Om Voss Kiropraktorkontor

Voss Kiropraktorkontor vart etablert i 1995. I dag består me av tre kiropraktorar, sekretær, ein personleg trenar og ein fysioterapeut som driv treningsgrupper på kveldstid. Me har godt samarbeid med lokalsjukehus, legar og fysikalske institutt både på Voss og i nærområda.

Bildegalleri

  • Voss Kiropraktorkontor Helsetjeneste, Voss - 1
  • Voss Kiropraktorkontor Helsetjeneste, Voss - 2
  • Voss Kiropraktorkontor Helsetjeneste, Voss - 3

Omtaler om Voss Kiropraktorkontor

Shana Floden

mer enn ett år siden

Jason er en fantastisk og omsorgsfull kiropraktor. Han fikser ikke bare mine fysiske problemer, men veileder meg også til et bedre, sunnere og smertefritt liv. Han tar godt vare på sine pasienter og er alltid klar til å hjelpe. Han er veldig kunnskapsrik og veldig flink til å forklare akkurat det du vil vite. Jeg er veldig takknemlig for all hjelpen jeg får fra han.

ToveKristin Smoraas

mer enn ett år siden

Jason er ein fantastisk dyktig kiropraktor som heilt klart veit kva han driv med. Han er ein profesjonell, omsorgsfull, imøtekommende og kunskapsrik kiropraktor som viser forståelse for kva ein går gjennom. Han er flink til og følge opp og kjem med gode tips og råd om kva ein bør gjera og ikkje gjera for og få best mulig resultat av behandlingen.
Klinikken har ein avslappande, men profesjonell atmosfære.
Eg anbefaler på det sterkeste og gå til VossKiropraktor kontor.

Dag Sandvik

mer enn ett år siden

Pål er kunnskapsrik og omsorgsfull, og har alltid tatt seg god tid til å finne den beste behandlinga for alle mine små og store skader og problem. I tillegg hjelper han meg med råd for å halde meg frisk og skadefri. Eg anbefaler alle mine vener og kontakter å få ein time her når dei treng hjelp med rygg, musklar og andre ledd.

Mari Kvammen møn

mer enn ett år siden

Profesjonelle ,kunnskapsrike behandlarar. Hjelpt/fiksa meg fleire gongar. Tusen takk!

Christoffer Lie

mer enn ett år siden

utrulig hyggelige kiropraktorer med høg kompetanse. eg hadde ikkje klart og fungera like bra uten hjelp fra Voss kiropraktorkontor. evig takknemlig for all hjelp

Helge Rygg

mer enn ett år siden

Voss Kiropraktorkontor hjelper meg til å være i toppform og klar for action. Viss dei ikkje kan fikse deg trenger du operasjon eller ein ny haldning!

Rune Kristoffer Dalseid

mer enn ett år siden

Som aktiv utøver har jeg blitt behandlet her ved flere anledninger og vert til flere av kiropraktorene ved kontoret. Flinke folk med høy kompetanse som en føler at hører på en og hjelper deg med det problemet en måtte ha.

Snorre Pilskog-Lande

mer enn ett år siden

Etter å ha fått en utkledning i korsryggen etter trening var jeg på kjøretur til Hardanger nå i sommer. Ryggen ble bare stivere og mer betent. Ut fra tidligere erfaringer med kiropraktorer visste jeg at det var dette som kunne hjelpe meg. Skuffelsen over å ikke bli bedre ble derfor ganske stor når jeg bare såvidt å bli sett på før jeg ble sendt ut med litt isende salve på ryggen. Denne behandlingen var ikke en kiropraktor verdig. Etter å ha kommet tilbake fra ferie med en rygg som bare ble verre, fikk jeg komme til hos en som virkelig kunne jobben sin på Hareid kiropraktorklinikk. To raske behandlinger der og jeg er uten smerter i ryggen. En ganske så skuffende opplevelse i Voss.

Eli

mer enn ett år siden

Då eg kom til Voss Kiropraktorkontor, hadde eg både kiropraktor-skrekk og mistillit til metodane dei bruker.Dette pga tidlegare erfaringar med kiropraktorar...
MEN Voss Kiropraktorkontor har kurert både skrekken og plagene mine gjennom behandlinga dei gjev.Dei er grundige, systematiske,fagleg dyktige, kunnskapsrike og viser omsorg for pasientane sine. Kan trygt anbefala andre å velja Voss kiropraktorkontor !!! Fantastiske medmenneske !!!

Christine

mer enn ett år siden

Må verkeleg skryta av denne gjengen, dei kan jobben sin. Har hatt diverse idrettsskadar som Jason har fått bryna seg på, men han har ikkje gitt opp. Han er mykje av grunnen til at eg kan driva med idrett den dag i dag. Tusen takk!

Brede Lie Reime

mer enn ett år siden

Eg har nytta meg av Voss kiropraktorkontor i 11 år og kjem til å fortsetta med det i framtida. I tillegg til å være gjennomgåande profesjonelle er Jason og Siv to av dei mest imøtekommande og hyggelege personane ein kan komme i kontakt med.

Bjørn Hernes

mer enn ett år siden

På Voss har me Voss Kiropraktorkontor med kompetanse,smil,smittande glede og hjelpsomheit.Har vore til behandling for dårleg rygg (prolaps) og kne (menisk) i fleire periodar med kjempegode resultat.Takka vera ein smilande og blid Jason går behandlingane som ein leik,til tross for store smerter.Vi er fleire i famelien og omgangskretsen som nyttar oss av Jason og Siv sin kunnskap og ståpå vilje med kjempe resultat. TUSEN TAKK!

B. Lyssand

mer enn ett år siden

Folkene på Voss Kiropraktorkontor er helt fantastiske. Alt fra du kommer inn døren og blir tatt i mot med et smil i de fantastiske lokalene til den profesjonelle behandlingen. Under undersøkelsen finner de ut at det trengs en røntgen. Ikke noe henvisning til røntgen og tre uker venting, men vi går inn i neste rom og tar røntgen på fem minutter i stedt. Fant ut hva problemet var og er helt bra i dag!

Gro Marit Istad K.

mer enn ett år siden

Takka vera fantastisk god behandling på kiropraktorkontoret, har eg hatt mange gode år i verdenstoppen i skiskyting:) Både rygg, kne og lår(!) har vorte fiksa! Tusen takk!

The Tiger

mer enn ett år siden

Tack Jason för att jag kan fortsätta vara en aktiv tjej :-) Jasons och Sivs glada humör värmer alltid ens själ.

Anonym bruker

mer enn ett år siden

Nå kan jeg sparke fotball igjen! Takk Jason!!

Anonym bruker

mer enn ett år siden

Tusen takk for all god hjelp!

Jill Jonassen

mer enn ett år siden

Jason har vært fantastisk både ved akutt behandling og behandling av belastningsskader/skjevhet i kroppen. Kunnskapsrik, omsorgsfull og profesjonell. God oppfølging og gode råd om forebyggende trening, anbefaler Jason på det varmeste

Mariann Sæther

mer enn ett år siden

Pål er alltid lydhør og viser stor forståelse for små og store plager. Han har alltid en konstruktiv løsning, og tar seg tid til å forklare hva som må til. Jeg anbefaler ham til alle som trenger hjelp med små og store skader!

steffen fjose

mer enn ett år siden

Voss kiropraktor har vert fantastiske i min behandlingsprosess. Tett og god oppfyljing av kunnskapsrike kiropraktorer.

Tarik Hopstock

mer enn ett år siden

Shields er en veldig dyktig kiropraktor som ikke bare gir veldig gode behandlinger, men også følger opp kundene sine som idrettsutøver har belastningen på kroppen min vært ujevn. Han har vært en stor hjelp for at jeg skal kunne prestere optimalt og ikke minst på sikt ha en livslang bevegelsesglede.

Anja Bergo

mer enn ett år siden

Behandlerene på klinikken er kjempe dyktige! Jeg har en stiv rygg og får fra tid til annen skader som følge av idrett. Voss Kiropraktor kontor gir meg topp behandlig + råd, tips og øvelser jeg kan jobbe med hjemme. De hjelper med å holde meg i topp form !
Kan virkelig anbefales.

Eva Netland

mer enn ett år siden

Erfarne og dyktige kiropraktorer som bryr seg om pasienten. Eg er 100% fornøyd alltid! Voss kiropraktorkontor har utan tvil styrka både helsa og kroppen min.

Ronny Hjelmeland Stavenes

mer enn ett år siden

På grunn av Voss kiropraktorkontor og all den gode hjelpen jeg har fått der, kan jeg holde meg 100% aktiv og prestere både på jobb, trening og privat.

arild flatekvål

mer enn ett år siden

har fått god hjelp av jason i mange år.alltid hygellig, hjelpsom og posetiv. takk for god hjelp til å holde ryggen frisk.

Synnøve

mer enn ett år siden

Med hjelp av ein dyktig, smilande og hyggeleg kiropraktor har eg fått rygg og bekken i orden under ein tung graviditet. Alltid kjekt å koma inn dørene i Stallgata. Takk for hjelpa!

Bjarte Vethe

mer enn ett år siden

Hadde aldri kommet tilbake til idrettskarrieren min om det ikkje hadde vore for Voss kiropraktorkontor! Har hatt forskjellige skadeavbrot og Jason har fått meg raskt på beina kvar gong! Alltid kjekt å komme til dei, dei er alltid i godt humør :) Dei gjer ein behandling som merkast omgåande. Dei kan verkeleg jobben sin! Tusen takk for all hjelp!

Rune Joanesarson

mer enn ett år siden

Har brukt Voss kiropraktorkontor for meg sjølv, resten av familien. Store og små. Ein vert vert i godt humør, og får litt bedre helse av berre å gå inn der. Ein vert teken godt vare på. Veit og at dei er mykje på kurs, og oppdaterer seg. Det gjev oss trygg på at dei gjer det beste for oss. Merk: Behandlar ikkje berre rygg og nakke

Odd-Inge Jordalen

mer enn ett år siden

Jeg var utsatt for velt under sykkelkonrurranse. Jeg ringte til Jason og fikk komme til umiddelbart, røntgen, måling av blodgjennomstrømming i rygggraden og undersøkelse ble gjennomført og riktig behandling ble startet umiddelbart. Jeg kan takke Voss Kiropraktorkontor for at jeg allerede etter 2 behandlinger kom i gang med trening igjen.

Lisa Wortman

mer enn ett år siden

Jason is an excellent practitioner who provides great adjustments and overall chiropractic care. I appreciate the positive attitude of the entire staff as well as the holistic approach brought to their practice.

Henriette Mæland

mer enn ett år siden

Voss Kiropraktorkontor har ekstremt god service. Dei ansatte er bare opptatt av ditt eiga beste! Er det full-booka og mykje venting, gjer dei alt som skal til for at akkurat du skal få time.
Eg kom til Voss Kiropraktorkontor med øydelagt rygg, m.m. Det tok ikkje lang tid før Jason ordna opp, og ALT vart mykje betre!
Dei ansatte på Voss Kiropraktorkontor veit kva dei gjer på, og det er ikkje noko tull.
Takk for all hjelp!!

Tom B.

mer enn ett år siden

Jeg fikk høre om deg fra en av mange kolleger på Friele fabrikken som går til deg, Jason. Etter 14 år med vondt i ryggen og 2 år med isjias er jeg nå helt i orden! Jeg har ikke vært så bra på mange år!

Anonym bruker

mer enn ett år siden

Jeg ble så bra! Voss Kiropraktorkontor har ekpertisen! Jeg har prøvd mange leger, fysioterapeuter og kiropraktorer uten å få hjelp, men Siv ordnet meg. Jeg følte med virkelig sett som menneske og var i trygge hender fra a til å.

Mulige nummerkombinasjoner

565117555651 1755565 11 75556 51 17 55