alliance 

treff 151 bedrifter i dette området

Alliance AS

Nygårdshagen 74158 Bru

Dekk & Bilservice (Mekonomen)

Stengt

Fyrgata 37714 Steinkjer
logo

Dekk & Bilservice AS ble etablert i 2013 som et hjulutrustningsverksted, men har siden utviklet seg til å bli et fullverdig bilverksted med et bredt spekter av tjenester. Vi har vært en fast del av lokalsamfunnet i flere år, og vi er stolte av å kunne tilby våre kunder ekspertise og erfaring innen bilreparasjon og dekk. Vi er i dag fem medarbeidere som jobber hardt for å sikre at våre kunder får den beste servicen og kvaliteten på arbeidet vi utfører.

SGS Renhold AS

Stengt

Kartheia 34626 Kristiansand S
logo

SGS Renhold AS har i over 20 år levert både små og store renholdstjenester til offentlig og privat sektor. Fra første dag har vi fokusert på ypperste kvalitet i alle ledd av bedriften. Vi er en profesjonell totalleverandør av alle typer renholdstjenester og vi er opptatt av visuelle, hygieniske og kostnadseffektive resultater.Vi har en oppdatert maskinpark for effektivisering og bedre resultat. Vi har høy faglig kompetanse innen maskinelt renhold.Ta kontakt for en kostnadsfri befaring.

Ren C AS

Stengt

Fjellvegen 16908 Florø
logo

Lokal Florø bedrift som streber etter å være ditt førstevalg når det gjelder utvendige renholdstjenester av din bolig eller næringsbygg.Vi hjelper deg vedlikeholde dine investeringer. Vi vasker tak, fasader og vinduer.

Alliance Optikk Ål, tidligere Ål Optikk

Stengt

(5)

Sundrevegen 853570 Ål
logo

Hos Optikerbutikken kan du kjøpe linser trygt og enkelt. Trenger du hjelp til valg av linser? Ta kontakt med din nærmeste Alliance Optikk så hjelper vi deg.

Alliance Røyken AS

Stengt

Bråsetveien 33440 Røyken
logo

Vi i Alliance Optikk vil gjerne være din faste rådgiver innen øyehelse og øyekomfort. Som kunde hos oss vil du kun forholde deg til en fast optiker som kjenner deg og din historikk, som har som mål å gi de beste rådene tilpasset akkurat ditt behov. I tillegg får du tilgang til unike forsikringsløsninger, enkle betalingsløsninger og mange andre fordeler.

Alliance Optikk Sunnfjord AS

Hafstadvegen 386800 Førde
logo

En grundig og profesjonell synsundersøkelse er viktig for å avdekke mulige synsfeil og øyesykdommer. Vi hjelper også til med å finne den optimale brilleinnfatning for deg. Lesebriller, énstyrkebriller, progressive briller, vi kan fortelle deg om de forskjellige glassene og funksjoner de har. Som en del av Alliance Optikk kjeden kjøper vi hovedsakelig glassene fra Essilor, som er verdensledende innen synsforskning og kvalitet.

Alliance Optikk Borning AS

Stengt

Markens gate 484612 Kristiansand S
logo

Optiker og Urmaker Hans J. Nilsen har nå byttet navn til Alliance Optikk Borning. Etter at vår kjære urmaker Hans Jakob har pensjonert seg har vi valgt å omprofilert butikken til ren optisk virksomhet.Ta turen innom vår nye butikk i Markensgate. Vi har stort utvalg av solbriller og briller i alle prisklasser. Vi har også ett bredt utvalg av kontaktlinser og kikkerter.

Alliance Sande AS

Stengt

Kostegata 23070 Sande I Vestfold
logo

Hos Optikerbutikken kan du kjøpe linser trygt og enkelt. Trenger du hjelp til valg av linser? Ta kontakt med din nærmeste Alliance Optikk så hjelper vi deg.

Alliance Transport og Spedisjon AS

Smalvollveien 520667 Oslo
logo

Din transport og logistikkpartner i Oslo

Alliance Seafoods Inc

Arctic Catch As Postboks 749950 Vardø

The North Alliance Norge AS

Nedre Vollgate 110158 Oslo

Alliance Healthcare Norge AS

Snipetjernveien 101405 Langhus

Alliance Healthcare Norge AS avd Farmaka

Trøgstadveien 4B1830 Askim

Alliance Healthcare Norge AS avd Tromsø

Karlsøyvegen 16A9015 Tromsø

Alliance Healthcare Norge AS Fast

Snipetjernveien 101405 Langhus

Alliance Optikk As

Postboks 7243606 Kongsberg

Optiker L Eriksen AS Alliance Optikk

Nedre Storgate 33015 Drammen

Alliance Optikk B. Andresen

Stengt

Dronningens gate 81530 Moss

Optikkhjørnet Bardufoss

Stengt

Torget 49325 Bardufoss

Optiker Hogstad AS

Stengt

Storgata 126A3915 Porsgrunn

Alliance Optikk Hillevåg AS

Stengt

(5)

Gartnerveien 274016 Stavanger

Alliance Optikk Åmot

Stengt

Lilleåsgata 4D3340 Åmot

Alliance Optikk Eidsvoll - Optiker Sindsen

Stengt

Sagasenteret 2080 Eidsvoll

Alliance Optikk Brandbu AS

Nobels gate 12760 Brandbu