Om Varmeforum AS

Konkurrentene dine har brukt denne plassen til å beskrive bedriften sin. Visste du at du som gründer enkelt kan oppdatere bedriftsinformasjonen din her hos Gule Sider?

Omtaler om Varmeforum AS

Geir Arne Hansen

mer enn ett år siden

Man drar til en nisjebutikk som denne og betaler litt ekstra i forhold til de stor varehusene fordi man forventer at de har kompetanse. Men denne butikken virker å være så lite kompetente på området som det går ann å bli. Alt ved handelen var bare rot. De hadde null kompetanse på Norpeis ME Wall vi kjøpte og ga bare villedende informasjon om denne. Leveransen ble flere måneder forsinket, og vi måtte selv purre på info. Prisen ble i butikken kun vist på en kalkulator og samsvarte ikke med faktura

Anonym bruker

mer enn ett år siden

Veldig fornøyd med både resultat på installasjon av ny peis og service. Vi hadde problemer med at glass i ovnen sprakk, men dette ble løst raskt og enkelt. Anbefales sterkt.

tj

mer enn ett år siden

Fimaet opptrådte veldig greit og hyggelig ved kjøp og innstallasjon. Arbeidet som ble gjort var av en slik karakter at det var sterk grunn for reklamasjon. Dette ble ikke godt mottatt og firmaet tok ikke kontakt som lovet. Flere purringer fra vår side.

Aleksander Ottesen

mer enn ett år siden

Jeg kom inn i en rotete butikk, der betjeningen ikke var noe interessert i å hjelpe til. sto nøyaktig i 30min uten å få hjelp. Anbefales IKKE!!

godt og varmt

mer enn ett år siden

dette er det mest proffesjonelle firmaet jeg har vært i forhandlinger med maken til service fra salg til utførelse av arbeid har jeg aldri opplevd før mvh en meget fornøyd kunde