Om Ad Lib Helse & Utvikling Katinka Strøm Lyngroth

Jeg tilbyr samlivsterapi, psykoterapi og coaching i hyggelige og avskjermede omgivelser. 20 års erfaring og fornøyde klienter. Kort ventetid. Også kveld mellom 16.00 - 20.00.

Hva hemmer deg mest? Det som omverdenen påfører deg i dag, – eller dine egne, kanskje ubevisste, begrensende overbevisninger og uforløste følelser? Unyttige og destruktive mønstre kan stamme fra barndommen, men også fra traumatiske opplevelser senere i livet. Du kan ikke endre din fortid, men du kan endre de følelser og reaksjonsmønstre som er forbundet med den, og på den måten få det bedre med deg selv og andre.

Jeg ønsker deg velkommen til å utforske og sortere dine opplevelser, følelser og tanker sammen med meg. Du kan også få hjelp til å forløse vonde og vanskelige følelser, og styrke dine indre ressurser.

Ad Lib Helse & Utvikling Katinka Strøm Lyngroths valgte linker

Ad Lib Helse & Utvikling Katinka Strøm Lyngroth, Firmainformasjon

Offisiell informasjon

Juridisk navn

AD LIB HELSE & UTVIKLING Katinka Strøm Lyngroth

Selskapsform:

Enkeltpersonforetak

Stiftelsesdato

-

Org.nr:

983931200

Aksjekapital

0

Omsetning.

-

Firmaskatt

-

NACE-bransje

86.904 Annen forebyggende helsetjeneste

Lederstillinger/Administrasjon

reviews aboutName

B

Bibbi Happy Fru Hansen

moreThanAYearAgo

Dette gjorde meg godt i en litt vanskelig tid.Hun pekte på ting i mitt forhold som overhodet ikke hadde noe med kjærlighet å gjøre.Jeg fikk styrket selvtillit og har lært en masse!! Trenger jeg noensinne en terapeut igjen,vet jeg hvor jeg skal henvende meg!!

Roger

moreThanAYearAgo

Vi var 5-6 ganger hos Ad Lib og opplevde Katinka som både profesjonell, ydmyk, "upartisk" og seriøs overfor oss begge. Katinka åpnet en behagelig arena for oss, som ga oss mulighet til å snakke rolig og saklig på hver vår kant om våre utfordringer. Hun kom med gode og konstruktive innspill som virket fornuftige og trygt basert på teorien, og som ga oss et godt grunnlag for videre resonnement over vår egen adferd i hjemmet, overfor hverandre.

Vi anbefaler Ad Lib for alle som trenger en profesjonell 3.part å "sparre" eller prate med!

Mariane

moreThanAYearAgo

Timene hos Ad Lib med Katinka har for meg vært svært verdifulle. Jeg oppfatter Katinka som en klok, varm, reflektert, dyktig og profesjonell terapeut. Jeg har fått veiledning og hjelp og lært ulike teknikker av henne. Jeg har vært gjennom en omfattende personlig prosess, etter at jeg for noen år siden var "utbrent". For meg har timene med Katinka vært avgjørende for å finne meg selv igjen, få styrket selvfølelse, komme tilbake til arbeidslivet, i det hele tatt få troen på meg selv igjen.
Ønsker du hjelp til å sortere i tanker og følelser, mestre angst eller lignende vil jeg avsolutt anbefale å ta kontakt med Ad Lib.

Kategorier

Mulige nummerkombinasjoner

907581559075 8155907 58 15590 75 81 55