Om Verte Landskap & Arkitektur AS

Verte er et nytt nordnorsk arkitektkontor som ble etablert 1. januar 2011 gjennom en fusjon av Sivilarkitekt Kirsti Knudsen as og Aurora Landskap as.Verte er en fornorskning av det samiske begrep Verdde [Ve:rdte]. Ordet beskriver samarbeidet mellom fastboende nordmenn og nomadiserende reindriftsutøvere, et samarbeid basert på gjensidig tillit, verdiskapelse og respekt

Fagområder

Verte tilbyr alle tjenester innen arkitektur og landskapsarkitektur, fra regulering og skissering til prosjektering og detaljering.

Vi tar utgangspunkt i stedets egenart og tiltakshavers ønsker. Med bakgrunn i dette arbeider vi ut fra en helhetlig fornemmelse av stedet, og forsøker gjennom arbeidet vårt å gi prosjektet en egen identitet.

Vi benytter en arbeidsform hvor prosessen er viktig for resultatet. Vi ber oppdragsgivere engasjere seg aktivt og bidra med sine ønsker for prosjektet og mener på den måte vi oppnår det beste resultat.

Landskap

Vår landskapsavdeling har blant annet hatt ansvar for utforming av park og gågate i Alta samt utsiktpunkt Tungeneset - Senja i Nasjonale Turistveier. Videre har vi vært med på en rekke konkurranser og prestisjfylte prosjekter i hele landet innen helsebygg, skoler og utvikling av nye klimavennlige bydeler. Våre siste konkurranser er KOKSA ITFornebu (1.premie) og parallelloppdrag Klimanøytral Bydel Brøset hvor vårt team fikk meget positiv omtale. I vårt arbeide med landskapet legger vi særlig vekt på:

Sanselighet: vi har arbeidet med flere pedagogiske uteanlegg for skoler og barnehager og sansehager for sykehus og sykehjem. Her er tilgjengelighet for alle og sanseopplevelser sentralt.

Teamarbeid: Hos oss organiseres prosjektene slik at 2-3 personer jobber i team med en hovedansvarlig. Vi inngår også i team med oppdragsgiver og andre konsulenter.

Bygg

Vår bygningsavdeling har arbeidet med en rekke ulike prosjekter herunder Kunnskapsparken i Alta som inneholder kino, studentkro, bibliotek og kontorer. I vårt arbeid med ulike typer bygningsprosjekter legger vi særlig vekt på:

Klimatilpassing: vi arbeider aktivt med planlegging og detaljering for Nordnorske forhold. Dette forenkler steget videre i retning lavenergi- og passivhus.

Tradisjon og fornyelse: vi vektlegger funksjonelle løsninger som bidrar til brukenes komfort/ tilfredshet. Vi innarbeider nye teknologier og skaper moderne arkitektur med inspirasjon fra tradisjonell byggeskikk.

Verte Landskap & Arkitektur AS' valgte linker

Bildegalleri

  • Verte Landskap & Arkitektur AS Arkitekt, Alta - 1
  • Verte Landskap & Arkitektur AS Arkitekt, Alta - 2
  • Verte Landskap & Arkitektur AS Arkitekt, Alta - 3
  • Verte Landskap & Arkitektur AS Arkitekt, Alta - 4
  • Verte Landskap & Arkitektur AS Arkitekt, Alta - 5
  • Verte Landskap & Arkitektur AS Arkitekt, Alta - 6
  • Verte Landskap & Arkitektur AS Arkitekt, Alta - 7

Verte Landskap & Arkitektur AS, Firmainformasjon

Offisiell informasjon

Juridisk navnVERTE LANDSKAP & ARKITEKTUR AS
Selskapsform:Aksjeselskap
Stiftelsesdato03.01.1987
Org.nr:944203591
Aksjekapital30000
Omsetning.-
Firmaskatt-
NACE-bransje71.112 Arkitekttjenester vedrørende byggverk

Lederstillinger/Administrasjon

Linda Villemann NielsenDaglig leder
Børge Lunga PedersenStyrets leder
Anita VeisethStyremedlem
Kirsti KnudsenStyremedlem
Jens Karl Richard HandkeStyremedlem
Kaja AntonsenStyremedlem

Omtaler om Verte Landskap & Arkitektur AS

Mads Skjern

mer enn ett år siden

Et kontor med hyggelige og flinke mennesker og med fokus på de ønsker og behov som vi hadde som byggherre.
Det var en stor hjelp for oss!