Om Wallmans Salonger Oslo AS

Konkurrentene dine har brukt denne plassen til å beskrive bedriften sin. Visste du at du som gründer enkelt kan oppdatere bedriftsinformasjonen din her hos Gule Sider?

Lignende bedrifter i nærheten

851 mAdriatic Cafe +

Adriatic Cafe +

1.2 kmDelhi Tandoori

Delhi Tandoori

1.2 kmSchrøder restaurant

Schrøder restaurant

1.8 km

Subway

Omtaler om Wallmans Salonger Oslo AS

Anonym bruker

mer enn ett år siden

Lokalet lå i nydelige omgivelser. Da vi kom inn måtte vi henge fra oss ytterjakken og betale ekstra for dette. Siden alle måtte gjøre dette, så ble køen veldig lang, og gangen var alt for liten iforhold til den lange køen. Det tok lang tid, siden vi var så mange. Da vi omsider kom inn til spisesteder, ble vi godt tatt imot. Vi satt rett ved siden var scenen, noe jeg syntes var litt for nære. Man måtte snu seg til siden for å se, noe jeg ikke er så glad i. Underholdningen var fantastisk. Danserne var flinke og samkjørte. Morsomt konsept at danserne står for serveringen og underholdningen. Jeg syns maten var kjempe god, min mor skulle få en annen saus til hovedretten pga allergi, men sausen hun fikk istede var skuffende. Det var bare fett. Dette var skuffende siden vi hadde gitt beskjed om dette minst to uker i forveien.

Jonas

mer enn ett år siden

Dårlig show. Dårlig entertainere. Det er flaut at noen kan ta betalt for dette. Danskebåten på land.

Rogalenning

mer enn ett år siden

Etter denne kundebehanlingen så reiser ikke jeg tilbake igjen til wallmans.
Det første jeg såg var i pianobaren når vi kom inn.
Det var støvete og klissette i baren. speilan var skitne med støv og fingermerker. Og vi måtte stå tett som sauer i en binge før de slapp oss inn til spise og show rommet. Alt dette helt greit, Selv om jeg ikke fikk den flotte resturang følelsen som jeg hadde forventet å få av Wallmans.
Menst vi venta på forretten sko vi ut å ta en røyk, og det var -10 efektive ute så jeg vile ha jakken min som jeg hengte fra meg i garderoben. Men det kunne jeg bare glemme. Det var nemmlig ikke lov å hente jakkene etter at vi hadde satt oss. Vist jeg krevde å få jakken min ut så måtte jeg gå. fikk jeg beskjed om. De mente att de tynne flice pleddan so de hadde til utlån var mer en nokk i den norske vinterkulden, og da jeg sa at det ikke var det. fikk jeg beskjed at da fikk jeg la vær å røyke. Senere så hadde vi ved boret mitt noen spørslål angående knvelden. Så jeg kontaktet en servitør for å få noen svar. Jeg spør om vi sko få kaffe til desæren, det var det ingen på boret som hadde fått. Hun bjeffer og lurte hva slags måte var det jeg spurte på, kaffen står jo på bordet.
Så sa jeg unskuld vist hun fant meg for rett på sak, men jeg å jo få spørre på min egen dialekt. Så sa jeg unnskyld jeg lurer bare på en ting til. Da snur hun ryggen til meg og går, med ett århh. Så jeg snur meg da til de andre på bordet og spør om jeg var frekk med kelnaren. Men alle sammen sa nei. og var like sjokkert over oppførselen hennes som det jeg var.
Foruten om dette så var sjohwet bra, flinke folk på senen. selv om jeg synest at det var bedre show første gangen jeg var der. Litt lenge og vente mellom måltidene men ikke så aller værst.
Maten var god og vellsamkende den, forrutenom desæren. men det var bare en smakssak. Og ikke desæren det var noe gale med.
Men med slik kundebehandling hjelper det ikke hvor god maten er eller hvor flinke de er på cenen. Min opplevelse var den værste resturang opplevesen jeg noen sinne har hatt.

Svar fra firma

Hei 'Rogalenning'!

Dette ønsker jag gjerne å høre mer om. Slik skal du ikke bli behandlet hos oss. Slik ønsker vi ikke att følelsen skal være etter en opplevelse på Wallmans. Du er hjertelig velkommen å kontakte meg personlig og fortell mer om hva som skjedde, så spanderer vi en ny kveld for deg med følge (fri showentré og valgfri fire retters meny, kaffe etter maten og nattklubb etter showet)!

MVH
Gunnar Wester, daglig leder Wallmans Salonger Oslo AS

SA

mer enn ett år siden

Har vært på Wallmans bare en gang men gleder meg skikkelig til å komme tilbake! Prisen er veldig rimelig for noe fantastisk mat og hyggelig mennesker. Showet var absolut verdensklass!

Hejeg

mer enn ett år siden

meget bra service og underholdning!

Monica

mer enn ett år siden

Har sett flere av Wallmans show, både i Oslo og Stockholm. Det er alltid en minnesrik opplevelse. Selv om jeg har sett flere show, er det alltid topp klasse med nytt show, kostyme og middagsmeny. Og alltid et sprudlende og glad personale.

Katrine

mer enn ett år siden

Ble desverre lurt med til Wallmans salonger, og tristere opplevelse skal man lete lenge etter. Showet var utrolig harry og maten var en blanding av kjedelig, vondt og smakløst. Desserten var ok.
Dette må være midt i blinken for dem som likte Holger Danske.

Svar fra firma

Detta är mycket ledsam läsning. Så som du upplevde ditt besök ska det inte vara, rätt och slätt. Katrine, hör av dig till Wallmans Salonger Oslo så ska vi se till att du får komma in en gång till, utan kostnad för dig. Vår jubileumsföreställning PERFECT 10 garanterar jag att du inte kommer att bli besviken på. Vi får massor av skryt för våra nya menyer också. Wallmans Booking: 23 22 65 90 Välkommen!

Nils fra Hamar

mer enn ett år siden

Jeg har vært på mange steder som serverer mat og har show, og det har alltid endt med at vi har gått skuffet og sulten fra stedet. Ikke denne gangen. Maten var helt førsteklasses, smakrik og spennende! Hele selskapet ble positivt overrasket. Og når showet i tillegg må sies å være det beste jeg har sett så er dette helt klart et sted jeg kommer til å komme tilbake til både med venner og jobben! Anbefaler gjerne dette for alle som ønsker å få noe ut av sitt Oslobesøk!!!!!!!!!

Ingmar Hemsen

mer enn ett år siden

Vi hadde en vellykket kveld med god mat og personlig underholdning ved bordet i tillegg til det som skjedde på scenen. Fint konsept med restaurant og underholdning. Vennlig betjening. Adkomsten med taxi er via et uventet parkeringshus, men det får gå.

cc

mer enn ett år siden

Har ikke vært her i Oslo på Wallmans men i Sverige flere ganger. Denne typen restaurant og show er så absolutt ‘value for money‘. I tillegg er artistene utrolig dyktige og professjonelle! – ikke rart du senere vil se de i show på tv og scener!

Petter

mer enn ett år siden

Showet i seg var vel "greit nok", dvs på linje med en middels bøgdarevy, dog uten poenger og snert. Maten? Ja, hva skal man si? Ikke vær sulten når du kommer, det tar ca 100 år før forretten kommer på bordet. Forretten var helt ok, men hovedretten var en regelrett skandale. Trevlete og seig ku, som atpåtil ble servert lunken. McDonalds gir mer for pengene. Desserten ok. Men styr unna, med mindre du synes 1990 var sivilisasjonens absolutte høydepunkt. Walmanns er et attgløyme fra post-jappe-tiden både hva angår mat og underholdning, og med mindre du har et usedvanlig positivt minne om en tilværelse med brystpanel, barte-tv og VHS, så bli hjemme.

Anne Bakke.

mer enn ett år siden

Tusen takk for en helt fantastisk kveld.Jeg og min familie feiret min 60 års dag hos dere 2 november.Måten vi ble tatt i mot på var bare helt flott. Vi følte oss så godt ivaretatt.Maten var nydelig og showet var kjempeflott.Dette var virkelig en helaften jeg sent vil glemme:Dere må reklamere mere for dere selv.Tusen takk.

Alex

mer enn ett år siden

du skal lete lenge etter et mer harry og svett show enn dette. Men jeg er skråsikker på at Nils fra toten og Sigri fra brummendal vil elske det når de er i byen på firmafest. Maten så veldig eligant ut hvis det hadde vært 1986, lite smak og unødvendig mye presansjon. Alle som er glad i god mat og et show må dra endre steder

Svar fra firma

Til Alex: når var du her? Vi hade ikke forestillinger i hele juli og august 2011. Siden du skrev meldingen din den 22. august, tenker jeg?

Med vennlig hilsen,
Gunnar Wester (daglig leder, Wallmans Oslo)

Tove

mer enn ett år siden

Takk,kjære dere. for en fantastisk aften i verdesklasse!! Denne lørdagen kunne ikke vært bedre. Nydelig mat,topp artister. Vi kommer snart tilbake. Anbefalt til alle våre venner og bekjente !!
Helt topp !!!! Tusen takk

Anonym bruker

mer enn ett år siden

Herlige artister, flott show og nyderlig mat!!

Linda & company

mer enn ett år siden

Jeg er blitt fan, dette er det beste som har hendt Oslo, tusen takk til alle dere som gjorde vår kveld til en uforglemmelig opplevelse. Helt rått! BEST SHOW IN TOWN!!!!!!

Kristin

mer enn ett år siden

Ingen over, ingen ved siden! Etter å ha sett både Smuget og Cabaret Blue er det bare å si det som det er. Vi har bare et proft dinnershow i Norge, og det er Wallmans.

Her spares det ikke på noe i lys, lyd og effekter, og artistene er rett og slett bare fantastiske. Anbefales!

Thomas Viken

mer enn ett år siden

Jeg hadde ikke hørt så mye om Wallmanns Salonger før jeg besøkte dem. Taxien stoppet i et parkeringhus rett ved overgangen av en belyset bro over et belyset fossefall ved Akerselva. Veldig innbydende! Det første jeg tenkte når jeg kom inn døren og så det flotte interiøret, var at jeg sannsyneligvis ville dra blakk hjem igjen, men slett ikke. 700–800 kroner for en firerettes middag servert av smilende, sjarmerende artister fulle av energi? WOW. Virkelig imponert! Når jeg satt meg ned i den elegante restaurerte salongen ble jeg også lett imponert over fin planløsning. Det er til og med plass for artistene til å danse mellom bordene! Nok med et utrolig underholdene show til lekker mat, men høydepunktet ble nok satt da publikum selv ble engasjert til å overdøve livesendingen fra både Danmark og Sverige.
Kort sagt, dette er virkelig en sann helaften på byen med fantastisk underholdning og utrolig god mat for en billig penge og med liten ventetid mellom hvert show og servering.
Jeg hadde til og med penger igjen til taxi hjem! Herlig!

Espen G

mer enn ett år siden

Dette var helt rått, WOW for noen artister og for et show!!! Trodde ikke vi hadde noe lignende i Norge, med en gang vi kom innenfor dørene på Wallmans skjønte vi at dette var noe for seg. Det var som at vi ikke var i Norge lengre.

Maten var fantastisk! Man tror jo ofte at mat som serveres i samme lokal som showet er (f eks Lido, Moulin Rouge etc…) er mindre bra siden det er showet som skal stå i hovedsetet men ikke her. Dette var gourmet. Vi hadde valgt en nydelig 5-retters meny (kunne velge mellom 4,5 og 7 retter) Utsøkt!

Artistene har stemmeprakter jeg ALDRI har hørt tilsvarende til i Norge, de har utstrålning og energi, og showet de serverer fra scenen er så sprudlende og fantastisk at jeg ikke har ord.

Jeg har allerede bestilt ny tur til Wallmans i Oslo, og anbefaler alle andre om å gjøre det samme!!!

Kategorier

Nøkkelord

Nøkkelord mangler

Mulige nummerkombinasjoner

473957734739 5773473 95 77347 39 57 73