Verte Landskap & Arkitektur AS logo

Verte Landskap & Arkitektur AS

Om firma

Verte er et nytt nordnorsk arkitektkontor som ble etablert 1. januar 2011 gjennom en fusjon av Sivilarkitekt Kirsti Knudsen as og Aurora Landskap as. Verte er en fornorskning av det samiske begrep Verdde [Ve:rdte]. Ordet...

Les mer om bedriften
Telefonnummer
78 44 30...
Adresse

Løkkeveien 53

9510 Alta

Hjemmeside og e-postGå til hjemmesideSend e-post

Mer informasjon

Åpningstider

Stengt

Omtaler

(1)

Vis omtaler

Kart

test
KartVis kart

Få hjelp med markedsføring på nett

Lurer du på hvor synlig hjemmesiden din er på internett, og om den holder dagens standard? Det kan være lurt å utvide bedriften din. Vi i Gule Sider hjelper deg med å nå dine forretningsmål.

Bildegalleri

Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image

Om oss

Verte er et nytt nordnorsk arkitektkontor som ble etablert 1. januar 2011 gjennom en fusjon av Sivilarkitekt Kirsti Knudsen as og Aurora Landskap as.

Verte er en fornorskning av det samiske begrep Verdde [Ve:rdte]. Ordet beskriver samarbeidet mellom fastboende nordmenn og nomadiserende reindriftsutøvere, et samarbeid basert på gjensidig tillit, verdiskapelse og respekt

Fagområder

Verte tilbyr alle tjenester innen arkitektur og landskapsarkitektur, fra regulering og skissering til prosjektering og detaljering.

Vi tar utgangspunkt i stedets egenart og tiltakshavers ønsker. Med bakgrunn i dette arbeider vi ut fra en helhetlig fornemmelse av stedet, og forsøker gjennom arbeidet vårt å gi prosjektet en egen identitet.

Vi benytter en arbeidsform hvor prosessen er viktig for resultatet. Vi ber oppdragsgivere engasjere seg aktivt og bidra med sine ønsker for prosjektet og mener på den måte vi oppnår det beste resultat.

Landskap

Vår landskapsavdeling har blant annet hatt ansvar for utforming av park og gågate i Alta samt utsiktpunkt Tungeneset - Senja i Nasjonale Turistveier. Videre har vi vært med på en rekke konkurranser og prestisjfylte prosjekter i hele landet innen helsebygg, skoler og utvikling av nye klimavennlige bydeler. Våre siste konkurranser er KOKSA ITFornebu (1.premie) og parallelloppdrag Klimanøytral Bydel Brøset hvor vårt team fikk meget positiv omtale. I vårt arbeide med landskapet legger vi særlig vekt på:

Sanselighet: vi har arbeidet med flere pedagogiske uteanlegg for skoler og barnehager og sansehager for sykehus og sykehjem. Her er tilgjengelighet for alle og sanseopplevelser sentralt.

Teamarbeid: Hos oss organiseres prosjektene slik at 2-3 personer jobber i team med en hovedansvarlig. Vi inngår også i team med oppdragsgiver og andre konsulenter.

Bygg

Vår bygningsavdeling har arbeidet med en rekke ulike prosjekter herunder Kunnskapsparken i Alta som inneholder kino, studentkro, bibliotek og kontorer. I vårt arbeid med ulike typer bygningsprosjekter legger vi særlig vekt på:

Klimatilpassing: vi arbeider aktivt med planlegging og detaljering for Nordnorske forhold. Dette forenkler steget videre i retning lavenergi- og passivhus.

Tradisjon og fornyelse: vi vektlegger funksjonelle løsninger som bidrar til brukenes komfort/ tilfredshet. Vi innarbeider nye teknologier og skaper moderne arkitektur med inspirasjon fra tradisjonell byggeskikk.

Verte Landskap & Arkitektur ASs valgte linker

Omtaler

M

Mads Skjern

Mer enn ett år siden

Et kontor med hyggelige og flinke mennesker og med fokus på de ønsker og behov som vi hadde som byggherre.
Det...

Til deg som styrer bedriften

Synlig online
Vi fikser det for deg

Som gründer, er det å være synlig på nett viktigere i dag enn noen gang, men digital markedsføring kan noen ganger føles vanskelig. Det er derfor vi er her. Vi i Gule Sider brenner for alt som har med digital markedsføring å gjøre, og kan hjelpe deg med å sikre at din bedrift er synlig på nett.

NETTSJEKK
Har du riktig informasjon på nett?

Du kan enkelt oppdatere bedriftsinformasjonen din over hele internett. Bruk Min Gule Sider for å oppdatere din kontaktinformasjon, åpningstider, nøkkelord mm.

Hjemmesidesjekken
Gode hjemmesider tiltrekker seg flere kunder

Annenhver besøkende risikerer å forlate hjemmesiden din, hvis den tar mer enn 3 sekunder å laste inn. Google elsker raske og mobiltilpassede hjemmesider!

Firmainformasjon

Verte Landskap & Arkitektur AS

Omsetning

14 707 tkr

Fortjenestemargin

8.40 %

Antall ansatte

18

Ytterligere finansiell informasjon og en gratis årsrapport fra Verte Landskap & Arkitektur AS er tilgjengelig på Proff.no

Les mer om bedriften på Proff
Juridisk navn

VERTE LANDSKAP & ARKITEKTUR AS

Org.nr:

944203591

Selskapsform:

AS

NACE-bransje

71.112 Arkitekttjenester vedrørende byggverk

Registrert i MVA

Ja

Stiftelsesdato

03.01.1987

Lederstillinger/Administrasjon
Viser 4 av 6
Proff logo
Mulige nummerkombinasjoner

78443033

7844 3033

784 43 033

78 44 30 33