Om firma

YGÅRDS HUS MED I SKANDINAVIAS STØRSTE PROFILGRUPPERING. New Wave Profile er en gruppering med 28 selvstendige bedrifter i Norge og ytterligere 130 i resten av Norden. Vi består av uavhengige profileringsselskaper som allerede...

Les mer om bedriften
Telefonnummer
907 80 ...
Adresse

Nedre Eikervei 26

3045 Drammen

Hjemmeside og e-postGå til hjemmesideSend e-post

Mer informasjon

Åpningstider

Stengt

Omtaler

Bedriften har foreløpig ingen omtaler

Kart

test
KartVis kart

Få hjelp med markedsføring på nett

Lurer du på hvor synlig hjemmesiden din er på internett, og om den holder dagens standard? Det kan være lurt å utvide bedriften din. Vi i Gule Sider hjelper deg med å nå dine forretningsmål.

Bildegalleri

Company image
Company image
Company image
Company image
Company image

Om oss

YGÅRDS HUS MED I SKANDINAVIAS STØRSTE PROFILGRUPPERING. New Wave Profile er en gruppering med 28 selvstendige bedrifter i Norge og ytterligere 130 i resten av Norden. Vi består av uavhengige profileringsselskaper som allerede har etablert et samarbeid med vår hovedleverandør New Wave Group allerede i 1998. New Wave Group er et svensk børsnotert selskap med sterk fokus på profilering og med en meget sterk varemerkeportefølje.

Mer om bedriften vår

Ygårds Hus AS ble etablert 6. september 2005.

Våre ansatte har imidlertid arbeidet med profilering til næringslivet i over 25 år.

Med vår brede erfaring, er Ygårds Hus AS en betydningsfull leverandør av Firmagaver og Profileringsartikler til Bedriftsmarkedet.

Vi har som hovedmålsetning å finne riktige produkter, som gjenspeiler de verdier som ditt firma står for, og som gir markedet de signaler som dere ønsker.

Ygårds Hus AS er svært opptatt å vise miljøhensyn, og legger stor vekt på sosiale og etiske krav hos våre underleverandører. Med spesiell vekt på at arbeidstakere som er involvert i produksjon av varer og tjenester vi formidler, har gode arbeidsforhold og arbeidsvilkår, og at våre leverandører opererer i tråd med menneskerettighetene og gjeldende internasjonale og nasjonale miljøkrav og -standarder.

Du er velkommen til å besøke vårt showrom i Nedre Eikervei 26 i Drammen, eller ta gjerne kontakt med oss på telefon eller mail.

Ygårds Hus ASs valgte linker

Til deg som styrer bedriften

Synlig online
Vi fikser det for deg

Som gründer, er det å være synlig på nett viktigere i dag enn noen gang, men digital markedsføring kan noen ganger føles vanskelig. Det er derfor vi er her. Vi i Gule Sider brenner for alt som har med digital markedsføring å gjøre, og kan hjelpe deg med å sikre at din bedrift er synlig på nett.

NETTSJEKK
Har du riktig informasjon på nett?

Du kan enkelt oppdatere bedriftsinformasjonen din over hele internett. Bruk Min Gule Sider for å oppdatere din kontaktinformasjon, åpningstider, nøkkelord mm.

Hjemmesidesjekken
Gode hjemmesider tiltrekker seg flere kunder

Annenhver besøkende risikerer å forlate hjemmesiden din, hvis den tar mer enn 3 sekunder å laste inn. Google elsker raske og mobiltilpassede hjemmesider!

Firmainformasjon

Ygårds Hus AS

Omsetning

6 588 tkr

Fortjenestemargin

12.60 %

Antall ansatte

3

Ytterligere finansiell informasjon og en gratis årsrapport fra Ygårds Hus AS er tilgjengelig på Proff.no

Les mer om bedriften på Proff
Juridisk navn

YGÅRDS HUS AS

Org.nr:

988813826

Selskapsform:

AS

NACE-bransje

86.909 Andre helsetjenester

Registrert i MVA

Ja

Stiftelsesdato

06.09.2005

Lederstillinger/Administrasjon
Lasse Ygård

Daglig leder

Lasse Ygård

Styrets leder

Proff logo
Mulige nummerkombinasjoner

90780189

9078 0189

907 80 189

90 78 01 89