Om Amatec AS avd Oslo

Totalleverandør av maskiner og utstyr for søm, tilskjæring, sveising, pressing, brodering, lasergravering, strikking m.m. Dette strekker seg fra enkle maskiner for håndtverk opp til store komplekse automater for industrien. Vi yter også bistand i form av veiledning og teknisk service på våre produkter.

Om firmaet

AMATEC AS er Norges og Skandinavias største leverandør av maskiner og utstyr til sømindustrien. Fra å være en enmannsbedrift i 1984 har vi nå blitt en totalleverandør med over 30 ansatte og med et landsdekkende serviceaparat. Den årlige omsetningen ligger på ca. 50 mill kroner.

Hovedkontoret vårt ligger i Sykkylven, 30 km Øst for Ålesund. På ca. 1500 kvm har vi administrasjon, salgskontor, utstilling, delelager, verksted, maskinlager og et stort bruktmaskinlager.

Vi har også en egen automasjonsavdelig for å kunne bygge spesialløsninger og automatiserte løsninger til våre kunder.

I Oslo (Øvre Lindeberg) har vi 600 kvm lokaler med salg & serviceavdeling og et showrom. Osloavdelingen dekker Øst- og Sørlandet. Salg & service kontor har vi også i Bergen og Stavanger.

Vi er i dag en totalleverandør av maskiner og utstyr for søm, tilskjæring, sveising, pressing, brodering, lasergravering, strikking m.m. Dette strekker seg fra enkle maskiner for håndtverk og småindustri opp til store komplekse automater for industrien.

AMATEC representerer de store og viktigste produsentene av symaskiner, skjæremaskiner, sveisemaskiner, presseutstyr, strikkemaskiner med mer. Vi importerer maskiner og reservedeler direkte fra produsentene. Vi yter også bistand i form av veiledning, opplæring og teknisk service på våre produkter.

Vi har lagt vekt på å velge kvalitetsprodukter fra seriøse underleverandører. På samme måte legger vi stor vekt på at våre teknikere som yter service og support skal ha god fagkunnskap og riktig service innstilling.

Bildegalleri

  • Amatec AS avd Oslo Tekstilmaskin, Tekstilutstyr, Oslo - 1
  • Amatec AS avd Oslo Tekstilmaskin, Tekstilutstyr, Oslo - 2
  • Amatec AS avd Oslo Tekstilmaskin, Tekstilutstyr, Oslo - 3
  • Amatec AS avd Oslo Tekstilmaskin, Tekstilutstyr, Oslo - 4
  • Amatec AS avd Oslo Tekstilmaskin, Tekstilutstyr, Oslo - 5

Mulige nummerkombinasjoner

229053302290 5330229 05 33022 90 53 30