Om Utleieprodukter AS

Konkurrentene dine har brukt denne plassen til å beskrive bedriften sin. Visste du at du som gründer enkelt kan oppdatere bedriftsinformasjonen din her hos Gule Sider?

Omtaler om Utleieprodukter AS

Karl Thomas

mer enn ett år siden

Jeg var innom Utleieprodukter i Rigetjønnveien idag og kikket på noen brukte maskiner de skulle selge. Jeg fikk kjøpt en brukt vedkløyve til en veldig hyggeleig pris, og fikk sett med litt rundt samtidig. Det var enormt mye kult verktøy og maskiner som kan leies, og nå vet jeg at jeg stikker inn der neste gang jeg skal til med en jobb.

Jacob

mer enn ett år siden

Jeg har vært i mange utleiedepoter både i Kristiansand og Oslo, men har aldri møtt en avdeling som var så til de grader bygd opp som en butikk. Vanligvis føles det som å komme inn på en byggeplass hvor det står masse ting rundt forbi. Men hos disse var det gjennomført ryddig og flott selv på verkstedet deres. Etter å ha sjekket endel priser så jeg at dette nok ikke var den "billigste i byen". Men det virket som de to som jobbet der hadde skikkelig kontroll på det de snakket om. Man føler det er en trygg plass å leie, så får det heller være at det koster litt.

Lars erik

mer enn ett år siden

Var på nettsiden til firmaet, skulle rense et teppe. Det var utrolig greit å kunne bestille på nett, fikk bekreftelse like etterpå. Det var en skikkelig kul nettside med masse informasjon og nyttige tips. Fra nå av skal jeg alltid starte mine prosjekter fra denne siden.

Karl Erik Sletten

mer enn ett år siden

Jeg hadde en liten mur som skulle støpes i oppkjørselen min. Jeg vurderte å kjøpe meg en blandemaskin, da de ikke koster allverden. Men etter å ha tenkt meg grundig om valgte jeg å leie en isteden. Da slipper jeg å bruke den dyrbare plassen til lagring at om maskin som brukes en gang hvert 5. år, og slipper å få den ødelagt tilbake etter å ha lånt den ut til venner, familie og "gode" naboer. Så valget ble veldig enkelt for min del.

Notto

mer enn ett år siden

Fikk problemer med en leiemaskin og ringte og fikk hjelp av en kar på en lørdag kveld. Utrolig at det finnes slik kundeservice fremdeles.

GS

mer enn ett år siden

Hei
Var inne å leide en gulvslipemaskin og fikk en utrolig god opplæring og resultatet ble perfekt. Anbefaler dette firma på det varmeste.

Kategorier

Nøkkelord

Nøkkelord mangler

Mulige nummerkombinasjoner

380258883802 5888380 25 88838 02 58 88