Om Ygårds Hus AS

YGÅRDS HUS MED I SKANDINAVIAS STØRSTE PROFILGRUPPERING. New Wave Profile er en gruppering med 28 selvstendige bedrifter i Norge og ytterligere 130 i resten av Norden. Vi består av uavhengige profileringsselskaper som allerede har etablert et samarbeid med vår hovedleverandør New Wave Group allerede i 1998. New Wave Group er et svensk børsnotert selskap med sterk fokus på profilering og med en meget sterk varemerkeportefølje.

Mer om bedriften vår

Ygårds Hus AS ble etablert 6. september 2005.

Våre ansatte har imidlertid arbeidet med profilering til næringslivet i over 25 år.

Med vår brede erfaring, er Ygårds Hus AS en betydningsfull leverandør av Firmagaver og Profileringsartikler til Bedriftsmarkedet.

Vi har som hovedmålsetning å finne riktige produkter, som gjenspeiler de verdier som ditt firma står for, og som gir markedet de signaler som dere ønsker.

Ygårds Hus AS er svært opptatt å vise miljøhensyn, og legger stor vekt på sosiale og etiske krav hos våre underleverandører. Med spesiell vekt på at arbeidstakere som er involvert i produksjon av varer og tjenester vi formidler, har gode arbeidsforhold og arbeidsvilkår, og at våre leverandører opererer i tråd med menneskerettighetene og gjeldende internasjonale og nasjonale miljøkrav og -standarder.

Du er velkommen til å besøke vårt showrom i Nedre Eikervei 26 i Drammen, eller ta gjerne kontakt med oss på telefon eller mail.

Bildegalleri

  • Ygårds Hus AS Firmagave, Drammen - 1
  • Ygårds Hus AS Firmagave, Drammen - 2
  • Ygårds Hus AS Firmagave, Drammen - 3
  • Ygårds Hus AS Firmagave, Drammen - 4
  • Ygårds Hus AS Firmagave, Drammen - 5