parterapeut 

treff 39 bedrifter i dette området

Kogntera v/Melå

(5)

Storgata 328006 Bodø
logo

Kogntera har solid kompetanse og erfaring innenfor kognitiv terapi og tilbyr hjelp på de fleste utfordringene du/dere måtte ha. Unntakene er tung rusavhengighet og psykoselidelser. Kogntera jobber med hele mennesket, dets erfaringer og opplevelser samt eksisterende mentale utfordringer og behandling av symptomene. Kogntera har taushetsplikt, og alt som snakkes om i terapirommet forblir i terapirommet hvis ikke annet er avtalt.

Stine Vogt

Ormerudveien 721410 Kolbotn
logo

Forskningsbasert samtaleterapi for ungdom og voksne, online eller på kontoret.

Inge Gjeilo - Varm, Lysende Kognitiv Inspirasjon

Øgårdsveien 32B1390 Vollen
logo

Undervisning i å oppdage din skjulte men iboende harmoniske og gledesfylte natur.

Par-Og Personrådgiveren Anna Sigridsdatter Heen

Sukkertoppveien 50571 Oslo
logo

Jeg arbeider som individuell rådgiver, parterapeut og sexolog. Dertil holder jegjevnlig samlivskurs. Jeg er sosionom, er registrert psykoterapeut, og sertifisert PREP-kursleder.I mitt møte med deg/dere har jeg fokus på kommunikasjon og konflikthåndtering og har blikk for hvordan følelser og behov styrer oss i vårt møte med andre.Jeg har hjemmekontor på Hasle i Oslo, men gir også online-terapi og privatundervisning på nett. Jeg er dermed tilgjengelig uansett hvor i landet du/dere bor.

Mette Østvold

(1)

Kammegaten 53110 Tønsberg
logo

Psykolog Mette Østvold er en privatpraktiserende psykolog som holder til i Tønsberg. Ta gjerne kontakt for å bestille en time.

Ad Lib Helse & Utvikling Katinka Strøm Lyngroth

(5)

Thygebakken 213046 Drammen
logo

Jeg tilbyr samlivsterapi, psykoterapi og coaching i hyggelige og avskjermede omgivelser. 20 års erfaring og fornøyde klienter. Kort ventetid. Også kveld mellom 16.00 - 20.00.

Psykoterapeut Vilde Vegem

Ringstabekkveien 80A1358 Jar
logo

Søker du å oppleve en dypere forståelse av deg selv og dine utfordringer? Med gestaltterapi kan vi sammen utforske dine muligheter for vekst og endring.Har du har hatt negative opplevelser med tidligere terapeuter og føler at du ikke har blitt hørt, kan det hende jeg passer bedre for deg.Ta kontakt med meg i dag for å booke en time og komme i gang! Første konsultasjon individualterapi er gratis!

Psykolog Lotte H. Hansen Setså

Vetlandsveien 990685 Oslo
logo

Jeg er spesialist i klinisk voksenpsykologi, med erfaring fra spesialisthelsetjeneste fra 2004. Siden da har jeg jobbet med alle aldersgrupper og familier med et bredt spekter av utfordringer og livsvansker. Jeg har tatt videreutdanning i psykoterapi med voksne, familieterapi og par, samt foreldreveiledning. Det er ofte et stort steg å søke hjelp hos psykolog og jeg er opptatt av at du skal føle deg trygg og ivaretatt. Vi jobber i et tempo som passer deg og med temaer vi sammen finner viktige for å gjøre det du strever med forståelig og lettere å håndtere. Aktuelle problemstillinger kan være en følelse av uro/angst, nedstemthet/manglende vitalitet, stress og utbrenthet, selvkritikk og utfordringer i nære relasjoner og parforhold.

Samtaleterapaut og Familieveileder

Løveåsen 343280 Tjodalyng
logo

Mange mennesker sliter med negative tanker og bekymringer hver dag. Angst og depresjon kan gjøre hverdagen nærmest uutholdelig for mange, og det kan føles umulig å klare å komme seg ut av negative mønstre. Mange kjenner også på mye stress rundt det å skulle være "god nok" i dagens samfunn. Hver enkelts krav til egen vellykkethet ser ut til å øke. Det er kjent at også ungdoms psykiske helse har forverret seg de siste årene. Ensomhet er i ferd med å bli en folkesykdom, både for ungdom og voksne.

Selmer Psykoterapi & Coaching

Segelckes vei 42010 Strømmen

Taora - Terapi, Veiledning og Formidling. Familieterapeut Karianne Knudsen

Nedre Storgate 433015 Drammen

Taora - Terapi, Veiledning og Formidling. Familieterapeut Karianne Knudsen

Nedre Storgate 433015 Drammen

Parterapeut og Sexolog Johnsen

Korvaldveien 923050 Mjøndalen

Kristin Høstmark

Jacob Neumanns vei 391384 Asker

Helene Skevik

Hovsveien 81831 Askim

Asker og Bærum Parterapi

Otto Sverdrups vei 91337 Sandvika

Asker og Bærum Familierådgivning v/ Nina BF Bjølgerud

Sarbuvollveien 2A1363 Høvik

Kristine Steensen Gestalttjenester

(5)

Eysteins vei 261456 Nesoddtangen

Natalie Westera

Østhellinga 33370 Vikersund

Terapeut Lillian Sivertsen

Badeveien 13370 Vikersund

Parterapeut Lene Grønvold

Myrullvegen 4A2022 Gjerdrum

Pihl Terapi

Gauterødveien 6B3154 Tolvsrød

Sexolog og Parterapeut Hilde-Gunn Hansen

Neperudveien 43083 Holmestrand

Psykolog Maria Iversen

Nansetgata 13-153256 Larvik

Parterapeut og Sexolog Karen Bjørgen

Bjerregaards gate 26A0172 Oslo