Næss Protids valgte linker

Til deg som styrer bedriften

Synlig online
Vi fikser det for deg

Som gründer, er det å være synlig på nett viktigere i dag enn noen gang, men digital markedsføring kan noen ganger føles vanskelig. Det er derfor vi er her. Vi i Gule Sider brenner for alt som har med digital markedsføring å gjøre, og kan hjelpe deg med å sikre at din bedrift er synlig på nett.

NETTSJEKK
Har du riktig informasjon på nett?

Du kan enkelt oppdatere bedriftsinformasjonen din over hele internett. Bruk Min Gule Sider for å oppdatere din kontaktinformasjon, åpningstider, nøkkelord mm.

Hjemmesidesjekken
Gode hjemmesider tiltrekker seg flere kunder

Annenhver besøkende risikerer å forlate hjemmesiden din, hvis den tar mer enn 3 sekunder å laste inn. Google elsker raske og mobiltilpassede hjemmesider!

Firmainformasjon

Urmaker Næss Protid

Omsetning

8 717 tkr

Fortjenestemargin

18.50 %

Antall ansatte

4

Ytterligere finansiell informasjon og en gratis årsrapport fra Urmaker Næss Protid er tilgjengelig på Proff.no

Les mer om bedriften på Proff
Juridisk navn

URMAKER NÆSS AS

Org.nr:

880150952

Selskapsform:

AS

NACE-bransje

47.771 Butikkhandel med ur og klokker

Registrert i MVA

Ja

Stiftelsesdato

02.09.1998

Lederstillinger/Administrasjon
Ronny Næss

Daglig leder

Ronny Næss

Styrets leder

Proff logo
Mulige nummerkombinasjoner

73525269

7352 5269

735 25 269

73 52 52 69