Om Vito Eiendomsservice AS

ViTo Eiendomsservice har over 35 års erfaring innen byggebransjen, har fagbrev innen byggfag som gjør forutsetningene for godt vedlikehold trygt for deg som kunde. Vi har et stort kontaktnett med andre håndverkstjenester og leverandører.

Våre tjenester

ViTo Eiendomsservice har over 35 års erfaring innen byggebransjen, har fagbrev innen byggfag som gjør forutsetningene for godt vedlikehold trygt for deg som kunde. Vi har et stort kontaktnett med andre håndverkstjenester og leverandører.

Vi er løsningsorienterte og har en god dialog med alle som er involvert for å få til et godt resultat.

Vi driver med alt innen grunnmur, ringmur, plate på mark, garasjegulv, betongarbeider, flislegging og total rehabilitering av bad.

Betongskjæring og kjerneboring

Vi utfører oppdrag innen betongskjæring og kjerneboring.

Andre eiendomstjenester

Oppgradering og vedlikehold av grøntarealer og uteområder. Belegningsstein, skifer etc.. Vi setter opp uteboder, grillhytter, grillplasser, sittebenker og bord (i tre og betong), postkasser/postkassestativ etc.

Hus og hytter

Mange trenger ikke hjelp mer enn et par timer i uken eller i måneden. Vi utfører alt av vedlikehold, både stort og smått. Uteboder, grillhytter, gapahuker, søplehus, møbler i tre og betong. Blomsterbed, skifter, kantstein etc.

Vaktmestertjenester

Alle typer vaktmestertjenester rettet mot borettslag, sameier, næringsbygg og privat eiendom. Vi utfører godt faglig tilsyn og vedlikehold som forlenger eiendommens levetid. En ryddig, praktisk og velstelt eiendom er også en velfungerende og trygg eiendom. Vi tar både faste oppdrag og engangsoppdrag. Vi kan tilpasse og løse alle oppgaver og utfordringer knyttet til deres eiendommer – sommer som vinter. Ulike oppgaver som kan utføres er: * Spyling/feiing * Snømåking/strøing * Klipping av gress/fjerning av løv * Skifting av lyspærer/dørlåser/montering av navnskilt * Vindu-/trappe-/gulvvask m.m

Uteaktiviteter

Vi selger og monterer lekeapparater og treningsapparater i samarbeid med Kreativ Partner. I tillegg kan vi ta kontroll av deres eksisterende lekeapparater. Vi lager grillplasser og/eller gapahuker.

Bildegalleri

  • Vito Eiendomsservice AS Tømrer, Bygningssnekker, Frogn - 1
  • Vito Eiendomsservice AS Tømrer, Bygningssnekker, Frogn - 2
  • Vito Eiendomsservice AS Tømrer, Bygningssnekker, Frogn - 3
  • Vito Eiendomsservice AS Tømrer, Bygningssnekker, Frogn - 4

Mulige nummerkombinasjoner

908809919088 0991908 80 99190 88 09 91