Om Vigdis Austrheim (Vigdis Aus AS)

Erfaren leder med nesten 20 års erfaring tilbyr inspirerende foredrag og kurs for ledersamlinger, lederkurs og teammøter. Spesialist på moderne ledelse, inkludert hybridarbeid og fjernledelse. Deler raust av verktøy og tips for effektiv selvledelse og balanse i lederrollen. Ekspertise innen endring, utvikling og styrking av bedriftskultur. Utfordrer, inspirerer og bevisstgjør for å styrke ditt lederskap og bidra til å utvikle ditt team.

Jeg bidrar til at du blir en enda bedre leder og avstandsleder!

Nye måter å jobbe på krever nye måter å lede på!

Du får bedre resultater og mer fornøyde medarbeidere når du fyller lederrollen din bevisst, er tydelig og inspirerende.

Vi trenger moderne ledere som er tilpasningsdyktige slik at vi lykkes i norsk næringsliv, både i offentlig og privat sektor. Dette bidrar jeg til med spisskompetanse på avstandsledelse og ledelse av kunnskapsmedarbeidere og fagmiljø.

Lederkurs eller utvikling? Et foredrag på ledersamling, Sparring 1:1 eller en workshop med teamet ditt?

Jeg tilpasser det du trenger og har en mengde anbefalinger fra fornøyde kunder.

Du får innsikt fra min erfaring og kompetanse bla. fra toppjobber i Microsoft globalt og påfyll av energi, praktisk kunnskapsdeling, og oppdatert fagkunnskap om ledelse og nyttige verktøy. Du får en strategisk, resultatorientert og praktisk sparringspartner.

Over 30 år fra IT bransjen er nyttig, en internasjonal utdannelse og global erfaring, kombinert med gründer erfaring, gjør at jeg kan være en nyttig sparringspartner i tiden vi er i nå.

Det du som leder er målt på er å skape resultater og få med deg teamet. Hos meg får du mer enn teori. jeg har dokumenterte økonomiske resultater gjennom alle jobber, og en endringskompetanse fra Microsoft hvor jeg var sentral i digitalisering til Cloud. Spennende innsikt fra Microsoft hovedkontor i USA med global strategi, ulike kulturer, opplæring og endringsprogram er nyttig for deg nå da konkurransen blir mer global. Kombinasjonen med å ha startet små vellykkede norske virksomheter og jobbet Nordisk gjør at det blir en spennende miks jeg kan tilføre deg og dere.

Klar for en prat? Ta kontakt direkte via epost: [email protected] eller på tlf. 924 62 800.

Jeg har også en personlig side hvor du kan bli litt kjent med meg; https://www.linkedin.com/in/vigdisaus/ og en firmaside på LinkedIn. På sistnevnte legger jeg inn kurs, foredrag og arrangement som er åpne for påmeldinger. Da kan du enkelt finne ut hvor du kan høre meg, melde deg på eller dele videre i nettverket. Se her: https://www.linkedin.com/company/23428965.

Jeg gleder meg til du tar kontakt.

Vigdis Austrheim (Vigdis Aus AS)s valgte linker

Bildegalleri

  • Vigdis Austrheim (Vigdis Aus AS) Lederutvikling, Nordre Follo - 1
  • Vigdis Austrheim (Vigdis Aus AS) Lederutvikling, Nordre Follo - 2
  • Vigdis Austrheim (Vigdis Aus AS) Lederutvikling, Nordre Follo - 3

Vigdis Austrheim (Vigdis Aus AS), Firmainformasjon

Offisiell informasjon

Juridisk navnVIGDIS AUS AS
Selskapsform:Aksjeselskap
Stiftelsesdato13.01.2022
Org.nr:928692833
Aksjekapital30000
Omsetning.-
Firmaskatt-
NACE-bransje70.220 Bedriftsrådgivning og annen administrativ rådgivning

Lederstillinger/Administrasjon

Vigdis AustrheimDaglig leder
Vigdis AustrheimStyrets leder