Om Winrace Propellers AS

Vi har over 30 års erfaring med propellere og har Europas best utstyrte verksted for reparasjon av propellere opptil 40"diameter. Alle reparasjoner utføres etter ISO 484/2 eller OEM spesifikasjoer.VI UTFØRER:- Stigningsforandring- Balansering- Tynning- Optimalisering- Utskiftning av gumminav- Reparasjon av skader på undervannshus- Beregning- Analyse av propellere

Vi reparerer propeller i bronse, stål og aluminium i tillegg til undervannshus og impeller.

Stigningsforandring

For å oppnå riktig turtall kan man endre stigningen på faste propeller. Ofte er det snakk om en tomme opp/ned, men i noen tilfeller kan man justere mer dersom propellens størrelse, tykkelse, med mer tillater dette. Alle stigningsforandringer er optimalisert og balansert.

Rett, sveis og balansering

Ved grunnstøting eller lignende kan propellbladene få seg en bøy. Samtidig kan man oppleve at propellens blader ikke lenger er i balanse. I tillegg kan det av og til oppstå sprekker som det er mulig å sveise slike skader.

Utskifting av gumminav

Ofte kan gumminav av ulike årsaker bli slitt, sprekke, forskyve seg eller bli ødelagt på andre måter. Det betyr ikke nødvendigvis at man trenger nye propeller, men at man må skifte gumminav eller foringer, en tjeneste vi tilbyr.

Skader på undervannshus

Ved skade på undervannhusets finne kan denne repareres ved å sveise på ny finne som er støpt i samme materiell og form som originalhuset. I tillegg til å sveise, kan vi lakkere undervannshuset slik at det fremstår som nytt.

Beregning og analyse

Dersom en ikke oppnår de resultatene man skal ha eller er usikker på hvilken propell en skal ha til sin båt, kan vi foreta en analyse eller beregning for å beregne ut en potensiell propellmatch.

Optimalisering

Ved optimalisering setter vi opp propellen så alt er så likt som mulig. Det kan innebære å tynne og å gjøre propellen skarp, samt justere propellens grep til å gripe mer eller mindre ved å legge til en cup.

Eier du bedriften?

Logg in
  • Winrace Propellers AS Mekanisk verksted, Froland - 1
  • Winrace Propellers AS Mekanisk verksted, Froland - 2
  • Winrace Propellers AS Mekanisk verksted, Froland - 3

Winrace Propellers AS, Firmainformasjon

Offisiell informasjon

Juridisk navn

WINRACE PROPELLERS AS

Selskapsform:

Aksjeselskap

Stiftelsesdato

04.09.1992

Org.nr:

964795215

Aksjekapital

900000

Omsetning.

-

Firmaskatt

-

NACE-bransje

33.110 Reparasjon av bearbeidede metallprodukter

Lederstillinger/Administrasjon

Daglig leder

Nina Dorthea Terjesen

Styrets leder

Olle Arnold Terjesen

Styremedlem

Odd Arnold Terjesen

Styremedlem

Signe Helleland

Styremedlem

Nina Dorthea Terjesen

Økonomisk informasjon

Omsetning

9 563 tkr

Fortjenestemargin

23 %

Antall ansatte

9