Om Volvat Medisinske Senter AS

Konkurrentene dine har brukt denne plassen til å beskrive bedriften sin. Visste du at du som gründer enkelt kan oppdatere bedriftsinformasjonen din her hos Gule Sider?

Volvat Medisinske Senter AS, Firmainformasjon

Offisiell informasjon

Juridisk navnVOLVAT MEDISINSKE SENTER AS
Selskapsform:Aksjeselskap
Stiftelsesdato08.08.1989
Org.nr:953164701
Aksjekapital18460000
Omsetning.-
Firmaskatt-
NACE-bransje86.101 Alminnelige somatiske sykehus, 86.221 Spesialisert legetjeneste, unntatt psykiatrisk legetjeneste, 86.211 Allmenn legetjeneste

Lederstillinger/Administrasjon

Per Helge Moe FagermoenDaglig leder
Nils Henrik Wilhelm BrehmerStyrets leder
Per Helge Moe FagermoenNestleder
Fredrik Mørch-ReiersenStyremedlem
Randi Marie MyklebustStyremedlem
Bo Marcus NordStyremedlem
Sonja Merete Grønbeck LieStyremedlem
Kristine OlderøyStyremedlem
Jerome Pierre BriceStyremedlem
Anders DøvikVaramedlem
Birgitta Ingeborg Lantz SjölanderVaramedlem
Ida Øverjordet AasVaramedlem

Viser 4 av 12

Omtaler om Volvat Medisinske Senter AS

Jon Høydahl

mer enn ett år siden

Stay away!
When trying to get medical assistance to a international friend staying with me - I was denied a consultation! Reason first given was that "many didn't pay". When I noted that I was registered with them, if they liked they could invoice me - or let me pay whatever they wanted in advanced - they still wouldn't give medical assistance to my friend. I don't know what ethical foundation Volvat claims to live by, but if you don't support this segregation my advise is to Stay Away from Vol

Stine Clausen

mer enn ett år siden

Jeg hadde influensa. Fikk time hos lege på Volvat medisinske senter. etter en rask konsultasjon konkluderte legen med at jeg burde fjerne mandlene mine. Jeg ble henvist til nabokontoret hvor jeg skulle fylle ut diverse personlige opplysninger. Prisen den gang var 15000 kroner. Jeg var ikke blitt informert om dette, så jeg ble overrasket da jeg så prisen. Jeg tok ikke mandlene. Dro noen år senere til fastlegen, som konkluderte med at jeg absolutt ikke skulle fjerne noen mandler. For meg blir det da lett for å tenke at volvat ville gjøre et inngrep som egentlig ikke var nødvendig, kun for å tjene penger.

Nes

mer enn ett år siden

Det positive, en lege som var ærlig og sa han synes det var vanskelig å si noe om min sammensatte lidelse og anbefalte spesialist. Noen var midt i mellom. En annen lege var uhøflig etter forverring av lidelsen min i forbindelse med et dødsfall, trakk på skulderene, her en resept på sovepiller. Hvis noen fra Volvat leser dette, å ikke si et enkelt 'kondolerer' en gang er VELDIG uhøflig!! Jeg prøvde å finne ut hvor jeg kunne klage på denne legen, men de må ha gjemt denne informasjonen godt. Etter denne episoden har jeg sluttet å bruke dem, de lever ikke opp til den høye prisen.

Anonym bruker

mer enn ett år siden

Jeg hadde en svært dårlig opplevelse for en tid tilbake. Jeg har pleid å få Valium av fastlegen min før lengre flyreiser utenlands. Nå ble imidlertid en reise bestemt veldig raskt og jeg klarte ikke å få tak i fastlegen min. Dro derfor til Volvat og la frem problemet. Men resultatet var negativt. Jeg er klar over at dette er ett B-preparat som skal brukes med forsiktighet. Sa derfor at det holdt lenge med en minstepakning og at de kunne skrive til fastlegen min for å orientere ham. Nicht. Jeg dro derfra 800 kr. fattigere uten at mitt problem var løst. Bortkastet!