Viking International Transport og Spedition AS logo

Viking International Transport og Spedition AS

Om firma

Transport-/spedisjonsfirma som tilbyr helheten i din transport, fra oppdraget er mottatt hos oss til det er levert. Innland eller utland - med båt, bil eller fly. Vi ønsker å være samarbeidspartneren for deg som ønsker...

Les mer om bedriften
Telefonnummer
33 03 07...
Adresse

Tollbugata 10

3187 Horten

Hjemmeside og e-postGå til hjemmesideSend e-post

Mer informasjon

Åpningstider

Stengt

Omtaler

Bedriften har foreløpig ingen omtaler

Kart

test
KartVis kart

Få hjelp med markedsføring på nett

Lurer du på hvor synlig hjemmesiden din er på internett, og om den holder dagens standard? Det kan være lurt å utvide bedriften din. Vi i Gule Sider hjelper deg med å nå dine forretningsmål.

Bildegalleri

Company image
Company image
Company image
Company image
Company image

Om oss

Transport-/spedisjonsfirma som tilbyr helheten i din transport, fra oppdraget er mottatt hos oss til det er levert. Innland eller utland - med båt, bil eller fly.

Vi ønsker å være samarbeidspartneren for deg som ønsker fleksible løsninger med høy kvalitet, service og punktlighet. Ta kontakt for et uforpliktende tilbud.

Om firmaet

Velkommen til Viking International Transport og Spedition AS Viking, etablert i 1956, er et transport-/ spedisjonsfirma som tilbyr helheten i din transport , fra oppdraget er mottatt hos oss til det er levert mottaker, enten det er i innland eller utland, uavhengig om det skal fraktes med båt, bil eller fly.

Vi er 20 faste ansatte som satser på rask, effektiv og servicevennlig behandling av ditt oppdrag, enten du er bedriftskunde eller privatkunde.

Viking International Transport og Spedition ASs valgte linker

Til deg som styrer bedriften

Synlig online
Vi fikser det for deg

Som gründer, er det å være synlig på nett viktigere i dag enn noen gang, men digital markedsføring kan noen ganger føles vanskelig. Det er derfor vi er her. Vi i Gule Sider brenner for alt som har med digital markedsføring å gjøre, og kan hjelpe deg med å sikre at din bedrift er synlig på nett.

NETTSJEKK
Har du riktig informasjon på nett?

Du kan enkelt oppdatere bedriftsinformasjonen din over hele internett. Bruk Min Gule Sider for å oppdatere din kontaktinformasjon, åpningstider, nøkkelord mm.

Hjemmesidesjekken
Gode hjemmesider tiltrekker seg flere kunder

Annenhver besøkende risikerer å forlate hjemmesiden din, hvis den tar mer enn 3 sekunder å laste inn. Google elsker raske og mobiltilpassede hjemmesider!

Firmainformasjon

Viking International Transport og Spedition AS

Omsetning

43 212 tkr

Fortjenestemargin

2.70 %

Antall ansatte

19

Ytterligere finansiell informasjon og en gratis årsrapport fra Viking International Transport og Spedition AS er tilgjengelig på Proff.no

Les mer om bedriften på Proff
Juridisk navn

VIKING INTERNATIONAL TRANSPORT OG SPEDITION AS

Org.nr:

817193072

Selskapsform:

AS

NACE-bransje

52.291 Spedisjon

Registrert i MVA

Ja

Stiftelsesdato

10.12.1956

Lederstillinger/Administrasjon
Viser 4 av 8
Proff logo
Mulige nummerkombinasjoner

33030750

3303 0750

330 30 750

33 03 07 50