Om Veng Norge AS

Vi har et bredt produktspekter innen bildeler og rekvisita. Våre produkter kan du kjøpe hos din lokale forhandler.

Kvalitet i høysetet

Veng leverer et omfattende utvalg av bildeler. Selskapets hovedprodukt er karosserideler og lykter, og i Norge blir alternative karosserideler ofte bare kalt Veng-deler. I tillegg til karosserideler og lykter importerer vi blant annet eksosanlegg, katalysatorer, DPF-filter, hengerfester, radiatorer, vindusheiser, bunnpanner, speil, forstillingsdeler, bremseskiver og -klosser mm.

Noen alternative karosserideler har på 80- og 90-tallet hatt en for dårlig kvalitet. De siste 10–15 årene har de seriøse produsentene tatt grep for å sikre kvalitet og passform på delene. Det er i dag svært få av våre produkter som ikke holder matching quality med hensyn til passform, grunning og stålkvalitet.

Det er også innført et nytt kvalitetsstempel: A1. Disse delene har blitt kontrollert og sertifisert av uavhengige testsentre som TÜV i Tyskland og Thatcham i England. Prisene på alternative karosserideler er svært gunstige sammenlignet med OE-priser, så det vil ofte være i bileierens interesse å bruke alternative karosserideler når bilen er 5–6 år og eldre. Vi er blant de beste i bransjen på garantier og reklamasjonsbehandling. Lager på over 4 500 m2 samt tett samarbeid med Norges ledende transportører og egentransport i Stor-Oslo, Drammen og Østfold.

Slitedeler

Veng har de siste årene utvidet med nye produktlinjer. Sidem forstilling, SBS bremsedeler. Dette er produktlinjer som har blitt godt mottatt i markedet. Både Sidem og SBS holder en høy kvalitet, og er svært prisgunstige alternativer.

Veng Norge AS' valgte linker

Eier du bedriften?

Logg in
  • Veng Norge AS Bilrekvisita, Bildel, Halden - 1

Veng Norge AS, Firmainformasjon

Offisiell informasjon

Juridisk navn

VENG NORGE AS

Selskapsform:

Aksjeselskap

Stiftelsesdato

01.01.1994

Org.nr:

970959416

Aksjekapital

1100000

Omsetning.

-

Firmaskatt

-

NACE-bransje

45.310 Agentur- og engroshandel med deler og utstyr til motorvogner, unntatt motorsykler

Lederstillinger/Administrasjon

Daglig leder

Svend Arild Bøe

Styrets leder

Svend Arild Bøe

Nestleder

Anders Würtz Hegaard

Styremedlem

Ian Timothy Wood

Styremedlem

Reidar Trygve Bønøgård

Økonomisk informasjon

Omsetning

137 145 tkr

Fortjenestemargin

9,8 %

Antall ansatte

53