Vestmar Regnskap AS avd Porsgrunn logo

Vestmar Regnskap AS avd Porsgrunn

Om firma

Det finnes ingen beskrivelse for dette firmaet

Les mer om bedriften
Telefonnummer
35 99 75...
Adresse

Hydrovegen 55

3936 Porsgrunn

Hjemmeside og e-postGå til hjemmesideSend e-post

Mer informasjon

Åpningstider

Stengt

Omtaler

Bedriften har foreløpig ingen omtaler

Kart

test
KartVis kart

Få hjelp med markedsføring på nett

Lurer du på hvor synlig hjemmesiden din er på internett, og om den holder dagens standard? Det kan være lurt å utvide bedriften din. Vi i Gule Sider hjelper deg med å nå dine forretningsmål.

Om oss

Velkommen til Vestmar Regnskap AS, avd. Porsgrunn! Vi er opptatt av effektiv drift av regnskap og økonomifunksjonen hos våre kunder. Et à jour ført regnskap gir viktig styringsinformasjon slik at riktige beslutninger kan fattes. Dyktige advokater og revisorer bistår også med kompetanse til våre kunder. Vi hjelper deg med bl.a. regnskap, lønn og controller tjenester. Våre regnskap blir ført på Tripletex, PowerOffice GO og Agro økonomi. Regnskap på WEB - Vi har kompetansen og de gode løsningene. Kontakt oss for en hyggelig og uforpliktende prat!

Vestmar Regnskapssenter AS ble stiftet 22. desember 2000 i Drangedal.

Vi holder til i Vestfold og Telemark og har i dag kontorer i Drangedal, Karagerø og Porsgrunn.

Hvorfor (ikke) Vestmar Regnskapssenter AS

Vi har i dag kunder i mange bransjer bl.a. håndverkere, landbruk, advokater, konsulenter og produksjonsbedrifter.

Vi har moderne løsninger og er fremtidsrettet på regnskap og økonomisystemer. Vi har de siste årene staset mest på webbaserte løsninger som Xledger, Tripletex og PowerOffice GO. Vi har også god kompetanse på Visma Business med Dokumentsenter for store bedrifter, og Agro regnskap for landbruk og mindre bedrifter.

Gode styringsverktøy for rapportering, analyse og budsjetteringsløsninger på web sammen med god kompetanse har gjort at vi utfører kontroller oppgaver for kunder. Vi kan også sitte i din bedrift og utføre disse tjenestene.

Etter mange år med rådgivning og regnskapsføring har vi opparbeidet et godt samarbeid med dyktige advokater og revisorer som bistår med kompetanse til våre kunder.

Vår oppskrift er å gjøre jobben raskt og effektivt og yte service i en travel hverdag, til en gunstig pris og besørge presis kommunikasjon med kunden og kontinuerlig innrapportering til det offentlige i henhold til de avtaler som inngås.

Vår ekspertise kombinert med våre økonomisystemer, gjør at vi kan tilby løsninger som gir deg stor fleksibilitet, mobilitet og oversikt!

Vestmar Regnskap AS avd Porsgrunns valgte linker

Til deg som styrer bedriften

Synlig online
Vi fikser det for deg

Som gründer, er det å være synlig på nett viktigere i dag enn noen gang, men digital markedsføring kan noen ganger føles vanskelig. Det er derfor vi er her. Vi i Gule Sider brenner for alt som har med digital markedsføring å gjøre, og kan hjelpe deg med å sikre at din bedrift er synlig på nett.

NETTSJEKK
Har du riktig informasjon på nett?

Du kan enkelt oppdatere bedriftsinformasjonen din over hele internett. Bruk Min Gule Sider for å oppdatere din kontaktinformasjon, åpningstider, nøkkelord mm.

Hjemmesidesjekken
Gode hjemmesider tiltrekker seg flere kunder

Annenhver besøkende risikerer å forlate hjemmesiden din, hvis den tar mer enn 3 sekunder å laste inn. Google elsker raske og mobiltilpassede hjemmesider!

Mulige nummerkombinasjoner

35997550

3599 7550

359 97 550

35 99 75 50